2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben içiyom valla napim iş yerinde kahve kokuyor bende yapıp içiyorum sade granül kahve
Al benden de o kadar
Napim valla cıkıyor saklayamıyom da içime de çekemiyommm
Ay canim bende cinsiyeti çok merak ediyorum kendi doktorum kiz dedi başka doktor Erkek ilkin kız olduğu bariz belliydi erkek diyince erkek olduğu bariz belliydi . Kedin 25 inde belli olcak
Kaçıncı haftalarda cinsiyetler bu şekilde söylendi cnm

Canım günde 200 mg’a kadar kafein zararsız ama dahası tavsiye edilmiyor. İlla kahve içeceksen de o zararlı kahvelerden ziyade bari günde bir fincan sade türk kahvesi iç. Bir de aklınızda bulunsun içinde yapay tatlandırıcı olan şeylerden uzak durun, plasentadan bebeğe direkt geçebilen zararlı maddelerden biri ve çocukta sonrasında dikkat eksikliği, hiperaktivite veya böbreklerde problemler gibi bir çok soruna yol açabiliyormuş.

Ahhh ben her gün kahve içerdim, çok da severim ama hamileyken bir kere bile içmedim çok şükür canım çekmedi o kadar. Sadece geçen eşim kahve içerken çok canım çekti, onda da bir yudum aldım bıraktım nefsim körelsin diye

Çikolata yemiştim birde, artık yarına içerim belki. Kaç gündür içmiyordum aklıma düştü valla ya.
Afiyet şifa olsun canım dikkatli tüketmekte fayda var ben de arada bir içiyorum ama her gün nerdeyse çay içiyorum 2-3 bardak
Sizin cinsiyet bellimi
17de bana da erkeğe benzettiğini söylemişti kesin mi dedim yok dedi bi sonraki kontrole kesin bir şey söylerim dedi

Kafeinsiz kahveler varmış nerde satılıyor bilmem ondan mı alsak

Kafeinsiz kahveler varmış nerde satılıyor bilmem ondan mı alsak
Ben de düşünmüştüm onu ama içenler tadı bir şeye benzemiyor diyor genelde o yüzden vazgeçmiştim canım. Kuru Kahveci Mehmet Efendi’nin bile kafeinsiz türk kahvesi var ama nasıldır bilemedim.

Ben de düşünmüştüm onu ama içenler tadı bir şeye benzemiyor diyor genelde o yüzden vazgeçmiştim canım. Kuru Kahveci Mehmet Efendi’nin bile kafeinsiz türk kahvesi var ama nasıldır bilemedim.
Ya hiç denk gelmedim biliyor musun tadını da bilmiyorum

Ben içiyom valla napim iş yerinde kahve kokuyor bende yapıp içiyorum sade granül kahve günde iki kupa
Evet granül kahve öyle canım istiyor ki buruna kokusu geliyor ya
Türk kahvesi de arada içiyorum, hatta bazen dibek içerim şekerli de hafif, şeker ihtiyacını karşılasın diye. Nedense bu gün inanılmaz o granül kahveler den çekti canım. Burnuma kokuyor resmen bir fincan içtim ama kesmedi
Bende hiç çay içmiyorum kuzum, önceden çok içerdim şimdi aklıma gelmiyor

Selam kuzumm Buralardayım iyiyimok şükür pazartesi randevum var 5hafta olacak yavrumu görmeyeli aynı gün 11dede özelde randevu var cinsiyet için hayırlısı bakalm sen nasılsın
Hadi güzel haberlerle inşallah ben de yarın gidiyorum cinsiyetinden artık emin olmak istiyorum yine yarım ağız söylerlerse özele gideceğim galiba

Bir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valla dayanamayıp içecek gibiyim

Bu bilgi çok iyi oldu canım sağol doktor hiç açıklama yapmadı inşaallah sonucu almaya gittiğimizde düzgün açıklama yapar.
Malesef canim evet pek bilgi vermiyorlar. Umarim guzel haberler alirsin. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Benimde oluyordu canim kan sekerim.dusuyordu. ac kalmamaya bak ve ani hareket yapma
Canim gunde 200mg a kadar diyorlar. Nefsini koreltecek kadar ic dolu dolu icmek yerine daha az kahveli olabilir. Bende turk kahvesini 1 cay kasigi ile yapiyorum gunde 2 defa iciyorum zevksiz olabiliyor ama alistim. 2 bardak da acik sayilabilecek cay iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…