2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde öyle şuan herşey normal gidiyo hiç bi sıkıntım yok 20.haftamda aşı olucam o zaman isterim bende tahlil öyle düşündüm 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrasonum var zaten aynı zamanlara denk gelicek doktora da sorarım sonuçlarımı

Reflüye süt iyi geliyor ben Hep yaşıyorum bu sorunu hamile değilim. Sütü yavaş içmek gerekiyo. Bide yemek sırasında ve yarım saat öncesi ve sonrasında sıvi almamaya dikkat edin
evet haklisiniz ben de sut icmeye basladigimdan beri azaldi. Bir de kek gibi tatli ve hamurlu seyler yiyince oluyordu, azaltmaya calisiyorum

Ay benim hiç kan testim filan yok, ne bunlar kızlar? Kritik şeyler mi?
Valla canım seni korkutmak gibi olmasın. Oğlumda devlete gdiyodum ordaki doktor gideceğin hastene iyi olsun yoksa masada kalırsın demişti 3 ay ağlayarak geçirmiştim doğuma kadar şükür hiç bir şey olmadi ama genede insan tedirgin oluyo

Ya inş öyle olmaz
Peki bı tedavısı yada önlemi yok mu?
Valla canım ilk gebeligimde hiç bir tedavisi olmadi kendi çabalarımla yediklerime dikkat ettim genede olmadi en son 0 gördüm . Ama gebelikten kaynakliydi düşmesiydi dogumdane sonra düzelmişti . Bakalim doktorum yarın ne dicek bu konuyla ilgili

Ondan sonra hiC kan vermedinmi. Takip ettir benimde bundan önceki değerler hep iyidi bu seferki troid yukselmis plt düşmüş
Canım bn 10 yıldr hipotroidiyim onu takıp esıyo dr’um ama plt konusu hıc gecmedi 2 hafta sonra kontrolum var o zaman soraym inşaAllah

En güzel dondurma Maraş dondurması kızlar kendim Maraşlıyım yani algidaymıs vs bunlar krem şanti gibi geliyor dondurma tadı onlar değil malesef .. Ankara'da yaşıyorum mado felan pahalı geçenlerde gross market var dondurma dolabına baktım asdo46 diye bi marka dondurma Maraş dedim deneyim nolacak ve misss fiyatı da uygundu Ankara'da yaşayan varsa alsın denesin yeşil grossdu cagnımmm memleketim allam hamiş yüzüme baktı

Merhaba arkadaşlar yazılanları okumaya çalışıyorum sık sık ama o kadar çok sayfa kaçırmışım ki...Cinsiyetlet öğrenilmiş çoğu
Benim de ramzi ve nuba göre arkadaşlar erkek demişti 12. Haftada doktor erkeğe benziyor ama bir dahakine bakalım demişti. Bugün kontrolüm vardı 17+0 ım normalde ama başı ve kemik fl ye göre 18 hafta gözüküyor başından beri 1 hafta önde gidiyordu.200 gr a yakın dedi fazla mı acaba bilemedim normal dedi benim 2 kızım var onlar hep geriden geliyordu daha kiloları hep azdı ondan erkek olma ihtimali fazla geldi doktor da bizimki ketum biraz cinsiyete baktı yine görünüyor birşeyler dedi ben de gördüm ekrandan ama foto çekip bak burası pipi erkek diyip göstermedi. Muayeneden sonra konuşurken hocam birşeyler almak istiyorum yavaş yavaş gerçekten gördünüz mü dedim al sen kızsa kıza giydirirain dedi espri yaptı. Sonra Bi daha sordum al al görünüyor alabilirsin erkek dedi. Ben prensip olarak hiçbir hastama yüzde yüz demem dedi yani cinsiyeti ön planda tutup illa ona bakmıyor valla hala içimde acaba doğru mu değişir mi diye erkek mi diye inanasım gelmedi Sağlıklı olsun çok şükür iyi ama bilip ona göre hareket etmek istiyorum etrafta sorup yorum yapanda çoğaldı neyse ben yine detaylı ultrasonu bekleyeceğim paylaşım yapmak için çevremdekilerle. Bu arada 3. Gebelik olduğu için hareketleri çoktan hissetmeye başladım. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
Erkek bebek bekleyenler siizn doktor ne dedi 12. De demiş miydi tahminen

Bana 12. Haftada erkeğe benziyor demişti. 15. Haftada pipisini gösterdi ve ufak tefek bir şeyler almaya basladim. 20. Haftaya geldigimizde cinsiyeti yine teyit ettirdim ve artık daha rahat yapıyorum alışverişlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…