2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Of en çok korktuğum şey. Pembe şeyler aldım, isimli panolar yaptım. Eğer erkek derse bundan sonra düşer bayılırım.

Of en çok korktuğum şey. Pembe şeyler aldım, isimli panolar yaptım. Eğer erkek derse bundan sonra düşer bayılırım.
Neyse ki az kaldı 3 gün daha sabredim ben yine inim de fotosuna bakarak erkek utanmaz bacağını acmisti ama yinede tetikde olayım o yüzden bir hazırlık yapmadım dahapaylasirim sizlerle Perşembe günü sonucu

Neyse ki az kaldı 3 gün daha sabredim ben yine inim de fotosuna bakarak erkek utanmaz bacağını acmisti ama yinede tetikde olayım o yüzden bir hazırlık yapmadım dahapaylasirim sizlerle Perşembe günü sonucu
Hadi bakalım canım bekliyoruz haberlerini bana önce siyahta baktı, sonra renkli de baktı kız dedi. Kesin mi dedim evet dedi. Süpriz yapmaz umarım

Canım gitmeden önce önerdiğin bir şey var mı ya ben de nasipse pazartesi gircem cinsiyete bakalım ve aynı zamanda 3lu taramam var işte. Ne yiyeyim ne içeyim

Canım gitmeden önce önerdiğin bir şey var mı ya ben de nasipse pazartesi gircem cinsiyete bakalım ve aynı zamanda 3lu taramam var işte. Ne yiyeyim ne içeyim
Canım meyve suyu iç birde çikolata ye ben bunları yaptım hareketlidi bebeğim ins öğrenirsin yüzde kaç olduğunu dasor

Hep tatlı ye derler ya, ben kola içip gitmiştim tokken gittim birde canım, gösterdi kendini hareketliydi. O da etkili oldu sanırım.

Hadi bakalım canım bekliyoruz haberlerini bana önce siyahta baktı, sonra renkli de baktı kız dedi. Kesin mi dedim evet dedi. Süpriz yapmaz umarım
Bende de normal ultrasondan baktı sanırım Almanya'da renkli ultrason yokmuş ins canım sürpriz yapmaz bebeklerimiz bize

Canım meyve suyu iç birde çikolata ye ben bunları yaptım hareketlidi bebeğim ins öğrenirsin yüzde kaç olduğunu dasor
Valla şu son birkaç gündür kıpır kıpır hareket ediyor, oraya gidersem de uyursa bana garezi var diye düşünürüm tamam canım kahvaltımı yapayım, çikolata meyvesuyu falan enerji veren ne varsa gömeceğim

Malesef canim evet pek bilgi vermiyorlar. Umarim guzel haberler alirsin. Hakkimizda hayirlisi insallah.
İnşaallah canım, Rabbim en güzel yazıyı yazmıştır. Belki olmaması daha hayırlıdır. Kaderine razı ol ki rahat edesin diyor banada kaderime razı olmak düşüyor

Hep tatlı ye derler ya, ben kola içip gitmiştim tokken gittim birde canım, gösterdi kendini hareketliydi. O da etkili oldu sanırım.
Ben en son koronaya atlatinca gittim karnım açtı, 4 kg vermiştim, halim yoktu bir baktım bebek içeride göbek atıyor o enerjiyi nerden buluyor diye düşünmüştüm bu defa da her şeyi yersem de hareket etmezse bilmiyorum artık

Ay öyle yapmaz inşallah gerçi sağı solu belli olmaz bu bıdıkların

İns canım uyanık olur sen yine doktora videne kadar elin karninda olsun masaj yap uyandır minnosu kalksın annesini görsün kendini göstersin inşallah

İns canım uyanık olur sen yine doktora videne kadar elin karninda olsun masaj yap uyandır minnosu kalksın annesini görsün kendini göstersin inşallah
Valla araba kullanacağım canım çok masaj yapamam ama gidene kadar boş boş konuşurum inşallah uyanır gerçi ben bebisle hala konuşamıyorum yaa beni duyuyormus diye düşünüyorum ama inanamıyorum bu fikre bir türlü kedilerimle daha çok konuşuyorum

Inan canım ben hiç tatlı tuketmiyorum bol su iciyorum o zman dah hareketli oluyor

Bende canım bir haftadır fark ettim çok konuşunca tekme atıyor az kaldı duyar ya sana tepki verir sen alıştır sesli müzik dinle hareket ederse bilki duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…