- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Bnm arkadasın oldu malesef 21. Haftasında ama o bir doz aşılıydı sağlıkcı oldugu için 2.doza olmadan gebe kalmış evinde geçirdi çok ağır değil ama yine de çok korkuyordu kan sulandırıcı iğne vermis Dr sadece başka ilaç yokHamileyken korona olan oldu mu?
Benimde geçen gün çekti marketteken ekmeğini alayım dedim sağa sola gitmek ten ekmek almayı unuttum eve gelince aklıma geldiBulursam vegan olanına bakayım Bi
Canım zannetmiyorum ben amniyon sıvısı olduğunu. İlişkide benimde bazen öyle sıvılar geliyor ki bende şaşırıyorum. Büyük ihtimal hormonlar dan dolayı kayganlık yaşıyorsun, onun sıvıları. Bazen akacak kadar çok olabiliyor. Ya da eşinin sıvıları da olabilir. Eğer doktora gidene kadar içim rahat etmez diyorsan eczanede sanırım normal akıntı ve amniyon sıvısını ayırt eden turnusollu pedler var. Nöbetçi eczane yakınsa almayı düşünebilirsin. Bence değildir ama sabah doktoruna gidene kadar için rahat etmiş olur hem.
Öyle yapıcam artık aklıma geliyor kokusu burnumda hep
Teşekkürler canım cevabın için . Kendi doktoruma gidecem yakın zamanda umarım kaybolur ya da cihaz ile alakalıdır . Çocuk kardiyoloji içinde sıra bulmaya çalışıyoruz inşallah her şey yolundadır .Detaylı için bence 22-23 ü bekleyin kızlar ben mecburiyetten erken gittim ama 22-23 daha idealCanım benim yeni doğum yapmış komşuma da bağırsaklarında parlaklık var demişti. Sonra başka doktorda yine ayrıntılıya girdi çocuk sapasağlam çıktı. Bazen makineden vs yanlış görebilme ihtimalleri oluyor. Başka doktora mı görünsen acaba?
Ingilterede yasiyorum ve daha dun bir haber izledim. Burada hamilelere asinin yapilmasi oneriliyor ozellikle de 3.trimestra girmeden. Cunku son trimesterda cigerlerimiz tam kapasite calismadigi icin olum orani cok yuksekmis hamilelerin ama ilk 12 haftada yakalanan daha koly atlatiyormus. Ayrica asi plesentayi gecip bebege ulasamiyor diyordu ayni haberde.bana sira geldi ama doktorun randevu vermesini bekliyorum. Kaldi ki trde bir cokBenim doktorum aşıyı olmamı önerdi, yabancı web sitelerine baktığımda da hamilelere aşı olması öneriliyor. Sebebi de hamilelerin koronayı normal insanlardan daha ağır geçirmesibizim bağışıklık sistemimiz baskılandığı için şu anda korona olursak bayağı kötü olabiliriz malesef
benim daha sıram gelmedi, o yüzden nihai kararımı vermedim, ama şu andaki görüşüm aşı çıkarsa yaptırırım sanırım.
Benim arkadaşım da 20. haftasında yaptırdığında bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, birkaç hafta sonrasında ise kaybolmuştu. Onun doktoru da detaylı için 23-24. haftalar daha ideal demişti, inşallah bir sonraki ultrasonda kaybolur ne gözüktüyse.Teşekkürler canım cevabın için . Kendi doktoruma gidecem yakın zamanda umarım kaybolur ya da cihaz ile alakalıdır . Çocuk kardiyoloji içinde sıra bulmaya çalışıyoruz inşallah her şey yolundadır .Detaylı için bence 22-23 ü bekleyin kızlar ben mecburiyetten erken gittim ama 22-23 daha ideal
Parlaklık ne oluyor canım, tam olarak ne anlama geliyor yaniBenim arkadaşım da 20. haftasında yaptırdığında bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, birkaç hafta sonrasında ise kaybolmuştu. Onun doktoru da detaylı için 23-24. haftalar daha ideal demişti, inşallah bir sonraki ultrasonda kaybolur ne gözüktüyse.
Kusmaktan mi nefesin kesiliyor canımKızlar prilamı teke düşürdüm yazmıştım burayada dun de bugün de tek içtim. Nefesim kesiliyor sanki bırakmasam mı acaba alıştım galiba
Reflüye süt iyi geliyor ben Hep yaşıyorum bu sorunu hamile değilim. Sütü yavaş içmek gerekiyo. Bide yemek sırasında ve yarım saat öncesi ve sonrasında sıvi almamaya dikkat edinoffff ben bir haftada pes ettim cidden cok gecmis olsun size
İnşallah kuzum doktorum endişelenmemem gerektiğini söyledi gerçi ama işte içime kurt düştü bi kereBulursam vegan olanına bakayım Bi
Canım zannetmiyorum ben amniyon sıvısı olduğunu. İlişkide benimde bazen öyle sıvılar geliyor ki bende şaşırıyorum. Büyük ihtimal hormonlar dan dolayı kayganlık yaşıyorsun, onun sıvıları. Bazen akacak kadar çok olabiliyor. Ya da eşinin sıvıları da olabilir. Eğer doktora gidene kadar içim rahat etmez diyorsan eczanede sanırım normal akıntı ve amniyon sıvısını ayırt eden turnusollu pedler var. Nöbetçi eczane yakınsa almayı düşünebilirsin. Bence değildir ama sabah doktoruna gidene kadar için rahat etmiş olur hem.
