- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Merhaba cnm ben de 20/1de detaylıya girdim. Bir tane yerde parlaklık gördü. Ertesi gün çocuk kardiyolojiye yönlendirdi doktorum 20/2 de baktı. O parlaklar birden fazla da olabiliyor ilerleyen haftalarda geçiyor geçmese de hiç önemli bir şey değil dedi. Ama biz de başka bir kalp sorunundan şüpheleniyorlar haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Kalbin odacıkları damarları ve şeklinde sorun görmediler ise o parlaklık önemli değil. Ama tedbiren tabiki diz de fetal eko çektirin. Geçmiş olsun.Kızlar geçen hafta yani 20. Haftamda detaylıya girdim kalbinde beyaz leke gördü doktor . Tek başına bir sıkıntı değil dedi ama yine de çocuk kardiyolojisine yönlendirdi böyle bir durum yaşayan var mı ?
Canım ben gebeliğin 17 haftasına kadar o mide yanmasini cektim cok zor bisiy nefes dahi zor aliyordum taki doktorum agrilarim icin magnezyum verene kadar onu kullandihim gun mide yanmam bitti daha sonra icerigine bakinca refluye faydasi olduhunu okudumoffff ben bir haftada pes ettim cidden cok gecmis olsun size
Günaydın canım, ben de ilk günden beri yanma yaşıyorum. Geçen ay magnezyuma başladım ama velbon kullanıyorum bi faydasını görmedim mideme. Sen hangi magnezyumu kullanuyosun?Canım ben gebeliğin 17 haftasına kadar o mide yanmasini cektim cok zor bisiy nefes dahi zor aliyordum taki doktorum agrilarim icin magnezyum verene kadar onu kullandihim gun mide yanmam bitti daha sonra icerigine bakinca refluye faydasi olduhunu okudum
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün karantinaya girdim. Ertesi günü de pozitif çıktımHamileyken korona olan oldu mu?
Anladım canım bende randevu aldım haftaya pazartesi gideceğim muhtemelen inşallah bir sorun çıkmaz Allah esirgesin bütün yavrularımızı ymarım seninde her şey yolunda gider ve şüphelendikleri şeyler çıkmaz sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba cnm ben de 20/1de detaylıya girdim. Bir tane yerde parlaklık gördü. Ertesi gün çocuk kardiyolojiye yönlendirdi doktorum 20/2 de baktı. O parlaklar birden fazla da olabiliyor ilerleyen haftalarda geçiyor geçmese de hiç önemli bir şey değil dedi. Ama biz de başka bir kalp sorunundan şüpheleniyorlar haftaya cumartesi tekrar gideceğim. Kalbin odacıkları damarları ve şeklinde sorun görmediler ise o parlaklık önemli değil. Ama tedbiren tabiki diz de fetal eko çektirin. Geçmiş olsun.
Bir sonraki kontrolün ne zaman canım başka bir doktora daha mı görünsen?? Yani merak ediyorsan kaç dakika baktı ultrasonlaKislarr gene öğrenemedim bebemin cinsiyetinibacaklarını sıkı sıkı kapatmıştı. Ama sağlıklı elhamdülillah
Kız baya baktı en az 20dk. Kapatmıştı göremedi yani. İstersem 10 gün içinde tekrar gidebilirim aynı yere ama bilemedim ki canım. Detaylida kesin görünür bence bekle bir ay dediBir sonraki kontrolün ne zaman canım başka bir doktora daha mı görünsen?? Yani merak ediyorsan kaç dakika baktı ultrasonla
Ay senin de mi yaKızçeler benim her şey yolunda çokk şükür idrar ve kan verdim 10gün sonra sonuçları. Cinsiyeti göstermedi sıpaAma doktor kıza benziyo dedi
Kislarr gene öğrenemedim bebemin cinsiyetinibacaklarını sıkı sıkı kapatmıştı. Ama sağlıklı elhamdülillah
Detaylıyı bekle boşver heyecanlı oluyor BoyleKız baya baktı en az 20dk. Kapatmıştı göremedi yani. İstersem 10 gün içinde tekrar gidebilirim aynı yere ama bilemedim ki canım. Detaylida kesin görünür bence bekle bir ay dedikararsız kaldım ben de.
BenHamileyken korona olan oldu mu?
