- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Benimde pazartesi kızlar, hayırlı haberlerle gelelim inşallahAy benimde pazartesi hadi hayırlısı inşallah
Valla güzel fikir canım, iyi hatırlattın. Ben CD de flashta götüreyim yanımda, ne olur ne olmazBen doktorumun olduğu klinikte detaylıya giricem. Perinatolog çekecekmiş genelde akşam saatlerinde oluyo dedi. Eğer gündüz olursa bende sonucu görürüm olmazsa bana akşam whatsaptan atarsın sonucu bi daha ekstra muayeneye gelmene gerek Yok dedi canım. Bu arada eğer alma imkanınız varsa görüntülerin cd sini isteyinBen sordum cd değil de flash bellek getirirsen oraya atarım görüntüleri dedi doktorum. Sanırım görüntüleme merkezleri cd olarakta veriyormuş hastane,klinik ortamında da siz yine şansınızı deneyin veren yerler varmış
Bana rapor, basılı fotoğraf, CD verdi ve whatsapptan ayrıca videolar gönderdi. Dünden beri psikopat gibi sürekli videoları izliyorumBenimde pazartesi kızlar, hayırlı haberlerle gelelim inşallahMcGrath
Valla güzel fikir canım, iyi hatırlattın. Ben CD de flashta götüreyim yanımda, ne olur ne olmaz
Ay masallahBana rapor, basılı fotoğraf, CD verdi ve whatsapptan ayrıca videolar gönderdi. Dünden beri psikopat gibi sürekli videoları izliyorum
Merhaba oğuz beyin muayenesi ne kadar acaba? Memnun musunuz oğuz beydenbende küçükköy bilge hastanesine gidiyorum oğuz güler doktorum o hastanede ayrıntılıyı başka doktor yapıyormuş ama ücreti 450 tl miş sordum
Yaa ne güzelBana rapor, basılı fotoğraf, CD verdi ve whatsapptan ayrıca videolar gönderdi. Dünden beri psikopat gibi sürekli videoları izliyorum
Bende çok heyecanlı oluyorumAy masallah
Bende kontrol gullerinde asiri stresli oluyorum bu konuyu bir aşamadim ya
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür her şeyi iyi çıktı. Beyin, kalp, tüm organlar, plasenta, kan akışı, rahim ağzı vs detaylı her şeye bakıldı. Saç ve kaş hiç yok görüntülerde ama bu haftada zaten olmaz diye düşünüyorumsimasını kendime değil de eşime benzettim, önemli olan sağlığı tabi ki ama insan kime benzediğini de merak etmeden duramıyor ben şansımı kaybettim galiba artık baba
İnsallah kalkmaz bende bekliyorum temmuza daha var ama kendim için. İnsallah kaldırmazlarKızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni
Canım inan onu ben de çok merak ediyorum, raporla izinle 24. haftaya gelmeyi hesaplamıştım, o kalkarsa 32’ye kadar ücretsiz izine çıkıcam artık çünkü benim işyerim başka şehirde. Bildiğim kadarıya kronik hastalarla 24 sonraki gebelerin izinleri hiç kalkmadı, inşallah kalkmaz. Bizde şu an kronik hastalar hariç 60 yaş üzeri ve 10 yaş altı çocukları olanları işe geri çağırdılar, yine full çalışmaya geçildi ama hamileler için ekstra bir şey yazılmamış. Aksi bir şey yazılmadığı sürece idari izin devam.Kızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni
Bende 24 haftayı bekliyorum temmuzun ilk haftası doluyor. Aşı gelse de hamilelere çokta desteklemiyorlar yapmayı. Haziranın 1in de belli olur muhtemelen. Bakalım hayırlısıKızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni
Çok net diyemem ama siması, alnı, burnu, dudakları vb az çok belli oluyor. benim ablamın kızı ultrason görüntülerinden çok farklı doğdu ama diğer yeğenim aynen ultrasondaki gibi çıktı. bakalım, insan bu merakları da bastıramıyor işteYaa ne güzelne olur ne olmaz iki tane yedek götürücem yanımda yüzü falan net belli oluyor dimi?
Ben de iple çekiyorum, umarım kalkmazİnsallah kalkmaz bende bekliyorum temmuza daha var ama kendim için. İnsallah kaldırmazlar
memnun kaldım ben eşimle giriyoruz muayneye eşim videoda çekiyor cihazıda güzel 150 tlMerhaba oğuz beyin muayenesi ne kadar acaba? Memnun musunuz oğuz beyden
Kızlar merhaba ben 20 haziranda 24 haftayı bitiriyorum 24 haftadan sonra idari izin olayı kalkar mı acaba bayağı aşı geliyor çünkü. Biraz zor geçiriyorum o yüzden sürekli işe gitmek çok zorlayacak beni
İnsallah kalkmaz bende bekliyorum temmuza daha var ama kendim için. İnsallah kaldırmazlar
Ben de idari izni bekleyenlerdenim kizlar. Ins kalkmaz. Bizde 10 yas alti cocugu olanlar hala idari izinli onlarinki dewam ediyo simdilik. Ama 1 haziranda kesin kaldircaklar. Bakalim hamileleri napcaklar?Canım inan onu ben de çok merak ediyorum, raporla izinle 24. haftaya gelmeyi hesaplamıştım, o kalkarsa 32’ye kadar ücretsiz izine çıkıcam artık çünkü benim işyerim başka şehirde. Bildiğim kadarıya kronik hastalarla 24 sonraki gebelerin izinleri hiç kalkmadı, inşallah kalkmaz. Bizde şu an kronik hastalar hariç 60 yaş üzeri ve 10 yaş altı çocukları olanları işe geri çağırdılar, yine full çalışmaya geçildi ama hamileler için ekstra bir şey yazılmamış. Aksi bir şey yazılmadığı sürece idari izin devam.
Bu arada ben de bugün başka doktora gittim, çok şükür bu doktoru sevdim, onunla devam edeceğim. Tetanoz aşısı için doktor 27. haftadan sonra yaptır dedi bana, sağlık ocakları erken yapıyormuş bebekte antikor oluşmuyormuş o haftalarda yapılırsa. Bakalım sağlık ocağı ile konuşacağım, kabul ederlerse ben biraz daha sonra yaptıracağım tetanoz aşımı.
Kalkarsa izinli olanlarda geri gelmek zorunda değil mi öyle birşeyler söyledi arkadaşlar. İnşallah devam eder maske ve her gün işe gitmek çok zor.Ben de idari izni bekleyenlerdenim kizlar. Ins kalkmaz. Bizde 10 yas alti cocugu olanlar hala idari izinli onlarinki dewam ediyo simdilik. Ama 1 haziranda kesin kaldircaklar. Bakalim hamileleri napcaklar
dogru soyluyorsun canım bende bire dusurdum boyle iyi olduKızlar bugün prilamı teke düşürdüm 18 hafta 3 günlüğüz artık bırakayım dedim bugün idare eder gibiyim böyle bir hafta devam edeyim sonra tamamen bırakırım diyorum siz nasıl yaptınız ben 3 ay kullandım. Ve artık ilaçlar o kadar fazla ki en azından bunu içmemiş olurum
İyi yaptık da canım şuan sallanıyor midem Allahım hayırlısıyla geçsin. Sen ne zaman 1 e geçtindogru soyluyorsun canım bende bire dusurdum boyle iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?