Bugün yoga yaparken içeriden o da yapıyorduBende canım bir haftadır fark ettim çok konuşunca tekme atıyoraz kaldı duyar ya sana tepki verir sen alıştır sesli müzik dinle hareket ederse bilki duyuyor
Desene yoruldu oda yoga sayesinde şimdi mışıl mışıl uyuyor rahatsız edilmek istemiyor o zaman son gün yoga yapma yoa kendini de onuda uyanık kalsin yorulursa yatar haBugün yoga yaparken içeriden o da yapıyordubir saat sürünce yoruldu yavrucuğum sanırım şimdi sessiz Aynen canım daha benim haftam küçük, ilerde sese tepki verir inşallah
Aynen canım o gün yan gelip yiyip içip yatacağım bakalımDesene yoruldu oda yoga sayesinde şimdi mışıl mışıl uyuyor rahatsız edilmek istemiyor o zaman son gün yoga yapma yoa kendini de onuda uyanık kalsin yorulursa yatar ha
Evet 11 haftalık gittiğim dr kız demişti sonra başka dr a gittim belli olmuyor demişti ama kızmışBasından beri kızmi dediler canım.
Kola mıHep tatlı ye derler ya, ben kola içip gitmiştimtokken gittim birde canım, gösterdi kendini hareketliydi. O da etkili oldu sanırım.
Acıkmıstır annesiiGünaydınn kızlaryeni günde merhaba az önce sağ tarafıma yatarken kızım üst üstte 6 kere tekme attı Dünyalar benim oldu. Hafif bişeylerde oldu ama tekmeler çok hissediliyordu. Çok başka birşeymiş bu duygu. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. Tekme hissetmeyenelerede tez vakitte hissettirsin..
A evet gerçekten öyledir çünkü karnım grurulduyorAcıkmıstır annesiiAllah herkese isteyen dileyen gönlüne göre nsip etsin
Hissediyor musun kuzu benim 2.gebeliğim ama hissetmiyorum hala 16+1imValla şu son birkaç gündür kıpır kıpır hareket ediyor, oraya gidersem de uyursa bana garezi var diye düşünürümtamam canım kahvaltımı yapayım, çikolata meyvesuyu falan enerji veren ne varsa gömeceğim
Birkaç gündür hissediyorum canım ama öyle düzenli bir şey değil yani günde birkaç kez anca o da birkaç saniye sürüyor zaten. Daha çok erken merak etme :) dışarıdaysam falan hiç hissetmiyorum meselaHissediyor musun kuzu benim 2.gebeliğim ama hissetmiyorum hala 16+1im
Ayy valla mı yaKola mıkolada da kafein var üstelik asitli sakın sakın bir daha duymayayım alt komşumun detaylı ultrasonda beyin kafatası oluşmadı suni sancı ile doğurtarak aldılar doğarsa bile yaşamaz diye bebeği. canı çok kola çekermiş Allah bilir de kendince bu durumu çok kola içmesine bağladı Allah esirgesin ben normalde çok kasmam kendimi ne yiyeyim ne içeyim diye aman dikkat et canım
O seğirme ler zamanla tekmeye dönüşecek canım hiç merak etme. Benim kv 5 çocuk doğurmuş 6 aydan önce hissetmedim diyor mesela. Çocukla değil vücut yapısıyla alakası yok.Kızlar ben 16+1 im ikinci gebeliğim ama hissetmiyorum hala. Yani arada bir seğirme gibi düz yatonca karnımın altında bir sertlik okadar
Yani ben 73kiloyum acaba ondan mı hissedemiyorum diye düşündümAyy valla mı yageçen günde canım öyle çok çekti ki içtim. İzne gidince de içtim biraz ilk haftalarda. Normal insana da zararlı, biliyorum da tutamadım kendimi içmiştim bir daha tövbe ağzıma sürmem meyve suyu falan içiyorum canım içecek istedikçe.
O seğirme ler zamanla tekmeye dönüşecek canım hiç merak etme. Benim kv 5 çocuk doğurmuş 6 aydan önce hissetmedim diyor mesela. Çocukla değil vücut yapısıyla alakası yok.
Aman canım Allah korusun dikkat et sağlıklı olan bir şeye asla burnumu sokmam da kola yani her şeyi kimyasalAyy valla mı yageçen günde canım öyle çok çekti ki içtim. İzne gidince de içtim biraz ilk haftalarda. Normal insana da zararlı, biliyorum da tutamadım kendimi içmiştim bir daha tövbe ağzıma sürmem meyve suyu falan içiyorum canım içecek istedikçe.
O seğirme ler zamanla tekmeye dönüşecek canım hiç merak etme. Benim kv 5 çocuk doğurmuş 6 aydan önce hissetmedim diyor mesela. Çocukla değil vücut yapısıyla alakası yok.
Ben de sırt üstü uzandığımda seğirme gibi hissediyorum canım karın bölgen yağlı ise benim gibi geç hissetmen çok normal net hareketlerini 20den sonra 24 gibi hata hissederizYani ben 73kiloyum acaba ondan mı hissedemiyorum diye düşündüm
İyi olsundaAman canım Allah korusun dikkat et sağlıklı olan bir şeye asla burnumu sokmam da kola yani her şeyi kimyasal
Ben de sırt üstü uzandığımda seğirme gibi hissediyorum canım karın bölgen yağlı ise benim gibi geç hissetmen çok normal net hareketlerini 20den sonra 24 gibi hata hissederiz
Boşver kız büyüycek nasılsa şu 45 kilo ile hamiş kalanları daYani ben 73kiloyum acaba ondan mı hissedemiyorum diye düşündüm
Ben deBoşver kız büyüycek nasılsa şu 45 kilo ile hamiş kalanları dahiççç kıskanmıyomm zaten
İyidir iyidir canını sıkma dostumİyi olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?