- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Bana detaylıdan sonra sonuçlarını bana getir dedi canımKızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
Ya şimdi prilamın yan etkisi olan varmı diye bakiiyim dedim sizi gördüm bende de çok kötü yaptı kalp çarpıntısı halsizlik titreme ufacık bi seste bile ürkme sıçrama böyle bişey olamaz çok kötü oldum bıraktım içmiyorum doktoruma başka ilaç yazmasını isticem gerçekten herkeste bunu kullanıyor ama çoğunluk şikayet yok beni yerden yere vurdu sadece iki gün kullsndımPrilam bulantıyı bende de kesti ama afedersiniz beni mal gibi yaptı. Gün içinde sürekli uyudum, aygın baygın çok değişik oldum. Algım resmen kapandı herkes bana ne olduğunu sormaya başladı öyle berbat görünüyordum. Yan etkilerine baktım bingo
Mecbur bıraktım kusmaya devam
Bende öyle yapayım canım sormayı unuttum gerçi amaBana detaylıdan sonra sonuçlarını bana getir dedi canım
Ayy hemşire aşıyı dolaptan çıkarırken aklıma da geldi gerçekten ya. Allah korusun büyük sıkıntı. Şüpheye düştüm şimdi bendeYa birde bir tanıdığa tetanoz yerine covid aşısı vurmuşlar. Onun tedirginliği ile gittim, aşıyı vuracak kişi gerçekten de covid aşısı alıp geldi yanlışlıkla. Sizler de olacaksanız muhakkak kontrolünü sağlayın
Ben salı günü oldum epey hafifledi canım hafif bir sızı var şu anSelam kızlarBugün tetanoz aşısı vurdurdum kolum baya ağrıyor yukarıya dahi kaldıramıyorum. Sizden aşı olanlar var mı? ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?
Barkodu okutmadan vurmuyoruz, sistemin izin vermesi gerek o yüzden yanlış aşı yapamayız dedi ama tanıdığın başına geldi işte.. Sen olduysan içini ferah tut canim insallah bir sıkıntı olmamıştırAyy hemşire aşıyı dolaptan çıkarırken aklıma da geldi gerçekten ya. Allah korusun büyük sıkıntı. Şüpheye düştüm şimdi bende
Bir kaç gün sürebiliyor öyleyseBen salı günü oldum epey hafifledi canım hafif bir sızı var şu an
Evet canım maalesefBir kaç gün sürebiliyor öyleyse
Canım sabret ben 19.haftsya girdim artık hwrgun hareket ediyorDüzenli her gün hissetmeye ne zaman başladın canım? Ben bugun hissetsem yarın hissetmiyorum daha
Ben henüz olmadım ama daha önce olmuştum tetanoz aşısı..3-4 gün sürmüştü kol ağrım ..Selam kızlarBugün tetanoz aşısı vurdurdum kolum baya ağrıyor yukarıya dahi kaldıramıyorum. Sizden aşı olanlar var mı? ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?
Evet canım bana doktorum sonucu o gün bana getireceksin demiştiBende öyle yapayım canım sormayı unuttum gerçi ama
Ben inanmıyorum böyle şeylere canım bence olmazŞimdi size bişey sorucam da çok korkuyorumBen geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?
Dimi yani Yok saçını kestirenin çocuğunun ömrü kısa olurmuş derler 2 metre saçla geziyorum inanmıyorum diyorum ama işte yineBen inanmıyorum böyle şeylere canım bence olmaz
Ay bu oluyorsa benim çocuğum leke olarak dünyaya gelecek demektirŞimdi size bişey sorucam da çok korkuyorumBen geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?
Yıl olmuş 2021.....Şimdi size bişey sorucam da çok korkuyorumBen geçen çilek yerken yüzümü kaşıdım su sonra sonra bi taktım kafaya çilek lekesi olur diye. Gül koklayanın , ciğere dokunanın, çilek yerken elini biyerine sürenin çocuğunda leke olur mu?
Ya aslında böyle inanışlara sahip değilimdir ben ama işteAy bu oluyorsa benim çocuğum leke olarak dünyaya gelecek demektir
İnanmayın böyle şeylere canım, hiçbir mantığı yok tabii tamamen batıl şeyler, rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?