2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam kızlar. Benim laktoz intöleransım var. Süt tüketemiyorum ama peynir yoğurt kefir vs gibi şeyler gebelik dolayisiyla günlük tüketmek zorundayım. Bunlarda karnımda şişlik ve gaz olarak bana geri dönüyor. Siz de gaz ağrıları yaşıyor musunuz? Nasıl çözüyorsunuz? Karnım çatlayacak gibi ama doğal yolla çıkaramıyorum maalesef ki. İlaçta kullanamıyorum bildiğiniz bir yöntem varsa yazarsanız çok sevinirim. Masa başı çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum hareket için yada sürekli oturamıyorum ağrıdan.

Canım su içeceksin bol bol. Kalsiyum için de sut yoğurt tüketmek lazım ama bunu kaşar peyniri yiyerek telafi edebilirsiniz ben doktoru ma sordum sut içemiyorum diye önemli değil dedi peynir ye peynir olmazsa yoğurt ye ama zorlamaya gerek yok.şişkinlik içinde tuvalette biraz zaman geçirin oturup bekleyinn.

Kızlar ben 18 hafta 5 günlük hamileyim ve mide bulantısı koku hassasiyetim hala çok fazla.prilami dun 1 içmiştim ölüyordum ama bugün 2 içtim iyim çok şükür. Artik prilami nasıl bırakıcam bilmiyorum.

12. Haftaya yakın kıza benziyordu 13 haftalıkken diğer doktor erkek dedi, 15 haftalıkken önceki doktor da erkek dedi, 16 haftalıkken perinatolog da erkek dedi. Devlet hastanesinde doktor daha baktı ama cinsiyetle ilgili bir şey demediler ben de sormadım. Nedense eşim de ben de hiç cinsiyete takılmıyoruz. Ilk gebeligimde de böyleydi doktor söylemese sormam herhalde. Zaten öyle bir süreçten geçiriyor ki RABBİM cinsiyet aklına bile gelmiyor insanın

Canım benim de erkek, 12+1’de doktor kesin olarak erkek demişti zaten bize de göstermişti. Yandan baktıkları açıda bir şey belli olmuyor ama alttan bacak aralarına bakınca çok net belli oluyor, doktor demeden sen bile anlıyorsun Sonraki kontrollerde gittiğim doktorlar da direkt • Evet erkekmiş” dediler.

Kilosu da iyi, ben de geçen haftan16+3 ve 16+6’da gittim birinde 200 gr dedi diğerinde 177 gr, makinasına göre de değişiyor herhalde biraz ölçümler. Zaten bir ortalama değer aralığı var doktor bana onu da gösterdi, o aralıkta olduğu sürece sıkıntı yok, olmasa da söylerdi sana zaten merak etme.

Kızlar bende bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti kesin erkek . Detaylı ultrasyon içinde randevu aldım pazartesiye insAllah . Doktorum bebeğin dudağında ufak bir çizgi gördüm dedi rekli sonra baktı birşey yok dedi muhtemelen senin dudaklarına benzicek dedi ama yine nedense içime kurt düştü aklımda acaba gercktn bişiy varmı şüphesi kaldı. Renkli açtı gayet iyidi daha dudaklar tm net değildi pazartesiye kadar nasıl dayanicam hiç bilmiyorum

Canım laktozsuz süt var ondan içebilirsin benide laktozlu sütler rahatsız ettiği için onu tüketiyorum sıkıntı olmuyor sütü ılıtıp içiyorum midemi rahatlatıyor dene istersen ama masa başı da olsan kendin için biraz zaman ayırıp yürüyüşe başla istersen çünkü kabızlık vs de olursa daha kötü olursun

Selam kızlar idrar kültüründe üreme olmuş. Streptococcus agalactiae diye bir bakteri üremiş sağlıkçı olup anlayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama yarına ladar çatlarım

