2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen canım önceden az az kusardım zorlanırdım şimdi bayağı fazla kusuyorum. 18 hafta 4 günlük ve hala kusmama şaşırıyorlar sizin kaç hafta oldu

Benim de 17 bitti işte. Hala kusuyorum hele bu haftanın başında öleceğim sandım bulantım o kadar çoktu ki çok ağladım kar etmedi ne ilaç ne serum

Kızlar bu arada abana ayrıntılı ultrasondan sonra doktor rapor gibi birşey kağıt filan vermedi. Bende o heyecanla sormadan çıktım eve geldim böyle rapor almayan var mı? İlerde lazım olur mu? Ona göre doktoru arayıp isteyeyim.

Kızlar bugün hamilelikte fazla vitamin alımının otizm riskini artırdığına dair bir sey okudum, hiç duyan oldu mu
Ewt sadece vitamin dgl proteinin de herseyin fazlasi zararli. Doktorlarin verdiginden fazlasini almazsan dengeli bezlenirsen bisi olmaz. Zaten takviye edici gidalarin prospektuslerinde de kullaninlarinin nasi olcagi yaziyor. Ben her zaman dikkat ederim sizlere de tavsiye ederim kizlar

Benimki 332x10^3/uL cikmis. Referans araligi 130-400x10^3uL
Seninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korku

Seninkide üst sınıra yanaşıyor. Benim ilk gebeligimde 0 kadar düşmüştü . Şuan gene değerlerin altına düşmüş doğuma kadar 0 olur gene yine saldı beni bi korku
Neden olur ki canım?
benım 328 cıkmıs 2 ay once

Merhaba kızlar kendimi kasım annesi zannederken geç döllenme olan bebişim fazla gelişerek sat ı yakaladı ve ekim annelerine transfer olmuş durumdayım bu kan testlerini sürekli yaptırıyor musunuz benim doktorum ilk hamile kaldığımda istedi bir daha yaptırmadı yaptırmalı mıyım sağlık ocağına gidip ?

Bu haftalarda tekrar yaptırmalısınız muhtemelen. Çünkü benim aile hekimin de 18.hafta tekrar yapacağız dedi. Benim zaten normal doktor kontrolüm de var. Tek tahliller ikisini de çözmeyi düşünüyorum. :)

ben de ilk hamile kaldigimda yaptirmistim.bidaha demedi doktor.22. haftamda aşı olmaya gidicem o sirada şoyle bir vitamin mineral baktirsammi diye dusunuyorum.ben kontrollere cok sık gidiyorum bide herhangi bir sikayetim olmadigindan doktorda gerekli gormuyordur diye dusunuyorum

Bu haftalarda tekrar yaptırmalısınız muhtemelen. Çünkü benim aile hekimin de 18.hafta tekrar yapacağız dedi. Benim zaten normal doktor kontrolüm de var. Tek tahliller ikisini de çözmeyi düşünüyorum. :)
Ben bugün gittim kontrole benden kan testi istemedi tetenoz olmaya gittiğimde kan tahlili isteyeyim o zaman en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…