Öyle yapıcam artık aklıma geliyor kokusu burnumda hep
Mesela benim bulunduğum şehirde ayrıntılı ultrason sayısı az, bir çoğu haftan geçince almıyor bile ultrasona. İnşallah sıkıntı çıkmaz hiçbirimizde. Bende yarın gideceğim, 21+2yim korktum sen öyle diyince canımBenim arkadaşım da 20. haftasında yaptırdığında bebeğin bağırsaklarında parlaklık vardı, birkaç hafta sonrasında ise kaybolmuştu. Onun doktoru da detaylı için 23-24. haftalar daha ideal demişti, inşallah bir sonraki ultrasonda kaybolur ne gözüktüyse.
Parlaklık ne oluyor canım, tam olarak ne anlama geliyor yani
Mesela benim bulunduğum şehirde ayrıntılı ultrason sayısı az, bir çoğu haftan geçince almıyor bile ultrasona. İnşallah sıkıntı çıkmaz hiçbirimizde. Bende yarın gideceğim, 21+2yim korktum sen öyle diyince canım
Aile hekimi bana onu verdi ama kadın doğum doktorum onu boşver Feramat iç dedi. Onu içiyorum ama benim kan çok düşük günde 2 alıyorumKizlar aile hekimi sizede vegaferon tablet verdimi ( kan ilaci ) kullaniyirmusunuz
İçin rahat olsun inşallah her şey olumlu olacakMesela benim bulunduğum şehirde ayrıntılı ultrason sayısı az, bir çoğu haftan geçince almıyor bile ultrasona. İnşallah sıkıntı çıkmaz hiçbirimizde. Bende yarın gideceğim, 21+2yim korktum sen öyle diyince canım
Benim 15 haftalıkken yoğun bir kanamam oldu. Hastanede yattım 2 gece. O zamandan beri de trk istirahatindeyim. Geçen gün yine kanama oldu ama bu defa kırmızı değildi. Plasenta aşağıda olduğu içinmiş. Risk devam ediyorGünaydın Ekim anneleriBenim iki gün önce biraz yorgunluk sonrası akşam adet ağrısı gibi sancım oldu ve yatmadan önce tuvalette peçeteye bir iki damla kırmızı renkli kan geldi,çamaşırımda yoktu.Kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum rahat olmaya çalışsam da biraz stresli bir gebelik geçiriyorum.Sabah kalktığımda o adet ağrısı gibi ağrı geçmişti.Ama dün de sol yumurtalık tarafımda zonklama şeklinde garip bir ağrı vardı,kanama leke olmadı.Aynı ağrının 14. haftada da olduğunu hatırlıyorum bir gün sürüp geçmişti.Ama o birgün önceki adet ağrısı ve minik kan beni korkuttu.Doktorumla da görüştüm ama başına böyle birşey gelen var mı 16. hafta civarı?
Benim plasentada sıkıntı yokmuş.İdrar yolu enfeksiyonu veya rahim ağzı kısalığından şüpheleniyorlar.Yatak istirahati, progestan ve antibiyotik önerdiler.Kendi doktorum bu hafta tekrar değerlendirecekBenim 15 haftalıkken yoğun bir kanamam oldu. Hastanede yattım 2 gece. O zamandan beri de trk istirahatindeyim. Geçen gün yine kanama oldu ama bu defa kırmızı değildi. Plasenta aşağıda olduğu içinmiş. Risk devam ediyor
Elimde benimde vegaferon vardı doktor onu içme dedi ferrum verdi sabahları 1 tane alıyorum..Kizlar aile hekimi sizede vegaferon tablet verdimi ( kan ilaci ) kullaniyirmusunuz
Ben ferrum kullanıyorum canım.Kizlar aile hekimi sizede vegaferon tablet verdimi ( kan ilaci ) kullaniyirmusunuz
Bende ondan içiyorum canım. Demirim çok düşüktü benim yükselmiş Allaha şükür. B12im hâlâ düşük sadece. Alt sınıra yakın. Multivitaminde var ama yetmiyor sanırım.Elimde benimde vegaferon vardı doktor onu içme dedi ferrum verdi sabahları 1 tane alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?