Sen hangısını kullanıyosn canımBenim de D vit gerek yok dedi canım doktor kullanmıyorum da normal vitamin kullanıyorum işte
Detaylıyı da mı başakta yaptıracaksn canımHahah sagol canim benim, sağlıklı olsun da kesinlikle önemli olan ohepimizin minişi inşallah
Canım benim suda eriyendenGünaydın canım, ben de ilk günden beri yanma yaşıyorum. Geçen ay magnezyuma başladım ama velbon kullanıyorum bi faydasını görmedim mideme. Sen hangi magnezyumu kullanuyosun?
Sağol kuzuGözün aydın canım
Kızlar prilamı teke düşürdüm yazmıştım burayada dun de bugün de tek içtim. Nefesim kesiliyor sanki bırakmasam mı acaba alıştım galiba
Kislarr gene öğrenemedim bebemin cinsiyetinibacaklarını sıkı sıkı kapatmıştı. Ama sağlıklı elhamdülillah
İyi günleer, sağlıklı olmanıza çok sevindiiiimKızçeler benim her şey yolunda çokk şükür idrar ve kan verdim 10gün sonra sonuçları. Cinsiyeti göstermedi sıpaAma doktor kıza benziyo dedi
Aynen vallaValla o ayakları açmadı asla
Regenesis max kullanıyorum canım ama doktor bugün ne yazdı bilmiyorum sormayi unuttum değişmediyse oydu. Ama sanki farklı bir isim söylediSen hangısını kullanıyosn canım
Ben ımom
Ay bilmiyorum kuzum ya çok kararsizim pek araştırmadim henüz. Başakta yapılıyormus ama ne fiyatını sordum ne kalitesini.Detaylıyı da mı başakta yaptıracaksn canım
Çok sağol kuzum. Valla bana. 20 dk falan baktı baya bekledi etti ama öyle karnıma hafif falan vurmayı hiç denemediİyi günleer, sağlıklı olmanıza çok sevindiiiimama bu haftalarda henüz cinsiyet netleşmeyen görünce endişelendimm ahahah. Benim 16.haftada cinsiyet için gittiğimde sırtı dönüktü, 2-3 dk bekledikten sonra doktorum usg kolu ile bebeğin olduğu yere hafifçe vurmalar yaptı rahatsız olup dönsün diye, hatta inat edip dönmedi sağ kasık tarafıma doğru kaçmıştı rahatsız olup yaklaşık 2 dakika sonra baskıya dayanamayıp dönmüştü ve göstermişti.
Şimdi acaba doktorumun yaptığı yanlış bir uygulama mıydı, yoksa bu hastanede personel olduğum için mi bana biraz rahat davrandı arada kaldım
Zaten cinsiyet farketmez sağlıklı olduktan sonra, yine de siz de en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallahyoğunluktan çok yazamıyorum ama takipteyim hep burayı, iyi haberleriniz gelsin, öpüyorum
Kesinlikle öyle, arkadaşımın da göstermedi uzun süre ve erkek bebeği olduÇok sağol kuzum. Valla bana. 20 dk falan baktı baya bekledi etti ama öyle karnıma hafif falan vurmayı hiç denemedibelki senin tanıdık olduğu içindir dediğin gibi. Bana da öyle diyorlar göstermediyse kızdır diye ama aksini çok kişiden gördüğüm için emin de olamıyorum, bazen erkek bebekler de göstermiyor uzun zaman Tabiki çok önemli değil, ilk bebek olunca kız olsun erkek olsun gibi bir isteğim olmadı, ikisi de yok Sağlıklı olsun hepimizin bebişi inşallah
Yaa çok sevindim kuzuş bendeBende ayrıntılı ultrasondan çıktım kızlar. Şükür herşeyi tam, bir sıkıntı görünmüyor dedi. Kıpır kıpırdı, doktor üstten probu kaydırdıkça o içerden dürtüp durdukilosu boyu gayet yerindeymiş, 437 gram ağzını açıp kapatıyordu, yüzü de iyice şekillenmiş
Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah kızlar
GeminiWoman canım sana da hayırlı olsun şimdiden
Canım ben dün gece yine tek prilam içtim ve kusmaktan aklım cıktı doktor ikişer olarak devam etmemi söyledi. Bugün resmen başa döndümOndan ziyade nabzım benim de çok hızlı yükseliyor evde azıcık odadan odaya gitsem bile. Prilam sadece bulantıyı bir miktar hafifletiyor.
Canım ben dün gece yine tek prilam içtim ve kusmaktan aklım cıktı doktor ikişer olarak devam etmemi söyledi. Bugün resmen başa döndüm
Aynen canım önceden az az kusardım zorlanırdım şimdi bayağı fazla kusuyorum. 18 hafta 4 günlük ve hala kusmama şaşırıyorlar sizin kaç hafta olduDoktorun tavsiyesine uyumakta fayda var. Benim de ciddi bulantım var ben zoferle başladım, sonrasında prilam dramamine vs. En son haftalık serum takviyesi ile biraz dindim.
Bir de bu kusma süreci bitmesine yakın daha çok kusuluyormuş. Hem sıklık hem miktar olarak benim de çok artış gösterdi. Bu benim için bir teselli idi. Bir kaç gündür de bulantım olsa bile daha yaşanabilir.
Umarım en kısa zamanda geçer hepimizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?