60.mg bildigim.kadari ileBir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valladayanamayıp içecek gibiyim
Hayırlısı olsun ya bekliycezAfiyet şifa olsun canım dikkatli tüketmekte fayda var ben de arada bir içiyorum ama her gün nerdeyse çay içiyorum 2-3 bardak
17de bana da erkeğe benzettiğini söylemişti kesin mi dedim yok dedi bi sonraki kontrole kesin bir şey söylerim dedi
Ee iyiymiş o zaman60.mg bildigim.kadari ile
Son hecesini gerçekleştir su içO değil de canım kahveyle yapılan o malum tatlıdan çektiakşam akşam aklıma neler soktunuz
Allah korusun canım kötüyü çağırmaKızlar bugun tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim hepsi daha önce tamamlanmis gerek yok dedi bu gebelikte. Sadce kan ve idrar tahlili vercem 20 hafta olduğu. Sizde bu haftada tahlil yaptinizmi yoksa ben geciktimmi. Bugün komsumun gelini suyu gelmiş 6 aylık daha enfeksiyondan dolayıymis bende çok tedirgin oldum4
HahahSon hecesini gerçekleştir su iç
Sabah içtim ama artık bu gün böyle bitti, yarına tutuyorum kendimiMalesef canim evet pek bilgi vermiyorlar. Umarim guzel haberler alirsin. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Benimde oluyordu canim kan sekerim.dusuyordu. ac kalmamaya bak ve ani hareket yapma
Canim gunde 200mg a kadar diyorlar. Nefsini koreltecek kadar ic dolu dolu icmek yerine daha az kahveli olabilir. Bende turk kahvesini 1 cay kasigi ile yapiyorum gunde 2 defa iciyorumzevksiz olabiliyor ama alistim. 2 bardak da acik sayilabilecek cay iciyorum.
Bizim burda kendi doktoruna gitmeden her ay yaptırmak gerekiyor sağlık ocağında kan ve idrar tahlilini canım. Sizin orda öyle mi bilmiyorum. Bazı doktorlar kendi istiyor aile hekiminden kabul etmiyor.Kızlar bugun tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim hepsi daha önce tamamlanmis gerek yok dedi bu gebelikte. Sadce kan ve idrar tahlili vercem 20 hafta olduğu. Sizde bu haftada tahlil yaptinizmi yoksa ben geciktimmi. Bugün komsumun gelini suyu gelmiş 6 aylık daha enfeksiyondan dolayıymis bende çok tedirgin oldum4
Ben su içiyorum mesela, kahve gibi hayal ediyorum.Son hecesini gerçekleştir su iç
Bir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valladayanamayıp içecek gibiyim
Çikolatada kafein olduğunu yeni öğrenen masum benCanım ne bileyim bana max 1 fincan denmişti korkumdan onu da içmiyorum valla Ne çay ne kahve içtim, bir çikolata kaçamağım var arada kafein olarak o kadar
Ay canım burda öyle birşey yok ya belli haftalarda yayılıyormus yarın vercem bakalım. Bendede yeşil akinti var baya uzun zamandır doktoruma 17 sine randevu almıştım iptal oldu 25 i bekliyorum. Enfeksiyon gerçekten çok önemli kuzenim yeni doğum ypti gebelikte enfeksiyonu varmış aynı benim gibi yeşil akinti hiç umrsamamis beBek doğunca hastanede yatmak zorunda kaldiSabah içtim ama artık bu gün böyle bitti, yarına tutuyorum kendimi
Bizim burda kendi doktoruna gitmeden her ay yaptırmak gerekiyor sağlık ocağında kan ve idrar tahlilini canım. Sizin orda öyle mi bilmiyorum. Bazı doktorlar kendi istiyor aile hekiminden kabul etmiyor.
Off of bu enfeksiyondan inanılmaz korkuyorum ya. Bol bol da su içiyorum ama Rabbim hepimizi korusun ya
Ben su içiyorum mesela, kahve gibi hayal ediyorum.Sabah olsa da hemen kahvaltıdan sonra kahve içsem diye bekliyorum resmen
Bende koyu sarı akıntı vardı canım, şase kullandım geçmedi. Fitil kullandım birkaç gün yeşilimsi akıntı oldu sonra tekrar sarıya döndü. Bende bol bol su içiyorum. Bu cumaya kadar gidip idrar vericem bakalım.Ay canım burda öyle birşey yok ya belli haftalarda yayılıyormus yarın vercem bakalım. Bendede yeşil akinti var baya uzun zamandır doktoruma 17 sine randevu almıştım iptal oldu 25 i bekliyorum. Enfeksiyon gerçekten çok önemli kuzenim yeni doğum ypti gebelikte enfeksiyonu varmış aynı benim gibi yeşil akinti hiç umrsamamis beBek doğunca hastanede yatmak zorunda kaldi
Bende koyu sarı akıntı vardı canım, şase kullandım geçmedi. Fitil kullandım birkaç gün yeşilimsi akıntı oldu sonra tekrar sarıya döndü. Bende bol bol su içiyorum. Bu cumaya kadar gidip idrar vericem bakalım.
