- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Of en çok korktuğum şey.He ya üzülim mi sevinimmi bilemiyorum arkadaşımı n basinada öyle geldi kız dediler 1 aysinra gitti erkek dediler kadın şok geçirdi inşası diğer ayda gitti tam kesin klerkek dediler pipisinin fotosunu göstererekbakalım. Ne olacak şok olmayak da
Neyse ki az kaldı 3 gün daha sabredim ben yine inim de fotosuna bakarak erkekOf en çok korktuğum şey.Pembe şeyler aldım, isimli panolar yaptım. Eğer erkek derse bundan sonra düşer bayılırım.
Abo erken değil miOf en çok korktuğum şey.Pembe şeyler aldım, isimli panolar yaptım. Eğer erkek derse bundan sonra düşer bayılırım.
Hadi bakalım canım bekliyoruz haberleriniNeyse ki az kaldı 3 gün daha sabredim ben yine inim de fotosuna bakarak erkekutanmaz bacağını acmisti ama yinede tetikde olayım o yüzden bir hazırlık yapmadım dahapaylasirim sizlerle Perşembe günü sonucu
Canım gitmeden önce önerdiğin bir şey var mı ya ben de nasipse pazartesi gircem cinsiyete bakalım ve aynı zamanda 3lu taramam var işte. Ne yiyeyim ne içeyimNeyse ki az kaldı 3 gün daha sabredim ben yine inim de fotosuna bakarak erkekutanmaz bacağını acmisti ama yinede tetikde olayım o yüzden bir hazırlık yapmadım dahapaylasirim sizlerle Perşembe günü sonucu
Ben tam doğuma yakın taşınacağım, tayinimiz çıkıyor. O telaşla birşey yapamam diye erkenden bitireyim hazırlıkları dedim.Abo erken değil mi
Canım meyve suyu iç birde çikolata yeCanım gitmeden önce önerdiğin bir şey var mı ya ben de nasipse pazartesi gircem cinsiyete bakalım ve aynı zamanda 3lu taramam var işte. Ne yiyeyim ne içeyim
Gönlüne göre olur her şey inşallah canımBen tam doğuma yakın taşınacağım, tayinimiz çıkıyor. O telaşla birşey yapamam diye erkenden bitireyim hazırlıkları dedim.Biraz da heyecandan herşeyi bir çırpıda yapasım geliyor.
Hep tatlı ye derler ya, ben kola içip gitmiştimCanım gitmeden önce önerdiğin bir şey var mı ya ben de nasipse pazartesi gircem cinsiyete bakalım ve aynı zamanda 3lu taramam var işte. Ne yiyeyim ne içeyim
Bende de normal ultrasondan baktı sanırım Almanya'da renkli ultrason yokmuşHadi bakalım canım bekliyoruz haberlerinibana önce siyahta baktı, sonra renkli de baktı kız dedi. Kesin mi dedim evet dedi. Süpriz yapmaz umarım
Valla şu son birkaç gündür kıpır kıpır hareket ediyor, oraya gidersem de uyursa bana garezi var diye düşünürümCanım meyve suyu iç birde çikolata yeben bunları yaptım hareketlidi bebeğim ins öğrenirsin yüzde kaç olduğunu dasor
İnşaallah canım, Rabbim en güzel yazıyı yazmıştır. Belki olmaması daha hayırlıdır. Kaderine razı ol ki rahat edesin diyor banada kaderime razı olmak düşüyorMalesef canim evet pek bilgi vermiyorlar. Umarim guzel haberler alirsin. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Ben en son koronaya atlatinca gittim karnım açtı, 4 kg vermiştim, halim yoktuHep tatlı ye derler ya, ben kola içip gitmiştimtokken gittim birde canım, gösterdi kendini hareketliydi. O da etkili oldu sanırım.
Ay öyle yapmaz inşallahBen en son koronaya atlatinca gittim karnım açtı, 4 kg vermiştim, halim yoktubir baktım bebek içeride göbek atıyor o enerjiyi nerden buluyor diye düşünmüştüm bu defa da her şeyi yersem de hareket etmezse bilmiyorum artık
İns canım uyanık olur sen yine doktora videne kadar elin karninda olsun masaj yap uyandır minnosuValla şu son birkaç gündür kıpır kıpır hareket ediyor, oraya gidersem de uyursa bana garezi var diye düşünürümtamam canım kahvaltımı yapayım, çikolata meyvesuyu falan enerji veren ne varsa gömeceğim
Valla araba kullanacağım canım çok masaj yapamam ama gidene kadar boş boş konuşurum inşallah uyanırİns canım uyanık olur sen yine doktora videne kadar elin karninda olsun masaj yap uyandır minnosukalksın annesini görsün kendini göstersin inşallah
Aynen öyle, yerim onlarıAy öyle yapmaz inşallahgerçi sağı solu belli olmaz bu bıdıkların
Inan canım ben hiç tatlı tuketmiyorum bol su iciyorum o zman dah hareketli oluyorBen en son koronaya atlatinca gittim karnım açtı, 4 kg vermiştim, halim yoktubir baktım bebek içeride göbek atıyor o enerjiyi nerden buluyor diye düşünmüştüm bu defa da her şeyi yersem de hareket etmezse bilmiyorum artık
Bende canım bir haftadır fark ettim çok konuşunca tekme atıyorValla araba kullanacağım canım çok masaj yapamam ama gidene kadar boş boş konuşurum inşallah uyanırgerçi ben bebisle hala konuşamıyorum yaa beni duyuyormus diye düşünüyorum ama inanamıyorum bu fikre bir türlü kedilerimle daha çok konuşuyorum
Listeye suyu da yazdımInan canım ben hiç tatlı tuketmiyorum bol su iciyorum o zman dah hareketli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?