- 3 Eylül 2020
- 100
- 189
- 23
- 33
Peki neden şimdiden test yaptırıyorsunuz acaba, takip edilmesi gereken bir şey mi? Doğuma yakın bakılsa yetmez mi
Bunlar aylık verilen kanlar sanırım canım, rutin verilen şeyler. Sen vermiyor musun? Vitamin değerleri vs takip ediliyor.
Plt degeri tam kan sayiminin icindeki degerlerden biri. Bana da sadece hamileligin basinda yapilmisti. Gecen kontrolde ben istedim doktordan. Ona da sadece tam kan bakmis. Vitaminler fln yani biyokimyaya bakmamis. Aile hekimimden istiycem asiya gidince insMerhaba kızlar kendimi kasım annesi zannederken geç döllenme olan bebişim fazla gelişerek sat ı yakaladı ve ekim annelerine transfer olmuş durumdayım bu kan testlerini sürekli yaptırıyor musunuz benim doktorum ilk hamile kaldığımda istedi bir daha yaptırmadı yaptırmalı mıyım sağlık ocağına gidip ?
Kizlar sacma bir soru olabilir ama aranizda algida dondurma yiyen var mi? bugun baktim icinde partorize yumurta var, yedim ama icim de rahat degil
Ben hamile kalınca normal zamanda ağzıma asla sürmediğim şeyleri canım çekiyor. O yüzden yarasın canım aynen afiyet olsun bizehaha ben de normalde hic sevmem her gun yiyesim geliyor :))) afiyetler olsun o zaman bize
Canım bana 16da kız demişti, detaylıda da kesin kız dedi. Cihazı iyi ve doktor tecrübeliyse değişmiyor çoğu zaman.Merhaba arkadaşlar yazılanları okumaya çalışıyorum sık sık ama o kadar çok sayfa kaçırmışım ki...Cinsiyetlet öğrenilmiş çoğu
Benim de ramzi ve nuba göre arkadaşlar erkek demişti 12. Haftada doktor erkeğe benziyor ama bir dahakine bakalım demişti. Bugün kontrolüm vardı 17+0 ım normalde ama başı ve kemik fl ye göre 18 hafta gözüküyor başından beri 1 hafta önde gidiyordu.200 gr a yakın dedi fazla mı acaba bilemedim normal dedi benim 2 kızım var onlar hep geriden geliyordu daha kiloları hep azdı ondan erkek olma ihtimali fazla geldi doktor da bizimki ketum biraz cinsiyete baktı yine görünüyor birşeyler dedi ben de gördüm ekrandan ama foto çekip bak burası pipi erkek diyip göstermedi. Muayeneden sonra konuşurken hocam birşeyler almak istiyorum yavaş yavaş gerçekten gördünüz mü dedim al sen kızsa kıza giydirirain dedi espri yaptı. Sonra Bi daha sordum al al görünüyor alabilirsin erkek dedi. Ben prensip olarak hiçbir hastama yüzde yüz demem dedi yani cinsiyeti ön planda tutup illa ona bakmıyor valla hala içimde acaba doğru mu değişir mi diye erkek mi diye inanasım gelmediSağlıklı olsun çok şükür iyi ama bilip ona göre hareket etmek istiyorum etrafta sorup yorum yapanda çoğaldı neyse ben yine detaylı ultrasonu bekleyeceğim paylaşım yapmak için çevremdekilerle. Bu arada 3. Gebelik olduğu için hareketleri çoktan hissetmeye başladım. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
Erkek bebek bekleyenler siizn doktor ne dedi 12. De demiş miydi tahminen
Ben hissediyorum artık canım düzenli. Normalde yatarken hissediyordum sadece, şimdi otururken bazen ayaktayken bile kıpırtıları hissediyorum. Bebeklerin de kendine göre uyku düzeni olurmuş anne karnında. Benimki akşama doğru ve öğlenleri daha çok aktif oluyor mesela. Bazen de sabah.Bebişin hareketlerini düzenli bir şekilde mi hissediyorsunuz? Benim hissetmeye başlayalı bir kaç hafta oluyor ama hala sürekli değil sanki bir de çalışırken ve dışardayken hiç farkına varamıyorum. Acaba dokunuşları ne zaman çok güçlü oluyor
Valla canım benim doktor hep kız dedi başka doktor 17 haftada erkek dedi bugün inşallah bugün kesinlesicek . Sana tavsiyem biraz daha bekle bugün bana kız derse şok olurum heralMerhaba arkadaşlar yazılanları okumaya çalışıyorum sık sık ama o kadar çok sayfa kaçırmışım ki...Cinsiyetlet öğrenilmiş çoğu
Benim de ramzi ve nuba göre arkadaşlar erkek demişti 12. Haftada doktor erkeğe benziyor ama bir dahakine bakalım demişti. Bugün kontrolüm vardı 17+0 ım normalde ama başı ve kemik fl ye göre 18 hafta gözüküyor başından beri 1 hafta önde gidiyordu.200 gr a yakın dedi fazla mı acaba bilemedim normal dedi benim 2 kızım var onlar hep geriden geliyordu daha kiloları hep azdı ondan erkek olma ihtimali fazla geldi doktor da bizimki ketum biraz cinsiyete baktı yine görünüyor birşeyler dedi ben de gördüm ekrandan ama foto çekip bak burası pipi erkek diyip göstermedi. Muayeneden sonra konuşurken hocam birşeyler almak istiyorum yavaş yavaş gerçekten gördünüz mü dedim al sen kızsa kıza giydirirain dedi espri yaptı. Sonra Bi daha sordum al al görünüyor alabilirsin erkek dedi. Ben prensip olarak hiçbir hastama yüzde yüz demem dedi yani cinsiyeti ön planda tutup illa ona bakmıyor valla hala içimde acaba doğru mu değişir mi diye erkek mi diye inanasım gelmediSağlıklı olsun çok şükür iyi ama bilip ona göre hareket etmek istiyorum etrafta sorup yorum yapanda çoğaldı neyse ben yine detaylı ultrasonu bekleyeceğim paylaşım yapmak için çevremdekilerle. Bu arada 3. Gebelik olduğu için hareketleri çoktan hissetmeye başladım. Darısı tüm bekleyenlere olsun.
