2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay benimde pazartesi hadi hayırlısı inşallah
Benimde pazartesi kızlar, hayırlı haberlerle gelelim inşallah McGrath
Valla güzel fikir canım, iyi hatırlattın. Ben CD de flashta götüreyim yanımda, ne olur ne olmaz

Benimde pazartesi kızlar, hayırlı haberlerle gelelim inşallah McGrath

Valla güzel fikir canım, iyi hatırlattın. Ben CD de flashta götüreyim yanımda, ne olur ne olmaz
Bana rapor, basılı fotoğraf, CD verdi ve whatsapptan ayrıca videolar gönderdi. Dünden beri psikopat gibi sürekli videoları izliyorum

Kızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni

Kızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni
İnsallah kalkmaz bende bekliyorum temmuza daha var ama kendim için. İnsallah kaldırmazlar

Canım inan onu ben de çok merak ediyorum, raporla izinle 24. haftaya gelmeyi hesaplamıştım, o kalkarsa 32’ye kadar ücretsiz izine çıkıcam artık çünkü benim işyerim başka şehirde. Bildiğim kadarıya kronik hastalarla 24 sonraki gebelerin izinleri hiç kalkmadı, inşallah kalkmaz. Bizde şu an kronik hastalar hariç 60 yaş üzeri ve 10 yaş altı çocukları olanları işe geri çağırdılar, yine full çalışmaya geçildi ama hamileler için ekstra bir şey yazılmamış. Aksi bir şey yazılmadığı sürece idari izin devam.

Bu arada ben de bugün başka doktora gittim, çok şükür bu doktoru sevdim, onunla devam edeceğim. Tetanoz aşısı için doktor 27. haftadan sonra yaptır dedi bana, sağlık ocakları erken yapıyormuş bebekte antikor oluşmuyormuş o haftalarda yapılırsa. Bakalım sağlık ocağı ile konuşacağım, kabul ederlerse ben biraz daha sonra yaptıracağım tetanoz aşımı.

Bende 24 haftayı bekliyorum temmuzun ilk haftası doluyor. Aşı gelse de hamilelere çokta desteklemiyorlar yapmayı. Haziranın 1in de belli olur muhtemelen. Bakalım hayırlısı

Yaa ne güzel ne olur ne olmaz iki tane yedek götürücem yanımda yüzü falan net belli oluyor dimi?
Çok net diyemem ama siması, alnı, burnu, dudakları vb az çok belli oluyor. benim ablamın kızı ultrason görüntülerinden çok farklı doğdu ama diğer yeğenim aynen ultrasondaki gibi çıktı. bakalım, insan bu merakları da bastıramıyor işte

İnsallah kalkmaz bende bekliyorum temmuza daha var ama kendim için. İnsallah kaldırmazlar

Ben de idari izni bekleyenlerdenim kizlar. Ins kalkmaz. Bizde 10 yas alti cocugu olanlar hala idari izinli onlarinki dewam ediyo simdilik. Ama 1 haziranda kesin kaldircaklar. Bakalim hamileleri napcaklar?

Ben de idari izni bekleyenlerdenim kizlar. Ins kalkmaz. Bizde 10 yas alti cocugu olanlar hala idari izinli onlarinki dewam ediyo simdilik. Ama 1 haziranda kesin kaldircaklar. Bakalim hamileleri napcaklar
Kalkarsa izinli olanlarda geri gelmek zorunda değil mi öyle birşeyler söyledi arkadaşlar. İnşallah devam eder maske ve her gün işe gitmek çok zor.

Kızlar bugün prilamı teke düşürdüm 18 hafta 3 günlüğüz artık bırakayım dedim bugün idare eder gibiyim böyle bir hafta devam edeyim sonra tamamen bırakırım diyorum siz nasıl yaptınız ben 3 ay kullandım. Ve artık ilaçlar o kadar fazla ki en azından bunu içmemiş olurum

dogru soyluyorsun canım bende bire dusurdum boyle iyi oldu

İdari izni kaldırmamaları lazım. Diyelim ki gerçekten çoğunluk haziranda aşılandı, hamileler aşılanmayacak ki. Gebelik üzerindeki etkisi bilinmeyen bir aşıyı hangi hamile olur? Dolayısıyla bizler için risk aynı şekilde devam ediyor olacak, mantıklı olan kalkmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…