Bi hafta oldu arada olabilir mide sallantilari ama eskiye kıyasla azaldı idare ediliyorİyi yaptık da canım şuan sallanıyor midem Allahım hayırlısıyla geçsin. Sen ne zaman 1 e geçtin
Benim doktorum aşıyı olmamı önerdi, yabancı web sitelerine baktığımda da hamilelere aşı olması öneriliyor. Sebebi de hamilelerin koronayı normal insanlardan daha ağır geçirmesiİdari izni kaldırmamaları lazım. Diyelim ki gerçekten çoğunluk haziranda aşılandı, hamileler aşılanmayacak ki. Gebelik üzerindeki etkisi bilinmeyen bir aşıyı hangi hamile olur? Dolayısıyla bizler için risk aynı şekilde devam ediyor olacak, mantıklı olan kalkmaması
Geçen acı bademin konferansına katıldım zoomda. Doktorlar hala diyor, etkisini bilmiyoruz diye. Belki 5-10 yıl sonra o çocuklarda bir şey olabilir, bilemeyiz diyor.Benim doktorum aşıyı olmamı önerdi, yabancı web sitelerine baktığımda da hamilelere aşı olması öneriliyor. Sebebi de hamilelerin koronayı normal insanlardan daha ağır geçirmesibizim bağışıklık sistemimiz baskılandığı için şu anda korona olursak bayağı kötü olabiliriz malesef
benim daha sıram gelmedi, o yüzden nihai kararımı vermedim, ama şu andaki görüşüm aşı çıkarsa yaptırırım sanırım.
Ewt kalkarsa geri gelmek zorunda kalcaklar. Kalkmaz ins yaa hayirlisi bakalimKalkarsa izinli olanlarda geri gelmek zorunda değil mi öyle birşeyler söyledi arkadaşlar. İnşallah devam eder maske ve her gün işe gitmek çok zor.
10 yaş altı kızım var 3.5 yaşında sağlıkçı oldugum için muafız biz. Lakin hamişlerin 24 ünü kaldırmasınlar yaBen de idari izni bekleyenlerdenim kizlar. Ins kalkmaz. Bizde 10 yas alti cocugu olanlar hala idari izinli onlarinki dewam ediyo simdilik. Ama 1 haziranda kesin kaldircaklar. Bakalim hamileleri napcaklar?
Sağlıkçıların emeklerini nasıl öderiz bilmiyorum.10 yaş altı kızım var 3.5 yaşında sağlıkçı oldugum için muafız biz. Lakin hamişlerin 24 ünü kaldırmasınlar yabnm hemşire arkadasım ilk doz aşılı oldugu halde covid oldu kızcağız yazık değil mi ya
İdari izni kaldırmamaları lazım. Diyelim ki gerçekten çoğunluk haziranda aşılandı, hamileler aşılanmayacak ki. Gebelik üzerindeki etkisi bilinmeyen bir aşıyı hangi hamile olur? Dolayısıyla bizler için risk aynı şekilde devam ediyor olacak, mantıklı olan kalkmaması
Aynen 24 20 10herneyse hamile hamiledir yani verin idari iznini bir hamile mi çevirecek herşeyi ben şu pandemi virus olayından sağlıkçılara yapılan haksızlıklardan nefret ettim her bir kule farklı uygulama yapıyor idarecilere kaldı herşey kimse senin nasıl risk içinde oldugun felan umurlarında değil işleri dönsün yeter ki..mecburen gidiyorum bi sürü kredi borcumuz var bakanlık değiştirmeye de dayı lazım oda bizde yokBizim müdür elinde olsa kronikler dahil herkesi işe çağıracak. Anladığım kadarıyla her birimde uygulama da farklı amirine göre bence bu da olmamalı, herkes için geçerli tek bir kural olmalı. Bir ara hafta fark etmeksizin tüm hamileler izinliydi, ona rağmen kardeş müdürlükteki hamileler idari izinliyken, bizde işe çağırıldı. Şimdi de aynı şey 10 yaş altı çocuğu olanlar için geçerli, biri gidiyor biri gitmiyor. Bence de kaldırmamaları lazım, hatta 24 hafta sınırı da kalkmalı. 20. haftasındaki kadın aynı riski taşımıyor mu neye göre bu hafta bir belirleniyor bir belirlenmiyor ben anlamıyorum.