Icimizde de bu dine mensup kisiler olabilir, uzun zamandir gruptayim bu soylediginizi size yakistiramadim acikcasi.
Doğru yahudilerin hepsi böyle değil, İsrail de olup Müslümanları öldüren bir grup var genelde parası olan ve birçok şeyin genetiğiyle oynayan insanlara zarar vermeye çalışan bir grup, yahudilerden bile İsrail karşıtları var doğru diyosunuz o yüzden genellememek gerekiyor ama burda arkadaş büyük ihtimal zaten İsrail menşei olduğu için algida gibi ürünler Müslümanları öldürenleri kastetti onlar da bizim için iyi bişey üretmezler sonuçta, İsrail ürünleri hayatımıza girdiğinden beri eski insanlara gıpta eder olduk yediğimiz içtiğimiz besinler, temizlik ürünleri bunlar bizi ne kadar sağlığımızdan etti, Rabbim daha fazlasına fırsat vermesin, fırsatları olsa emin olun herşeyi yapacak bir millet İsraildeki yahudiler

Icimizde de bu dine mensup kisiler olabilir, uzun zamandir gruptayim bu soylediginizi size yakistiramadim acikcasi.
Düzelteyim, İsrail'in diyeyim. Kardeşlerimizi katleden insanları guzelleyecek değilim açıkçası, bu konuda hiçbir çekincem yok ve tam olarak kendime yakışan duruşun bu olduğunu düşünüyorum bir Müslüman olarak. Kardeşçe yaşamaya çalışanlar dışında hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum.

Ek olarak, tepki vermek için Müslüman bile olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ortada bir soykırım var ve hala aldığımız ürünlerle onlara destek oluyorsak kendimizi sorgulayalim, kendim dahil.

Yahudiler kendi ırklarını diğer ırklardan üstün görürler. Bu kadar ılıman Müslüman olmayın. McGrath haklı. Yahudi mallarını boykot dahi gerekirken siz incitmeyelim diyorsunuz. Eğer yahudi iseniz kimse şahsınıza inancınıza saygısızlık etmez. Osmanlı’dan beri de böyledir. Ama ürünlere boykot ya da güvenmemek bizim hakkımız. Sadece Dünya’nın sonunu getirmeye and içmiş yahudi malı alınmamalı evet!

Çizik ne oluyor ki canım dudakta ne anlama geliyor. Umarım öyle bişey yoktur üzülme

Selam kızlar idrar kültüründe üreme olmuş. Streptococcus agalactiae diye bir bakteri üremiş sağlıkçı olup anlayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama yarına ladar çatlarım
Canım benim bilgim yok, geçmiş olsun demek istiyorum idrar kültürüne nasıl bakıyorlar? Yine idrar mı alıyor bakmak için?

Çizik ne oluyor ki canım dudakta ne anlama geliyor. Umarım öyle bişey yoktur üzülme
Yarık dudak . Kafam tktim Doktoruma az oncede yazdım yok merak etme dedi . Ama işte 100 bin kere desede kuşku düştü kadında dediğine pişman olmuştur

Yarık dudak . Kafam tktim Doktoruma az oncede yazdım yok merak etme dedi . Ama işte 100 bin kere desede kuşku düştü kadında dediğine pişman olmuştur
Anladım canım ama emin ol doktorlar da ne olsa söylüyorlar sonrasında yok dediyse yoktur çünkü şurdan biliyorum. 17 haftamda kontrole gittiğimde doktorum dedi ki tek kolu eli gözüküyor diğer eli başının altında eli yok demiyorum ama başının altındaymış gibi görünüyor tekrar bakmam lazım baya uzun süre baktı. dedim çok korkuyorum falan tam tekrar gel diyecekti ki ultrasonu kapatıyordu ki hah gördüm elini çıkardı başının altından dedi Kalktı bana göstermedi. bende hocam doğru söyleyin yemin edin falan dedim vallahi dedi adam ama içime kurt düştü inandım ama aklım oradaydı yine de 1 hafta sonra başka doktora gittim kendi doktoruma utandım gidemedim. yemin ettim dahadamı inanmadın der diye. Bu doktor gösterdi rica ettim ellerini parmaklarını çok şükür hiç bi sıkıntı yok dedi. Yani kendi doktorum gördüm dedi görmüş adam görmeseydi söylerdi. Seninkide görseydi söylerdi. o yüzden seni çok iyi anlıyorum rüyalarıma giriyordu. Sana tavsiyem çok kendini yıpratmadan başka doktora git rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…