Aynen canım önceden az az kusardım zorlanırdım şimdi bayağı fazla kusuyorum. 18 hafta 4 günlük ve hala kusmama şaşırıyorlar sizin kaç hafta oldu
Ewt sadece vitamin dgl proteinin de herseyin fazlasi zararli. Doktorlarin verdiginden fazlasini almazsan dengeli bezlenirsen bisi olmaz. Zaten takviye edici gidalarin prospektuslerinde de kullaninlarinin nasi olcagi yaziyor. Ben her zaman dikkat ederim sizlere de tavsiye ederim kizlarKızlar bugün hamilelikte fazla vitamin alımının otizm riskini artırdığına dair bir sey okudum, hiç duyan oldu mu
Kızlar kan tahlilerinizde plt değerleriniz kaç acaba
Seninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korkuBenimki 332x10^3/uL cikmis. Referans araligi 130-400x10^3uL
Bu neydi ki canımSeninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korku
Trombosit beyaz kan hücresiBu neydi ki canım
Neden olur ki canım?Seninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korku
YaTrombosit beyaz kan hücresi
. Kan pihtilasmiyo doğum sırasında kan durmayabilir kam takviyesi yapiyorlaryapiyorlar
Anladım canım inşallah hiçbir sıkıntı yaşamayız bu konuda hiçbirimiz.Trombosit beyaz kan hücresi
. Kan pihtilasmiyo doğum sırasında kan durmayabilir kam takviyesi yapiyorlaryapiyorlar
Ay benim hiç kan testim filan yok, ne bunlar kızlar? Kritik şeyler mi?Seninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korku
Ben de bulamadım bu değerimiAy benim hiç kan testim filan yok, ne bunlar kızlar? Kritik şeyler mi?
Peki neden şimdiden test yaptırıyorsunuz acaba, takip edilmesi gereken bir şey mi? Doğuma yakın bakılsa yetmez miTrombosit beyaz kan hücresi
Bunlar aylık verilen kanlar sanırım canım, rutin verilen şeyler. Sen vermiyor musun? Vitamin değerleri vs takip ediliyor.Peki neden şimdiden test yaptırıyorsunuz acaba, takip edilmesi gereken bir şey mi? Doğuma yakın bakılsa yetmez mi
Merhaba kızlar kendimi kasım annesi zannederken geç döllenme olan bebişim fazla gelişerek sat ı yakaladı ve ekim annelerine transfer olmuş durumdayım bu kan testlerini sürekli yaptırıyor musunuz benim doktorum ilk hamile kaldığımda istedi bir daha yaptırmadı yaptırmalı mıyım sağlık ocağına gidip ?
ben de ilk hamile kaldigimda yaptirmistim.bidaha demedi doktor.22. haftamda aşı olmaya gidicem o sirada şoyle bir vitamin mineral baktirsammi diye dusunuyorum.ben kontrollere cok sık gidiyorum bide herhangi bir sikayetim olmadigindan doktorda gerekli gormuyordur diye dusunuyorumMerhaba kızlar kendimi kasım annesi zannederken geç döllenme olan bebişim fazla gelişerek sat ı yakaladı ve ekim annelerine transfer olmuş durumdayım bu kan testlerini sürekli yaptırıyor musunuz benim doktorum ilk hamile kaldığımda istedi bir daha yaptırmadı yaptırmalı mıyım sağlık ocağına gidip ?
Ben bugün gittim kontrole benden kan testi istemedi tetenoz olmaya gittiğimde kan tahlili isteyeyim o zaman en iyisi :)Bu haftalarda tekrar yaptırmalısınız muhtemelen. Çünkü benim aile hekimin de 18.hafta tekrar yapacağız dedi. Benim zaten normal doktor kontrolüm de var. Tek tahliller ikisini de çözmeyi düşünüyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?