Amin canım cümle evlatlarıCanım bendede olmuştu sandım bebektir amaxdoktor dedi rahmin yukarı çıkmış odur sert olan
İns birşey yoktur canım bende bir haftadır stres yaşıyorum tatlrtisiyorum bazı konularda stres yapınca bebeğim hareket ediyor sesimi duyuyor snairim etkileniyor
Çok geçmiş olsun canım demek diğer gebeliği de sıkıntılı geçmiş Rabb'im sifaverisn bol bol yatak istirahati yap okunmadan tuvaletini yap bol su iç bebeğin suyu eksilmesin dikkat et plasentan ins zamanla yukarı çıkar canım
Benim de rahim yukarda bebek plasenta aşağıda hepsi toplanmış ortaya ama aşağıda göbeğim göbeğinin üstü öyle şişik degil
Bizimkide küçüktü bende 19 haftalıkken hastanede acilde öğrendim ama yine Perşembe soracam doktoruma bakalım o doktor ne diyecek şok olmak istemiyorum kız derse
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın küçük prensesi
Aynen yazisiriz :)İnşallah Doğumdan sonra herkes yazsın:))
Bizim müdür elinde olsa kronikler dahil herkesi işe çağıracak. Anladığım kadarıyla her birimde uygulama da farklı amirine göre bence bu da olmamalı, herkes için geçerli tek bir kural olmalı. Bir ara hafta fark etmeksizin tüm hamileler izinliydi, ona rağmen kardeş müdürlükteki hamileler idari izinliyken, bizde işe çağırıldı. Şimdi de aynı şey 10 yaş altı çocuğu olanlar için geçerli, biri gidiyor biri gitmiyor. Bence de kaldırmamaları lazım, hatta 24 hafta sınırı da kalkmalı. 20. haftasındaki kadın aynı riski taşımıyor mu neye göre bu hafta bir belirleniyor bir belirlenmiyor ben anlamıyorum.
Sizlere katiliyorum kizlar. Heryerde farkli bi uygulama war. Ayni bakanlikta bazi illerde esnek calisma warken bazilarinda yok hatta ilceden ilceye bile degisiyor durumlar. 10 yas alti cocugu olanlar bizde gelmiyo ablam gidiyo mesela. Mudurler kafalarina gore takiliyo mesai saatlerini bile degistiriolar artik. Ben gida kontroloruyum. Pandemi basladigindan beri bizi surekli korona denetimlerine gonderdiler. Gece hafta sonu bayram.hep calistik. Ama asiya gelince yok. Saglikcilarla denetime cikioz biz asisisiz. Zamaninda asi yapsalardi simdi bu kadar stress girmiycektim. Bir suru insanla temas ediyoz sonucta bebek de olunca kaptim mi kapcam mi diye surekli gerginim. Allah bizleri ve bebeklerimizi korusun kizlarAynen 24 20 10herneyse hamile hamiledir yani verin idari iznini bir hamile mi çevirecek herşeyi ben şu pandemi virus olayından sağlıkçılara yapılan haksızlıklardan nefret ettim her bir kule farklı uygulama yapıyor idarecilere kaldı herşey kimse senin nasıl risk içinde oldugun felan umurlarında değil işleri dönsün yeter ki..mecburen gidiyorum bi sürü kredi borcumuz var bakanlık değiştirmeye de dayı lazım oda bizde yokvalla bu yöneticilerin işlerine akıl sır ermez ağzın açılsa men edilirsin meslekten vs vs işte Allah sağlık versin tüm hamişleri anneleri evlatlarına bağışlasın kızlar inanın çok doluyum bu sisteme
Günaydın canım. Benim de 17. haftada kanamam oldu ama damla şeklinde değil de sulu şekilde. Hemen doktora gittik iyiki de gitmişiz. Düşük tehlikesi olmuş. Bir hafta boyunca az az geldi özellikle lavobaya çıkarken. Hala korkuyorum bişey olacak diye. Böyle şeyler ihmal edilmemeli.Günaydın Ekim anneleriBenim iki gün önce biraz yorgunluk sonrası akşam adet ağrısı gibi sancım oldu ve yatmadan önce tuvalette peçeteye bir iki damla kırmızı renkli kan geldi,çamaşırımda yoktu.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum rahat olmaya çalışsam da biraz stresli bir gebelik geçiriyorum.Sabah kalktığımda o adet ağrısı gibi ağrı geçmişti.Ama dün de sol yumurtalık tarafımda zonklama şeklinde garip bir ağrı vardı,kanama leke olmadı.Aynı ağrının 14. haftada da olduğunu hatırlıyorum bir gün sürüp geçmişti.Ama o birgün önceki adet ağrısı ve minik kan beni korkuttu.Doktorumla da görüştüm ama başına böyle birşey gelen var mı 16. hafta civarı?
