2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yıl olmuş 2021..... Kız bunlara nasıl inanıyorsun yav. Çilek yerken elimi nereme sürdüğüme dikkat edecek kadar dikkatli biri olsam hiçbir şey yiyemem zaten
Yaa daha neler vardır da babaannem öldü hep o söylerdi böyle şeyleri nerden şerden kalmışsa aklımda

Bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür her şeyi iyi çıktı. Beyin, kalp, tüm organlar, plasenta, kan akışı, rahim ağzı vs detaylı her şeye bakıldı. Saç ve kaş hiç yok görüntülerde ama bu haftada zaten olmaz diye düşünüyorum simasını kendime değil de eşime benzettim, önemli olan sağlığı tabi ki ama insan kime benzediğini de merak etmeden duramıyor ben şansımı kaybettim galiba artık babası kazandı

Özelde mi yaptırdın canım. Özelse hangi şehir ve ne kadar

Ciğer vs için de aynısı söyleniyor kızımda çilek de yedim ciğer de sadece sağ bacağında nokta kadar bi beni var başka da bir şey yok çocuğumda rahat ol kuzum
Delü o kadar söylüyorlar ki ciddiye alma sen

Oluyor ben böğürtlen yemiştim elime bulaşınca istemsiz şekilde bacagıma hani silmeye gitti mutfakta da oyle oluyor ya elin ıslakken bacagına gidiyor hayır yani yıka havlu al yok neyse işte dışarda bahçedeydim canım cekti yedim elim leke olunca üstüme sürmüş oldum kızımın bacagında var hafif bir leke yani ben ona bahane buldum demek ki doğruymus diye bunda da hiç önemsemiyom aklıma bile gelmiyor ciğer felan diyorlar bgn yaptım yedim bakalım nolacak

Kızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
Benim yarın detaylı randevum var. Sonrasında dr uma da göstercem zaten ikisi aynı hastanede
Selam kızlar Bugün tetanoz aşısı vurdurdum kolum baya ağrıyor yukarıya dahi kaldıramıyorum. Sizden aşı olanlar var mı? ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?
2.5 gün kolumu kaldıramadım şimdi sadece dokununca acıyor. Geçiyor canım ama ağrı ateş yaptı bende

Aynı dert bende de var Doğumdan sonra bir birimizi bulalım :) unutma bak:)

Anammm saçımı da yeni kestim

Allah Allah ilginç bilimsel gerçekliği var mı ki ya ben dün yendiğimi unutuyorum millet hem yediğini hem elini sürdüğü yeri hatırlıyor
Hayır bilimsel hiç bi gerçekliği Yok. Olanlar da tesadüf herhalde ya var cidden öyle yaptım böyl yaptım oldu diyenler. Aslında çok alakasız ne alaka Gül kokladı diye leke dimi veya saç kesmek ne saçma hadi boyama bilimsel gerçeklik barındırıyo kimyasaldan dolayı bebek için zararlı da kesim ne alaka dimi ah babaanne travma yaşatıyo ordan bile şaka bi yana Allah’ın izniyle her birimizin evladı sağlıklı hayırlı eksiksiz kusursuz olsun inşallah

İnşallah canım inşallah

Ya onu aslında şöyle diyorlar, izinsiz birinden bişey alıp yersen atıyorum annenin evinde ya da bir yakının evinde, o zaman o yediğin şeyde elini vs nereye sürdüysen o zaman oluyomuş. Bi komşumuz mezarlık ziyaretinde yandaki mezardaki gülü koklamış, bebeğin kaş arasında gül silüeti vardı. Halam da kayınvalidesinin evinde kuruüzüm yemiş bi tabakta görmüş, bebeğinde kuru üzüm şeklinde beni vardı. Gittiğiniz yerde herkesten topluca izin alın bana herşey serbest mi yiyebilirmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…