2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet onu da duydum kimsenin mutfağında falan söylemeden bişey yenmemesi gerekiyor diye. Yok ayol pandemide kimsenin mutfağına da giremiyoruz o konuda rahatız işte hep eskilerin lafları doktoruma sorayım desem utanmaktan zaten soramam 4 sene üniversite oku sonra böyle şeylere kafa Yor benlik bi iş zaten

Buna değil de leke olayının çok örneği var elimi de sürmedim sanki ama tedirginim
Bende cilek cok yedim ama nereye alimi surdum surmedim hic hatirlamiyorum bile ya bunu duyunca cok uzuldum insallah oyle bisey yoktur sac kesmeyi duymustumda cilegi ilk kez duydum kii ben normalde elini yuzune gozune cok süren biriyim umarim olmaz

En güzel çözüm sık sık ellerini yıkamak, özellikle de bir şeyler yediğinde. Ben sürekli yatmak zorunda olduğum için zor oluyor ama mümkün olduğunca yıkamaya çalışıyorum.

Bi de bu leke olayı gizli bir şey yersen de elini sürersen leke olur diye duymuştum ben.

Kendi helal paranla aldığın şeylerde bişeycikler olmaz canım gönül rahatlığıyla ye iç dr saçmalama diycek sana ne diycek, hiç sorma bile

Kendi helal paranla aldığın şeylerde bişeycikler olmaz canım gönül rahatlığıyla ye iç dr saçmalama diycek sana ne diycek, hiç sorma bile
Aynen öyle canım. Yok yok sormam zaten gözünden düşerim doktorum beni seviyor gerçi her saçma soruma da özenle cevap verdi sağolsun

Valla aynen kuzu bende hissetmiyorum 5hafta oldu bir göreyim de Allahın izniyle

Ay canım gitmedim gitmedimmm daha 3 gün var, pzt gideceğim. Sizleri bile stres ettim di mi gün sayarak vallahi geçmedi yahu, sanki bir ay değil bir yıl gibi geldi
He valla bi gideydin şu Dr a sağlıcakla gelsin hayırlısıyla insallah teyzeleri hepten merak içinde

İnşallah Doğumdan sonra herkes yazsın:))

Kızlar bu ayrıntılı ultrasondan sonra sonuçları doktorumuza mı götüreceğiz? Yoksa diğer ay normal kontrole devam mı?
Ben doktorumun olduğu klinikte detaylıya giricem. Perinatolog çekecekmiş genelde akşam saatlerinde oluyo dedi. Eğer gündüz olursa bende sonucu görürüm olmazsa bana akşam whatsaptan atarsın sonucu bi daha ekstra muayeneye gelmene gerek Yok dedi canım. Bu arada eğer alma imkanınız varsa görüntülerin cd sini isteyin Ben sordum cd değil de flash bellek getirirsen oraya atarım görüntüleri dedi doktorum. Sanırım görüntüleme merkezleri cd olarakta veriyormuş hastane,klinik ortamında da siz yine şansınızı deneyin veren yerler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…