2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya şimdi prilamın yan etkisi olan varmı diye bakiiyim dedim sizi gördüm bende de çok kötü yaptı kalp çarpıntısı halsizlik titreme ufacık bi seste bile ürkme sıçrama böyle bişey olamaz çok kötü oldum bıraktım içmiyorum doktoruma başka ilaç yazmasını isticem gerçekten herkeste bunu kullanıyor ama çoğunluk şikayet yok beni yerden yere vurdu sadece iki gün kullsndım

Selam kızlar Bugün tetanoz aşısı vurdurdum kolum baya ağrıyor yukarıya dahi kaldıramıyorum. Sizden aşı olanlar var mı? ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?

Ayy hemşire aşıyı dolaptan çıkarırken aklıma da geldi gerçekten ya. Allah korusun büyük sıkıntı. Şüpheye düştüm şimdi bende

Ayy hemşire aşıyı dolaptan çıkarırken aklıma da geldi gerçekten ya. Allah korusun büyük sıkıntı. Şüpheye düştüm şimdi bende
Barkodu okutmadan vurmuyoruz, sistemin izin vermesi gerek o yüzden yanlış aşı yapamayız dedi ama tanıdığın başına geldi işte.. Sen olduysan içini ferah tut canim insallah bir sıkıntı olmamıştır

Düzenli her gün hissetmeye ne zaman başladın canım? Ben bugun hissetsem yarın hissetmiyorum daha
Canım sabret ben 19.haftsya girdim artık hwrgun hareket ediyor geceleri daha çok kayıyor sağa-sola biraz yukarıya doğru gidiyor

Şimdi size bişey sorucam da çok korkuyorum Ben geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?

Ben inanmıyorum böyle şeylere canım bence olmaz

Ben inanmıyorum böyle şeylere canım bence olmaz
Dimi yani Yok saçını kestirenin çocuğunun ömrü kısa olurmuş derler 2 metre saçla geziyorum inanmıyorum diyorum ama işte yine Ya diyorum Merve çilek toplayan yiyen onca hamile kadın vardır yüzüne gözüne süren elbet oluyodur. Ama işte içime de düşmüyor değil. Yok yüz bide kol bacak değil insan bi aklından geçirmiyo değil tabi

Ay bu oluyorsa benim çocuğum leke olarak dünyaya gelecek demektir

İnanmayın böyle şeylere canım, hiçbir mantığı yok tabii tamamen batıl şeyler, rahat ol

Yıl olmuş 2021..... Kız bunlara nasıl inanıyorsun yav. Çilek yerken elimi nereme sürdüğüme dikkat edecek kadar dikkatli biri olsam hiçbir şey yiyemem zaten

Ay bu oluyorsa benim çocuğum leke olarak dünyaya gelecek demektir

İnanmayın böyle şeylere canım, hiçbir mantığı yok tabii tamamen batıl şeyler, rahat ol
Ya aslında böyle inanışlara sahip değilimdir ben ama işte ya hoş bi yerinde leke olsa ne yine benim canım olmayacak mı sanki bağrıma basmayacak mıyım sanki. Bazen ne kadar cahilim diyorum ya cidden. Tüh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…