Sende doktora gidene kadar bol bol su iç hafifletir inşallah
Valla canım bende toz antibiyotik kullandım ama geçmedi . Bol su içiyorum inş her Hangi bir sorun çıkmazBende koyu sarı akıntı vardı canım, şase kullandım geçmedi. Fitil kullandım birkaç gün yeşilimsi akıntı oldu sonra tekrar sarıya döndü. Bende bol bol su içiyorum. Bu cumaya kadar gidip idrar vericem bakalım.
Sende doktora gidene kadar bol bol su iç hafifletir inşallah canım.
Benim doktorum gunde 2 fincan Türk kahvesi icebilirsin dedi. Ya da filtre kahve. Nescafe ve tamamen cozunen kahveleri icme demisti. Granul kahve yerine Türk kahvesi icin bence kizlar. Ama caniniz da cok cekiyosa arada bi cok sorun olmaz benceBir fincan Türk kahvesinde ne kadar kafein var kız, akşam akşam aklıma soktunuz valladayanamayıp içecek gibiyim
Malesef kız tr de söylemiyor laf kolay kolay bazen ben biel emin olamıyorumBenim randevu de 10da. 10 dklik yol ama 8de falan yollara düşmeyi planlıyorumgerçi bu kadar hevesleniyorum ya o yüzden ogrenemem cinsiyetini gibi geliyor
Yorum canım ilk 3 ya kafein iyi değil derler beyin açısından ama biz 3 U geçtik şükür ama bende yine 1 fincan 150 ml falan kavlhve içiyorum granül şekerli sütlüKızlar canım inanılmaz kahve istiyor. Sabah bir tane 150 ml fincan içtim. Hazır granül kahveler var ya, Süt tozu ile karıştırılıp içiliyor onlardan. İçtim ama kesmedi beni, yine aklıma düştü. Bir fincan daha içsem bir güne 300ml kahve çok mu olur?
Canım bendede olmuştu sandım bebektir amaxdoktor dedi rahmin yukarı çıkmış odur sert olanBu haftalarda karinda sertlesme hisseden var mi acaba ? Bugun baya oldu ama sertlesme diye yorumluyorum. Basina gelen varmi endise yaptim
İns birşey yoktur canım bende bir haftadır stres yaşıyorum tatlrtisiyorum bazı konularda stres yapınca bebeğim hareket ediyor sesimi duyuyor snairim etkileniyorKızlar tam olarak nasıl bir hareket hissediyorsunuz?
Benim bugün moralim çok bozuk, evde büyük kavga çıktı, ben de bayağı sinir krizi geçirdim, kocamı boğmak istiyorum bana bunu yaşattığı için. Şimdi de bebeğe bir şey oldu mu acaba diye çok endişeliyim
Çok geçmiş olsun canım demek diğer gebeliği de sıkıntılı geçmiş Rabb'im sifaverisn bol bol yatak istirahati yap okunmadan tuvaletini yap bol su iç bebeğin suyu eksilmesin dikkat et plasentan ins zamanla yukarı çıkar canımKızlar merhaba, ben de kısmet olursa ekim annesi olacağım. 2. Bebeğimiz olacak. ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Geçen hafta bir anda kanamam oldu. Kanama çok sıvı olduğu için suyun gelmiş olabileceginden şüphelenip test yaptılar pozitif çıktı. Hemen hastene yatırdılar. Çok sıkıntılı oldu bizim için. Gebeliğin sonlandirilma durumu vardı. Çok şükür bebegin suyu eksilmedi. Hastaneden çıktım ama 20 haftalık olana kadar yatak istirahati. Sadece wc ve yemek için kalkabiliyorum. Kanamanın sebebi plasentanın aşağıda olmasıymış. 20 haftalık olana kadar yukarı çıkabilir dedi doktor. Kanama riski devam ediyor dedi. Kızımda çok yattım sanıyordum ama sanırım bu gebelik daha zorlu geçecek. Inşallah başka sıkıntı yaşamayız. Hepinize bebişleriniz hayırlı olsun...
Benim de rahim yukarda bebek plasenta aşağıda hepsi toplanmış ortaya ama aşağıda göbeğim göbeğinin üstü öyle şişik degilBenim neredeyse göbeğim kadar üst karın bölgem de büyüdü kızlar. Annem rahim büyüdüğü için diğer organlar yukarı çıkıyor ondandır dedi ama garip geldi bana bu. Sizde de benzer durum var mı?
hadi inşALLAH canım bizim kesin erkek dediler 3 doktorda erkek dedi gösteriyo zaten pipisinide küçük beyefendi :)
Bende bugün özelde baktırdım 17.haftamdayım %80 kız dendisonradan değişirmi bilmem
Aynen caNim benim gibi şok yaşamaMalesef kız tr de söylemiyor laf kolay kolay bazen ben biel emin olamıyorum19 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu ne bilim bebek küçük die yanlış görmesinler diom bzimki bacağını açmıştı pipi disardadi yine de Perşembe günü randevum var yine sorim içim rahat etsin bazı anneler gibi şok yasamayim cinsiyet değişlikliği falan
He ya üzülim mi sevinimmi bilemiyorum arkadaşımı n basinada öyle geldi kız dediler 1 aysinra gitti erkek dediler kadın şok geçirdi inşası diğer ayda gitti tam kesin klerkek dediler pipisinin fotosunu göstererekAynen caNim benim gibi şok yaşamakomşum bugün diyo banada hep erkek dediler en son kız oldu erkek kıyafeti giydirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?