Bende bundan korkuyrmYa birde bir tanıdığa tetanoz yerine covid aşısı vurmuşlar. Onun tedirginliği ile gittim, aşıyı vuracak kişi gerçekten de covid aşısı alıp geldi yanlışlıkla. Sizler de olacaksanız muhakkak kontrolünü sağlayın
Yaa daha neler vardır da babaannem öldüYıl olmuş 2021.....Kız bunlara nasıl inanıyorsun yav. Çilek yerken elimi nereme sürdüğüme dikkat edecek kadar dikkatli biri olsam hiçbir şey yiyemem zaten
Özelde mi yaptırdın canım. Özelse hangi şehir ve ne kadarBugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür her şeyi iyi çıktı. Beyin, kalp, tüm organlar, plasenta, kan akışı, rahim ağzı vs detaylı her şeye bakıldı. Saç ve kaş hiç yok görüntülerde ama bu haftada zaten olmaz diye düşünüyorumsimasını kendime değil de eşime benzettim, önemli olan sağlığı tabi ki ama insan kime benzediğini de merak etmeden duramıyor ben şansımı kaybettim galiba artık babası kazandı
Özelde yaptırdım, Ankara 580 tlÖzelde mi yaptırdın canım. Özelse hangi şehir ve ne kadar
Ciğer vs için de aynısı söyleniyor kızımda çilek de yedim ciğer de sadece sağ bacağında nokta kadar bi beni var başka da bir şey yok çocuğumda rahat ol kuzumDimi yani Yok saçını kestirenin çocuğunun ömrü kısa olurmuş derler 2 metre saçla geziyorum inanmıyorum diyorum ama işte yineYa diyorum Merve çilek toplayan yiyen onca hamile kadın vardır yüzüne gözüne süren elbet oluyodur. Ama işte içime de düşmüyor değil. Yok yüz bide kol bacak değil insan bi aklından geçirmiyo değil tabi
DelüYa aslında böyle inanışlara sahip değilimdir ben ama işteya hoş bi yerinde leke olsa ne yine benim canım olmayacak mı sanki bağrıma basmayacak mıyım sanki. Bazen ne kadar cahilim diyorum ya cidden. Tüh bana
OluyorŞimdi size bişey sorucam da çok korkuyorumBen geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?
Cnm sen cinsiyet öğrendin mi seni merak ediyom bende gittin mi Dr aYıl olmuş 2021.....Kız bunlara nasıl inanıyorsun yav. Çilek yerken elimi nereme sürdüğüme dikkat edecek kadar dikkatli biri olsam hiçbir şey yiyemem zaten
Ay canım gitmedim gitmedimmmCnm sen cinsiyet öğrendin mi seni merak ediyom bende gittin mi Dr a
Benim yarın detaylı randevum var. Sonrasında dr uma da göstercem zaten ikisi aynı hastanedeKızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
2.5 gün kolumu kaldıramadımSelam kızlarBugün tetanoz aşısı vurdurdum kolum baya ağrıyor yukarıya dahi kaldıramıyorum. Sizden aşı olanlar var mı? ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?
Benim de geçti canım, dokununca acıyor sadeceBugün benim de 3. günüm yavaş ağrı azalıyor gibi.
Aynı dert bende de var Doğumdan sonra bir birimizi bulalım :) unutma bak:)Şimdi size bişey sorucam da çok korkuyorumBen geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?
Anammm saçımı da yeni kestimDimi yani Yok saçını kestirenin çocuğunun ömrü kısa olurmuş derler 2 metre saçla geziyorum inanmıyorum diyorum ama işte yineYa diyorum Merve çilek toplayan yiyen onca hamile kadın vardır yüzüne gözüne süren elbet oluyodur. Ama işte içime de düşmüyor değil. Yok yüz bide kol bacak değil insan bi aklından geçirmiyo değil tabi
Kız inanma yahu batıl batılAnammm saçımı da yeni kestim
Kız inanma yahu batıl batıl
Allah Allah ilginç bilimsel gerçekliği var mı ki ya ben dün yediğimi unutuyorum millet hem yediğini hem elini sürdüğü yeri hatırlıyor
Buna değil de leke olayının çok örneği var elimi de sürmedim sanki ama tedirginim
Hayır bilimsel hiç bi gerçekliği Yok. Olanlar da tesadüf herhalde ya var cidden öyle yaptım böyl yaptım oldu diyenler. Aslında çok alakasız ne alaka Gül kokladı diye leke dimiAllah Allah ilginç bilimsel gerçekliği var mı ki ya ben dün yendiğimi unutuyorum millet hem yediğini hem elini sürdüğü yeri hatırlıyor
İnşallah canım inşallahHayır bilimsel hiç bi gerçekliği Yok. Olanlar da tesadüf herhalde ya var cidden öyle yaptım böyl yaptım oldu diyenler. Aslında çok alakasız ne alaka Gül kokladı diye leke dimiveya saç kesmek ne saçma hadi boyama bilimsel gerçeklik barındırıyo kimyasaldan dolayı bebek için zararlı da kesim ne alaka dimi ah babaanne travma yaşatıyo ordan bile şaka bi yana Allah’ın izniyle her birimizin evladı sağlıklı hayırlı eksiksiz kusursuz olsun inşallah
Valla doktorum da dedi hiç bir bilimsel yanı yok ama ilginç olan örneği çok Bende bir şey diyemiyorum dediAllah Allah ilginç bilimsel gerçekliği var mı ki ya ben dün yediğimi unutuyorum millet hem yediğini hem elini sürdüğü yeri hatırlıyor
Ya onu aslında şöyle diyorlar, izinsiz birinden bişey alıp yersen atıyorum annenin evinde ya da bir yakının evinde, o zaman o yediğin şeyde elini vs nereye sürdüysen o zaman oluyomuş. Bi komşumuz mezarlık ziyaretinde yandaki mezardaki gülü koklamış, bebeğin kaş arasında gül silüeti vardı. Halam da kayınvalidesinin evinde kuruüzüm yemiş bi tabakta görmüş, bebeğinde kuru üzüm şeklinde beni vardı. Gittiğiniz yerde herkesten topluca izin alın bana herşey serbest mi yiyebilirmiyim diyeHayır bilimsel hiç bi gerçekliği Yok. Olanlar da tesadüf herhalde ya var cidden öyle yaptım böyl yaptım oldu diyenler. Aslında çok alakasız ne alaka Gül kokladı diye leke dimiveya saç kesmek ne saçma hadi boyama bilimsel gerçeklik barındırıyo kimyasaldan dolayı bebek için zararlı da kesim ne alaka dimi ah babaanne travma yaşatıyo ordan bile şaka bi yana Allah’ın izniyle her birimizin evladı sağlıklı hayırlı eksiksiz kusursuz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?