2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde geçen gün çekti marketteken ekmeğini alayım dedim sağa sola gitmek ten ekmek almayı unuttum eve gelince aklıma geldi zaten evde yapınca da anlamıyom köftesi niye küçülüyor dışarı da hazır güzel oluyor ama ben genelde evde yapıyorum evi batırarak yag kokusu biryandan patatesi kofteis kızartması

Teşekkürler canım cevabın için . Kendi doktoruma gidecem yakın zamanda umarım kaybolur ya da cihaz ile alakalıdır . Çocuk kardiyoloji içinde sıra bulmaya çalışıyoruz inşallah her şey yolundadır .Detaylı için bence 22-23 ü bekleyin kızlar ben mecburiyetten erken gittim ama 22-23 daha ideal

Ingilterede yasiyorum ve daha dun bir haber izledim. Burada hamilelere asinin yapilmasi oneriliyor ozellikle de 3.trimestra girmeden. Cunku son trimesterda cigerlerimiz tam kapasite calismadigi icin olum orani cok yuksekmis hamilelerin ama ilk 12 haftada yakalanan daha koly atlatiyormus. Ayrica asi plesentayi gecip bebege ulasamiyor diyordu ayni haberde.bana sira geldi ama doktorun randevu vermesini bekliyorum. Kaldi ki trde bir cok
Kadin dogumcuya danistirdim Ablamin saglikci olarak calistigi hastanede; hepsi de yaptirmamdan yana. Ozellikle bu hindistan varyanti cok korkutucu. Bbcde gormussunjzdur belkide 7 aylik dis doktoru yakalandi ve once bebegi sonra kendisi öldü. Allah kimseye yasatmasin insallah

Benim arkadaşım da 20. haftasında yaptırdığında bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, birkaç hafta sonrasında ise kaybolmuştu. Onun doktoru da detaylı için 23-24. haftalar daha ideal demişti, inşallah bir sonraki ultrasonda kaybolur ne gözüktüyse.

Parlaklık ne oluyor canım, tam olarak ne anlama geliyor yani

Kızlar prilamı teke düşürdüm yazmıştım burayada dun de bugün de tek içtim. Nefesim kesiliyor sanki bırakmasam mı acaba alıştım galiba

İnşallah kuzum doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi gerçi ama işte içime kurt düştü bi kere muhtemelen yarın da doktor yolu görünecek bana

Mesela benim bulunduğum şehirde ayrıntılı ultrason sayısı az, bir çoğu haftan geçince almıyor bile ultrasona. İnşallah sıkıntı çıkmaz hiçbirimizde. Bende yarın gideceğim, 21+2yim korktum sen öyle diyince canım

Parlaklık ne oluyor canım, tam olarak ne anlama geliyor yani

Canım onun birden fazla anlamı olabiliyor sanırım ama genel olarak bağırsaklarında oluşabilecek bir probleme işaret ediyor.

Merak etme, Allah’ın izniyle her şey güzel çıkar inşalllah. Ben de 21+6’da gideceğim, 20. hafta için biraz erken olabilir demişler sadece çünkü gördüğüm kadarıyla genelde o hafta çıkan anomaliler gelecek haftalarda kayboluyor. Bebişi bayağı bayağı göreceksin artık, sen ona odaklan boşver diğer kısımları

İçin rahat olsun inşallah her şey olumlu olacak

Benim 15 haftalıkken yoğun bir kanamam oldu. Hastanede yattım 2 gece. O zamandan beri de trk istirahatindeyim. Geçen gün yine kanama oldu ama bu defa kırmızı değildi. Plasenta aşağıda olduğu içinmiş. Risk devam ediyor

Benim plasentada sıkıntı yokmuş.İdrar yolu enfeksiyonu veya rahim ağzı kısalığından şüpheleniyorlar.Yatak istirahati, progestan ve antibiyotik önerdiler.Kendi doktorum bu hafta tekrar değerlendirecek Annelik çok zor, gebelik çok zor Allah hepimizi bebeklerimizi korusun

Kizlar aile hekimi sizede vegaferon tablet verdimi ( kan ilaci ) kullaniyirmusunuz
Ben ferrum kullanıyorum canım.
Elimde benimde vegaferon vardı doktor onu içme dedi ferrum verdi sabahları 1 tane alıyorum..
Bende ondan içiyorum canım. Demirim çok düşüktü benim yükselmiş Allaha şükür. B12im hâlâ düşük sadece. Alt sınıra yakın. Multivitaminde var ama yetmiyor sanırım.

Kızlar bugün hamilelikte fazla vitamin alımının otizm riskini artırdığına dair bir sey okudum, hiç duyan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…