2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende 5 ayda 5 kilo çok mu acaba diyorum ya depresyon haftadayım heralde kafama herşeyi takıyorum
Ben 53 le hamile kaldım 59-60 arası geziyorum şuanda. Normalde 50 kiloydum hamileliğimde çok kusuyorum diye zorla kilo alıp 53 olmuştum. Ömrü hayatımda görmediğimi görüyorum tartıda. Bu hızla gidersem valla 75-80 arası doğururum gibi geliyor

Aynen benim de ikisi sol hemşire hangisini çok kullanmıyorsan ona vurayım deyince mecbur solu seçtim kanı ondan önce almışlardı zaten
Ben solağım. Ama sağı da kullanıyorum. Hiç öyle bişey sormadı valla, direkt vurdu. Zaten sıkıntılıyım, zor gittim sağlık ocağına da korka korka.

Bende ilk defa tartıda 50yi görmenin garip sevinci, çatlakların verdiği sinirle yiyorum azcık sağlıklı şeyler yemem lazım Bi sıkıntım o. Gece 1de makarna falan yiyorum

Aynen benim de ikisi sol hemşire hangisini çok kullanmıyorsan ona vurayım deyince mecbur solu seçtim kanı ondan önce almışlardı zaten

Ben solağım. Ama sağı da kullanıyorum. Hiç öyle bişey sormadı valla, direkt vurdu. Zaten sıkıntılıyım, zor gittim sağlık ocağına da korka korka.
Bende yarın olacağım tetanoz, yan etki yapıyor mu kızlar ya?

Kızlar karşı komşum dün sezeryanle doğum yaptı. Suni sancı vermişler, açılma olmayınca ve bebek kakasını yapınca sezeryanle almışlar. Bebeği emiyormuş ama emdiği sütü kusuyormuş sulu kanlı bir şekilde. Emmediği zaman da sulu kanlı değişik bir salya kusuyor diyo. Doktoru ya amniyon sıvısı yutmuş tur, ya da enfeksiyondan dolayı olmuştur diyormuş. O da idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordu. Beni korkuttu valla bu enfeksiyon belası ya. Aman sizler de ihmal etmeyin kızlar Rabbim korusun.

Ben de kandaki enfeksiyonla uğraşıyorum. En sonunda antibiyotik başladık.
Ablamında bebeği kakasını yapmıştı ama kanlı kusması yoktu bebeğinin. Ihmal edilecek gibi bişey değil ki. Ben 3 hafta kan verdim emin olmak için.

Ağrı ve uyuşukluk başladı 3 gün sürer dedi ebe. Inşallah başka yan etkisi yoktur
O da normal aşı yan etkisidir herhalde canım.
Aman Allah korusun ihmal etme canım. Enfeksiyon sıkıntı ya. Bende tekrar idrar vericem. İnşallah birşey çıkmaz

Bu arada benim doktorum da ben yapmıyorum hocamız yapıyor dedi oraya yönlendirdi ama aynı hastanenin içinde. Bugün eşim randevu almaya çalışacak. Yazarım buraya ne kadar ödediğini
Çok teşekkür ederim iyi olur. Bana doktorun yazdığı 3 ismi aradım 600 TL en uygun olanı bir de doktor senin riskli bir durumun yok ama yine de perinatalog yapsın mutlaka dedi. Bazı hastanelerde radyotologlar bakıyormuş sanırım

Bende ilk defa tartıda 50yi görmenin garip sevinci, çatlakların verdiği sinirle yiyorum azcık sağlıklı şeyler yemem lazım Bi sıkıntım o. Gece 1de makarna falan yiyorum
ben de hep karbonhidrat yemek istiyorum! dün kocaman bi tabak patates kızartması yedim, bugün bulgur pilavı böyle olmamalı normalde.

Kızlar siz hep idrar ve kan testinden bahsediyorsunuz, ben hiç idrar testi vermedim hamileliğimde (18.haftadayım), acaba bir şey mi kaçırıyorum? Kan testi de başlarda bi kere verdim, o kadar, bir daha kan testi de vermedim. 31 mayıs'ta doktor randevum var, ona sorayım gidince

Dr un ister gittiginde yine de sen sor tabiki halsizlik vs bebiş te büyüyor depolar tükeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…