Evet onu da duydum kimsenin mutfağında falan söylemeden bişey yenmemesi gerekiyor diye. Yok ayol pandemide kimsenin mutfağına da giremiyoruz o konuda rahatızYa onu aslında şöyle diyorlar, izinsiz birinden bişey alıp yersen atıyorum annenin evinde ya da bir yakının evinde, o zaman o yediğin şeyde elini vs nereye sürdüysen o zaman oluyomuş. Bi komşumuz mezarlık ziyaretinde yandaki mezardaki gülü koklamış, bebeğin kaş arasında gül silüeti vardı. Halam da kayınvalidesinin evinde kuruüzüm yemiş bi tabakta görmüş, bebeğinde kuru üzüm şeklinde beni vardı. Gittiğiniz yerde herkesten topluca izin alın bana herşey serbest mi yiyebilirmiyim diye
Bende cilek cok yedim ama nereye alimi surdum surmedim hic hatirlamiyorum bile ya bunu duyunca cok uzuldum insallah oyle bisey yoktur sac kesmeyi duymustumda cilegi ilk kez duydum kii ben normalde elini yuzune gozune cok süren biriyim umarim olmaz
Buna değil de leke olayının çok örneği var elimi de sürmedim sanki ama tedirginim
Ankara hangi hastane paylaşmak istersen eğerÖzelde yaptırdım, Ankara 580 tl
En güzel çözüm sık sık ellerini yıkamak, özellikle de bir şeyler yediğinde. Ben sürekli yatmak zorunda olduğum için zor oluyor ama mümkün olduğunca yıkamaya çalışıyorum.Ya aslında böyle inanışlara sahip değilimdir ben ama işteya hoş bi yerinde leke olsa ne yine benim canım olmayacak mı sanki bağrıma basmayacak mıyım sanki. Bazen ne kadar cahilim diyorum ya cidden. Tüh bana
Ay benimde pazartesi hadi hayırlısı inşallahAy canım gitmedim gitmedimmmdaha 3 gün var, pzt gideceğim. Sizleri bile stres ettim di mi gün sayarak vallahi geçmedi yahu, sanki bir ay değil bir yıl gibi geldi
Bi de bu leke olayı gizli bir şey yersen de elini sürersen leke olur diye duymuştum ben.Hayır bilimsel hiç bi gerçekliği Yok. Olanlar da tesadüf herhalde ya var cidden öyle yaptım böyl yaptım oldu diyenler. Aslında çok alakasız ne alaka Gül kokladı diye leke dimiveya saç kesmek ne saçma hadi boyama bilimsel gerçeklik barındırıyo kimyasaldan dolayı bebek için zararlı da kesim ne alaka dimi ah babaanne travma yaşatıyo ordan bile şaka bi yana Allah’ın izniyle her birimizin evladı sağlıklı hayırlı eksiksiz kusursuz olsun inşallah
Kendi helal paranla aldığın şeylerde bişeycikler olmaz canım gönül rahatlığıyla ye içEvet onu da duydum kimsenin mutfağında falan söylemeden bişey yenmemesi gerekiyor diye. Yok ayol pandemide kimsenin mutfağına da giremiyoruz o konuda rahatızişte hep eskilerin lafları doktoruma sorayım desem utanmaktan zaten soramam 4 sene üniversite oku sonra böyle şeylere kafa Yor benlik bi iş zaten
Ankara hangi hastane paylaşmak istersen eğerBende Ankaradayım
[/QUOTE
Hastane değil de özel muayenehane, dr Ali İpek
Aynen öyle canım. Yok yok sormam zaten gözünden düşerim doktorum beni seviyor gerçi her saçma soruma da özenle cevap verdi sağolsunKendi helal paranla aldığın şeylerde bişeycikler olmaz canım gönül rahatlığıyla ye içdr saçmalama diycek sana ne diycek, hiç sorma bile
Benim doktorum gelmene gerek yok dedi. Tabi acil bir durumun olursa ya da gelmek istersen gelebilirsin dedi zaten numarası var herhangi bişey de ararımKızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
Biliyorum canım biliyorumAy benimde pazartesi hadi hayırlısı inşallah
Valla aynen kuzu bende hissetmiyorum 5hafta oldu bir göreyim de Allahın izniyleBiliyorum canım biliyorumvalla iple çekiyorum. Bebemi de hissetmiyorum iki gündür zaten, cinsiyet falan pek umrumda değil de sagliklica hayırlısıyla bi görseydim yani cinsiyet de önemli tabi inşallah onu da görürüz
Aynen canım benim de nerdeyse o kadar oldu. En son 23 nisanda gittim işteValla aynen kuzu bende hissetmiyorum 5hafta oldu bir göreyim de Allahın izniyle
He valla bi gideydin şu Dr aAy canım gitmedim gitmedimmmdaha 3 gün var, pzt gideceğim. Sizleri bile stres ettim di mi gün sayarak vallahi geçmedi yahu, sanki bir ay değil bir yıl gibi geldi
İnşallah Doğumdan sonra herkes yazsın:))Bende cilek cok yedim ama nereye alimi surdum surmedim hic hatirlamiyorum bile ya bunu duyunca cok uzuldum insallah oyle bisey yoktur sac kesmeyi duymustumda cilegi ilk kez duydum kii ben normalde elini yuzune gozune cok süren biriyim umarim olmaz
Ya ben seni nerden hatırlıyorum 2018 Mayıs annelerinde var mıydın?
Ay canım çok tesekkur ederim, Rabbim hepimizin bebislerini korusunHe valla bi gideydin şu Dr asağlıcakla gelsin hayırlısıyla insallah teyzeleri hepten merak içinde
Ben doktorumun olduğu klinikte detaylıya giricem. Perinatolog çekecekmiş genelde akşam saatlerinde oluyo dedi. Eğer gündüz olursa bende sonucu görürüm olmazsa bana akşam whatsaptan atarsın sonucu bi daha ekstra muayeneye gelmene gerek Yok dedi canım. Bu arada eğer alma imkanınız varsa görüntülerin cd sini isteyinKızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
Hayır canım :))Ya ben seni nerden hatırlıyorum 2018 Mayıs annelerinde var mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?