12+1 ikili testte doktor tahmin yaptı %80 erkek dedi 15+0 da kesinleşti erkek olduğu.Merhaba arkadaşlar yazılanları okumaya çalışıyorum sık sık ama o kadar çok sayfa kaçırmışım ki...Cinsiyetlet öğrenilmiş çoğu
İçeriği nasıl karşılaştırdın mı peki ? Bende decavit ve imom kullanıyorum regenesis de Dr tavsiye etmişti önceden Almıs oldugum için onu hiç kullanmadım hepsi pahalı zatenKızlar doktorum vitamin için elevit yazmış ya. Ben regenesis max kullanıyordum. Eczacı bunun yerini tutmaz dedi ama bilemedim doktor yazınca. Napsam sizce, kullanan var mı elevit
Regenesiste omega vardı canım elevitte yok. Bilemedim kiİçeriği nasıl karşılaştırdın mı peki ? Bende decavit ve imom kullanıyorum regenesis de Dr tavsiye etmişti önceden Almıs oldugum için onu hiç kullanmadım hepsi pahalı zaten
Elevit ve imom dönüşümlü kullan dedi bana da doktorum 20 haftalığız 16 dan bu yana kullanıyorumKızlar doktorum vitamin için elevit yazmış ya. Ben regenesis max kullanıyordum. Eczacı bunun yerini tutmaz dedi ama bilemedim doktor yazınca. Napsam sizce, kullanan var mı elevit
Anladım cnm OMEGA onemli sen onu al o zaman ben imom kullanıyorum onda OMEGA içinRegenesiste omega vardı canım elevitte yok. Bilemedim ki
perinatolog her zaman daha iyi diyorlar çevreden duyduğum kadarıyla kadın doğumculardan 3 yıl daha fazla okuyorlarmış,tecrübe başka şey tabi ama riski düşürmek açısından perinatolog daha iyi olur diye düşünüyorum. Bende aytül çorbacığlu'na aldım randevu kendi özel kliniği için 650 tl dediler.Kızlar özel çapa hastanesiyle görüştüm detaylı ultrason için, kadın doğum uzmanı tarafından yapılıyormuş 400₺ Bi de Bahçelievler de Betatom diye bi görüntüleme merkezi varmış orda da perinatolog seçeneği varmış 600₺ denildi çok kararsızım. Büyük farklar olur mu arada?
Elevitte domuz jelatini varmış galiba nette bir ton şey okudum bununla ilgili. Ben kullanmayacağım canım yaElevit ve imom dönüşümlü kullan dedi bana da doktorum 20 haftalığız 16 dan bu yana kullanıyorum
Kullanmiycam zaten canım. Nette bir ton şey okudum domuz jelatini kullandıklarına dair. İçime sinmedi, yarın regenesis alicam tekrardanAnladım cnm OMEGA onemli sen onu al o zaman ben imom kullanıyorum onda OMEGA için
18 haftam doldu fakat hiç hissetmiyorum hsreketBenim bebeğim de hareketlenmek için galiba doktor muayenesini beklemis kızlarçok şükür dünden beri sürekli hareket ediyor. Öncesinde de hissediyordum ara ara ama şu an daha net hissediyorum. Tek ilginç yanı benimki ayaktayken daha çok ve güçlü oynuyor, nasıl olduğunu anlamadım yürürken değil de namazdayken falan, yani sabit dururken. Bi de sanki eşim yanımdayken daha çok oynuyor, tesadüf mü bilmiyorum. Gerçekten çok güzel duygular, Rabbim isteyen herkese tattirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?