Canım merhaba ben 16. Haftamda hiç ağrı yaşamadan çok beli belirsiz bir lekelenme yaşadım .O gün bekledim ama ertesi gün yine çok hafif leke farkedince doktora gittim .Her şey yolundaydı .Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu arada .Doktorum bana doğuma kadar progesteron fitil kullanmamı söyledi her gece bir tane tedbir amaçlı .Günaydın Ekim anneleriBenim iki gün önce biraz yorgunluk sonrası akşam adet ağrısı gibi sancım oldu ve yatmadan önce tuvalette peçeteye bir iki damla kırmızı renkli kan geldi,çamaşırımda yoktu.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum rahat olmaya çalışsam da biraz stresli bir gebelik geçiriyorum.Sabah kalktığımda o adet ağrısı gibi ağrı geçmişti.Ama dün de sol yumurtalık tarafımda zonklama şeklinde garip bir ağrı vardı,kanama leke olmadı.Aynı ağrının 14. haftada da olduğunu hatırlıyorum bir gün sürüp geçmişti.Ama o birgün önceki adet ağrısı ve minik kan beni korkuttu.Doktorumla da görüştüm ama başına böyle birşey gelen var mı 16. hafta civarı?
Bence kesinlikle doktora gitmelisiniz ben asla durmazdımGünaydın Ekim anneleriBenim iki gün önce biraz yorgunluk sonrası akşam adet ağrısı gibi sancım oldu ve yatmadan önce tuvalette peçeteye bir iki damla kırmızı renkli kan geldi,çamaşırımda yoktu.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum rahat olmaya çalışsam da biraz stresli bir gebelik geçiriyorum.Sabah kalktığımda o adet ağrısı gibi ağrı geçmişti.Ama dün de sol yumurtalık tarafımda zonklama şeklinde garip bir ağrı vardı,kanama leke olmadı.Aynı ağrının 14. haftada da olduğunu hatırlıyorum bir gün sürüp geçmişti.Ama o birgün önceki adet ağrısı ve minik kan beni korkuttu.Doktorumla da görüştüm ama başına böyle birşey gelen var mı 16. hafta civarı?
Öncelikle geçmiş olsun canım. Benimde o civarda sanırım ağrı falan yokken çok çok azıcık kırmızı leke gibi peçeteye gelmişti. Kabız da değildim acaba ıkınırken mi geldi diye de düşünmedim. Bir daha gelmeyince gitmedim doktora. Ama ihmal etme. Kanama alanları bazen içerde oluşup dışarı da dökülmeden kanamaya devam ediyormuş.Günaydın Ekim anneleriBenim iki gün önce biraz yorgunluk sonrası akşam adet ağrısı gibi sancım oldu ve yatmadan önce tuvalette peçeteye bir iki damla kırmızı renkli kan geldi,çamaşırımda yoktu.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum rahat olmaya çalışsam da biraz stresli bir gebelik geçiriyorum.Sabah kalktığımda o adet ağrısı gibi ağrı geçmişti.Ama dün de sol yumurtalık tarafımda zonklama şeklinde garip bir ağrı vardı,kanama leke olmadı.Aynı ağrının 14. haftada da olduğunu hatırlıyorum bir gün sürüp geçmişti.Ama o birgün önceki adet ağrısı ve minik kan beni korkuttu.Doktorumla da görüştüm ama başına böyle birşey gelen var mı 16. hafta civarı?
Ben yedim canımKızlar canım çok hamburger istiyor. Yesem sıkıntı olur mu?
Kaç gündür aklımda, içine yeşillik koydurmadan yemek istiyorum ama etinden bişey olur mu korkuyorumBen yedim canım
Kızlar canım çok hamburger istiyor. Yesem sıkıntı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?