- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Bende hiççBoşver kız büyüycek nasılsa şu 45 kilo ile hamiş kalanları dahiççç kıskanmıyomm zaten
Sağol kuzummmİyidir iyidir canını sıkma dostum
Daha çok erken canım 19 haftalikkn pıt pit hissedersinKızlar ben 16+1 im ikinci gebeliğim ama hissetmiyorum hala. Yani arada bir seğirme gibi düz yatonca karnımın altında bir sertlik okadar
Daha almadım randevu canım Bugün kontrolüm var Bugün verir randevu zannedersemKızlar selam, detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Doktorum bezialem Serdar kütüğü tavsiye etti ancak randevu alamıyorum. Önce muayene olup sonrasında detaylı için randevu veriyormuş sanırım. Sizler nerelere gittiniz ?
Canını sıkma canım kilon çok yüksek değilseKızlar 20 haftayim tartıldım bugün 8 kilo almisim
Kiloyu takma kafana hamileliğin tadını çıkar inan hepsi veriliyor zayıflıyon da geri alıyor da türkü türlü şekle de giriyon doğum sonrası da uykusuz kalınca karnımda bu daha iyiydi ne güzel her gittiğim yerde karnımda duruyordu besleniyordu da felan filan diyonKızlar 20 haftayim tartıldım bugün 8 kilo almisim
76Canını sıkma canım kilon çok yüksek değilse
benim doktorum meyve suyu içmemi istemiyor, meyve ye ama meyve suyu içme dedi. Meyve suyunda çok şeker oluyor, ondan olabilir, bence bizler için en iyi içecek ayran, kefir, maden suyu filanAyy valla mı yageçen günde canım öyle çok çekti ki içtim. İzne gidince de içtim biraz ilk haftalarda. Normal insana da zararlı, biliyorum da tutamadım kendimi içmiştim bir daha tövbe ağzıma sürmem meyve suyu falan içiyorum canım içecek istedikçe.
O seğirme ler zamanla tekmeye dönüşecek canım hiç merak etme. Benim kv 5 çocuk doğurmuş 6 aydan önce hissetmedim diyor mesela. Çocukla değil vücut yapısıyla alakası yok.
Beni başka doktora yönlendirdi sanırım sanırım detaylı ultrasonu perinatalog yapması daha doğruymuş. Fiyatlar da 600 TL den başlıyorDaha almadım randevu canım Bugün kontrolüm var Bugün verir randevu zannedersem
Ay canım ben ilk gebeligimde 30 kilo almıştım korkuyom gene öyle olcak diyeKiloyu takma kafana hamileliğin tadını çıkar inan hepsi veriliyor zayıflıyon da geri alıyor da türkü türlü şekle de giriyon doğum sonrası da uykusuz kalınca karnımda bu daha iyiydi ne güzel her gittiğim yerde karnımda duruyordu besleniyordu da felan filan diyonben b önceki hamişliğimde 17.5 kilo almıştım 60 la hamile kalıp şimdi 65 le kaldım 70 ti enson almısımdır muhakkak yine noluyor veriliyor zaten sonra kafna takma ye iç keyfine bak çift canlısın double double üzme kendini
Çok da yüksek değil kilon canım en büyük neden zaten şu hareketsizlik dün kendimi sokağa attım yasak kalkınca havalar ısındı azıcık açık alanda yürüsek de iyi gelir bence günlük veya haftalık tartıl daha kontrollü gidersin76ama 4 ay evden bulantidan dolayı dışarı çıkamadım hiç hareket edemedim
Kızlar bebeğin eşi aşağıda olan varmı?? Bugun kontrole gittik 18+6 günlüğüz eşi tam sınırda aşağıda dinlen dedi dr. Burun ve kulak tıkanıklığı var dedim tansiyon kontrolü yaptı 12 6 çıktı 1 hafta takip et dedi.. İdrarda protein kaçağı olabilir diye şüphelendi idrarda kan çıktı düşük tehliken var dinlen ilişki yasak dedi...normal kontrole gittik nelerle döndük
Özelde öyle canım üniversite veya detaylı ultrason olan başka hastaneye sevk yapılırsa o kadar para ödemek durumunda da kalmazsın cimrilikten değil İnan eşim de ben de çalışıyoruz bi kızım var o kadar para oraya vereceğime çocuklarımın ihtiyaçlarına daha fazla bütçe ayırırım diye düşünüyorum benBeni başka doktora yönlendirdi sanırım sanırım detaylı ultrasonu perinatalog yapması daha doğruymuş. Fiyatlar da 600 TL den başlıyor
Ben 20+3üm henüz gidemedim canım.Kızlar selam, detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ? Doktorum bezialem Serdar kütüğü tavsiye etti ancak randevu alamıyorum. Önce muayene olup sonrasında detaylı için randevu veriyormuş sanırım. Sizler nerelere gittiniz ?
Bende 5 kilo almışım 20 haftalığım. Evdeyiz, hareketsiz kalıyoruz kilo almak normal canım. Sıkma canını beslenmene bak. Veririz her türlü bebeklerimiz sağlıklı olsun daKızlar 20 haftayim tartıldım bugün 8 kilo almisim
Aslında doğru birşey, paketli hazır herşeye şeker oranı yüksek oluyor. Meyveye ağırlık vereyim aslında canım doğru diyorsun.benim doktorum meyve suyu içmemi istemiyor, meyve ye ama meyve suyu içme dedi. Meyve suyunda çok şeker oluyor, ondan olabilir, bence bizler için en iyi içecek ayran, kefir, maden suyu filan
Kesinlikle öyle canım ben de senin gbi düşünüyorum ama oralardan randevu almak gerçekten imkansız denedim ama mümkün değilÖzelde öyle canım üniversite veya detaylı ultrason olan başka hastaneye sevk yapılırsa o kadar para ödemek durumunda da kalmazsın cimrilikten değil İnan eşim de ben de çalışıyoruz bi kızım var o kadar para oraya vereceğime çocuklarımın ihtiyaçlarına daha fazla bütçe ayırırım diye düşünüyorum ben
Çok Büyük şehirlerde yaşamanın sıkıntısı maalesef mecbur kalınıyor bi yerde ben Erzurumdayım canım bu konuda sıkıntı yaşamadım şükürKesinlikle öyle canım ben de senin gbi düşünüyorum ama oralardan randevu almak gerçekten imkansız denedim ama mümkün değil
Ben de az önce tetanoz aşısı oldum. Idrar kan verdim.Tetanoz aşımı oldum geldim sağlık ocağında kalp atışını da dinlediler aç karnına idrar kan verdim bi öncekinde şekerim düşük çıkmıştı bakalım şimdi nasıl olacak
Benim kolum ağrımaya başladı 6 saat çok hareket ettirmeyin deniyor nette de ne mümkünBen de az önce tetanoz aşısı oldum. Idrar kan verdim.
O kadar pahalı mı ya?Beni başka doktora yönlendirdi sanırım sanırım detaylı ultrasonu perinatalog yapması daha doğruymuş. Fiyatlar da 600 TL den başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?