2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlısı olsun ya bekliycez

Kızlar bugun tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim hepsi daha önce tamamlanmis gerek yok dedi bu gebelikte. Sadce kan ve idrar tahlili vercem 20 hafta olduğu. Sizde bu haftada tahlil yaptinizmi yoksa ben geciktimmi. Bugün komsumun gelini suyu gelmiş 6 aylık daha enfeksiyondan dolayıymis bende çok tedirgin oldum4

Allah korusun canım kötüyü çağırma

Sabah içtim ama artık bu gün böyle bitti, yarına tutuyorum kendimi
Bizim burda kendi doktoruna gitmeden her ay yaptırmak gerekiyor sağlık ocağında kan ve idrar tahlilini canım. Sizin orda öyle mi bilmiyorum. Bazı doktorlar kendi istiyor aile hekiminden kabul etmiyor.
Off of bu enfeksiyondan inanılmaz korkuyorum ya. Bol bol da su içiyorum ama Rabbim hepimizi korusun ya
Son hecesini gerçekleştir su iç
Ben su içiyorum mesela, kahve gibi hayal ediyorum. Sabah olsa da hemen kahvaltıdan sonra kahve içsem diye bekliyorum resmen

Bir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valla dayanamayıp içecek gibiyim
Canım ne bileyim bana max 1 fincan denmişti korkumdan onu da içmiyorum valla Ne çay ne kahve içtim, bir çikolata kaçamağım var arada kafein olarak o kadar

Ay canım burda öyle birşey yok ya belli haftalarda yayılıyormus yarın vercem bakalım. Bendede yeşil akinti var baya uzun zamandır doktoruma 17 sine randevu almıştım iptal oldu 25 i bekliyorum. Enfeksiyon gerçekten çok önemli kuzenim yeni doğum ypti gebelikte enfeksiyonu varmış aynı benim gibi yeşil akinti hiç umrsamamis beBek doğunca hastanede yatmak zorunda kaldi

Bende koyu sarı akıntı vardı canım, şase kullandım geçmedi. Fitil kullandım birkaç gün yeşilimsi akıntı oldu sonra tekrar sarıya döndü. Bende bol bol su içiyorum. Bu cumaya kadar gidip idrar vericem bakalım.
Sende doktora gidene kadar bol bol su iç hafifletir inşallah canım.

Valla canım bende toz antibiyotik kullandım ama geçmedi . Bol su içiyorum inş her Hangi bir sorun çıkmaz

Bir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valla dayanamayıp içecek gibiyim
Benim doktorum gunde 2 fincan Türk kahvesi icebilirsin dedi. Ya da filtre kahve. Nescafe ve tamamen cozunen kahveleri icme demisti. Granul kahve yerine Türk kahvesi icin bence kizlar. Ama caniniz da cok cekiyosa arada bi cok sorun olmaz bence

Benim randevu de 10da. 10 dklik yol ama 8de falan yollara düşmeyi planlıyorum gerçi bu kadar hevesleniyorum ya o yüzden ogrenemem cinsiyetini gibi geliyor
Malesef kız tr de söylemiyor laf kolay kolay bazen ben biel emin olamıyorum 19 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu ne bilim bebek küçük die yanlış görmesinler diom bzimki bacağını açmıştı pipi disardadi yine de Perşembe günü randevum var yine sorim içim rahat etsin bazı anneler gibi şok yasamayim cinsiyet değişlikliği falan

Bilemi
Yorum canım ilk 3 ya kafein iyi değil derler beyin açısından ama biz 3 U geçtik şükür ama bende yine 1 fincan 150 ml falan kavlhve içiyorum granül şekerli sütlü zararı olmaz ya bence bebisler için

Bu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
Canım bendede olmuştu sandım bebektir amaxdoktor dedi rahmin yukarı çıkmış odur sert olan
İns birşey yoktur canım bende bir haftadır stres yaşıyorum tatlrtisiyorum bazı konularda stres yapınca bebeğim hareket ediyor sesimi duyuyor snairim etkileniyor
Çok geçmiş olsun canım demek diğer gebeliği de sıkıntılı geçmiş Rabb'im sifaverisn bol bol yatak istirahati yap okunmadan tuvaletini yap bol su iç bebeğin suyu eksilmesin dikkat et plasentan ins zamanla yukarı çıkar canım
Benim de rahim yukarda bebek plasenta aşağıda hepsi toplanmış ortaya ama aşağıda göbeğim göbeğinin üstü öyle şişik degil
hadi inşALLAH canım bizim kesin erkek dediler 3 doktorda erkek dedi gösteriyo zaten pipisinide küçük beyefendi :)
Bizimkide küçüktü bende 19 haftalıkken hastanede acilde öğrendim ama yine Perşembe soracam doktoruma bakalım o doktor ne diyecek şok olmak istemiyorum kız derse
Bende bugün özelde baktırdım 17.haftamdayım %80 kız dendi sonradan değişirmi bilmem
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın küçük prensesi

Aynen caNim benim gibi şok yaşama komşum bugün diyo banada hep erkek dediler en son kız oldu erkek kıyafeti giydirmiş

Aynen caNim benim gibi şok yaşama komşum bugün diyo banada hep erkek dediler en son kız oldu erkek kıyafeti giydirmiş
He ya üzülim mi sevinimmi bilemiyorum arkadaşımı n basinada öyle geldi kız dediler 1 aysinra gitti erkek dediler kadın şok geçirdi inşası diğer ayda gitti tam kesin klerkek dediler pipisinin fotosunu göstererek bakalım. Ne olacak şok olmayak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…