Canım hiç endise etme,tabi demek kolay gibi gorunuyo ama bı cok kalpteki beyaz leke ilerleyen haftalarda kapanıyoTeşekkürler canım cevabın için . Kendi doktoruma gidecem yakın zamanda umarım kaybolur ya da cihaz ile alakalıdır . Çocuk kardiyoloji içinde sıra bulmaya çalışıyoruz inşallah her şey yolundadır .Detaylı için bence 22-23 ü bekleyin kızlar ben mecburiyetten erken gittim ama 22-23 daha ideal
Rahim agzı kısalıgından şüphelenıyosa gerekenı yapsa yaBenim plasentada sıkıntı yokmuş.İdrar yolu enfeksiyonu veya rahim ağzı kısalığından şüpheleniyorlar.Yatak istirahati, progestan ve antibiyotik önerdiler.Kendi doktorum bu hafta tekrar değerlendirecekAnnelik çok zor, gebelik çok zor Allah hepimizi bebeklerimizi korusun
Sabah denk geldım yıkıldımKızlar bugün hamilelikte fazla vitamin alımının otizm riskini artırdığına dair bir sey okudum, hiç duyan oldu mu
Gözün aydın canımKızçeler benim her şey yolunda çokk şükür idrar ve kan verdim 10gün sonra sonuçları. Cinsiyeti göstermedi sıpaAma doktor kıza benziyo dedi
Şu anda kısalık yok, ama istedikleri kadar uzun da değilmiş, o yüzden takip ediliyor kısalırsa yapılır herhaldeBenilk 7 gün bel agrılı ve oksurukle gecti 8. Gun dayanamadm nefesm zorladı 2 gun hastanede yattım izin konusunda arkadaslara katılıyorm cok buyuk risk, Rabbım bızlerı ve bebeklerımızı korusun inşaAllah
Canım hiç endise etme,tabi demek kolay gibi gorunuyo ama bı cok kalpteki beyaz leke ilerleyen haftalarda kapanıyoinş öyle olacaktr bı baska dr daha baksa keske
Rahim agzı kısalıgından şüphelenıyosa gerekenı yapsa ya(( bunun için rahım agzına dıkıs atma ve birde plastık bi aparat var ismi pesar onunla kısalmayı onlüyolar keske dr un sansa bırakmasa
Sabah denk geldım yıkıldım
Okumamak bılmemek daha mı hayırlı dıyorm sık sık
Kan ilacı kullanmıyorm kanım ve d vitim iyi cıktı ama dr yazdı:)). Aldım ama evde bekliyolar uzun yıllardr hipotroidiyim zaten her sabah ilacla baslıyrmelimden geldiğince az ilacsız tamamlamaya calıısyorm ama omega sankı gebelıkte cok onemlı gibi... inşaAllah omeganın fazlası yoktur
Benim de D vit gerek yok dedi canım doktor kullanmıyorum da normal vitamin kullanıyorum işteBenilk 7 gün bel agrılı ve oksurukle gecti 8. Gun dayanamadm nefesm zorladı 2 gun hastanede yattım izin konusunda arkadaslara katılıyorm cok buyuk risk, Rabbım bızlerı ve bebeklerımızı korusun inşaAllah
Canım hiç endise etme,tabi demek kolay gibi gorunuyo ama bı cok kalpteki beyaz leke ilerleyen haftalarda kapanıyoinş öyle olacaktr bı baska dr daha baksa keske
Rahim agzı kısalıgından şüphelenıyosa gerekenı yapsa ya(( bunun için rahım agzına dıkıs atma ve birde plastık bi aparat var ismi pesar onunla kısalmayı onlüyolar keske dr un sansa bırakmasa
Sabah denk geldım yıkıldım
Okumamak bılmemek daha mı hayırlı dıyorm sık sık
Kan ilacı kullanmıyorm kanım ve d vitim iyi cıktı ama dr yazdı:)). Aldım ama evde bekliyolar uzun yıllardr hipotroidiyim zaten her sabah ilacla baslıyrmelimden geldiğince az ilacsız tamamlamaya calıısyorm ama omega sankı gebelıkte cok onemlı gibi... inşaAllah omeganın fazlası yoktur
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederimCanım hiç endise etme,tabi demek kolay gibi gorunuyo ama bı cok kalpteki beyaz leke ilerleyen haftalarda kapanıyoinş öyle olacaktr bı baska dr daha baksa keske
Hahah sagol canim benim, sağlıklı olsun da kesinlikle önemli olan oHadi hayırlısı bakalım bir ay daha bekleticek teyzelerin demek ki sağlıklı olsun da minnoşun biz bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?