2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam kızlar idrar kültüründe üreme olmuş. Streptococcus agalactiae diye bir bakteri üremiş sağlıkçı olup anlayan var mı? Yarın doktora gideceğim ama yarına ladar çatlarım
Geçen hafta idrarda bakteri ve maya çıkınca idrar kültürü istedi dr ona göre antibiyotik verecekti kütlür sonucunda bakteri üremedi çıkınca ilaç vermedi bol su iç dedi sadece...

Detaylı utrasyonuma 5 gün var bilemedim ki bi aklımda yarın başka doktora git baktır diyo

Seni çok iyi anlıyorum kim bilir ne kadar korkmussundur . Bende suan inan ölü gibiyimm hep ağladı doktor görse var der zaten diye düşünüyorum hani demese eline ne geçecek

Laktozsuzu da denedim o da normal süt gibi etki yarattı. Badem sütü ve hindistan cevizi sütü içmeye başladım. Kalkıp geziniyorum ofiste bazen akşamları yasak saatine kadar açık hava da yürüyüş yapıyorum ama sanırım soğuk içeçeklerden kaynaklı şuan ki durumum. Buzlu içecek mevsimi başladı ya :)

Detaylı utrasyonuma 5 gün var bilemedim ki bi aklımda yarın başka doktora git baktır diyo
Canım bence gerçekten boşa endişe ediyorsun Seni anlıyorum ama doktoruna inan bence. Kaldı ki detaylida her şey kesin çıkacakken şu an başka bir doktora bence hiç gerek yok

Canım bence gerçekten boşa endişe ediyorsun Seni anlıyorum ama doktoruna inan bence. Kaldı ki detaylida her şey kesin çıkacakken şu an başka bir doktora bence hiç gerek yok
Öylemi diyosun icim içimi yiyor . Başka doktora gidersem yüzünü net görememe ihtimlide var

Öylemi diyosun icim içimi yiyor . Başka doktora gidersem yüzünü net görememe ihtimlide var
Kesinlikle öyle, bak geçen gittim benimki sırtı dönüktü valla 20 dk boyunca da asla yüzünü dönmedi, görebilecegin de kesin değil. İnşallah yoktur öyle bir şey (bence yok, olsa kesinlikle söylerdi doktorlar saklamiyorlar böyle şeyleri, yani üzülür mü diye bakmaz), zaten 5 gün sonra gidecekmissin. Boşa evham yapıp bebeği de strese sokma derim yazık ne olduğunu anlamadan strese giriyor şu an

Biz ilk gebeligimde 9 ay göremedik yüzünü. Hep plasentaya yaslıyordu hiç yüzünü göstermedi. Ameliyatta doktora ilk sorduğum soru güzel mi oldu sonra çok utandım sorduğum sorudan ama insan hiç göremeyince stres oluyor

Inşallah canim insaalah gzel haberi pazartesi yazarım burdan Rabbim herkezin evladına sağlık versin

Özel çapayı hiç tavsiye etmem. Normal kadın doğum uzmanına o parayı vermeyin bence genelde perinatalog öneriyorlar

Kızlar merhaba bebeğim geçen gün çok hareketliydi ilk defa hissetmiştim şimdi dün akşamdan beri hareket yok. Çok üzülüyorum birşey mi oldu diye. Genelde yatıyorum çünkü üstüne mi yattım diyorum Yarın perinatologda detaylı ultrasonum var sabaha kadar nasıl uyuycam bebek hareketlerini önce hissedip sonra hissetmeyen var mı???

Bir kere öncelikle algida markası Unilever firmasına ait, ve bu firma bir ingiliz firması, zamanında ingilizler ve hollandalılar kuruyor. Bir markaya, firmaya çamur atmadan önce iyice araştırın lütfen, bilgisizce yapılan suçlamalar hem şirketleri hem orada çalışanları zor durumda bırakıyor, belki orada çalışan arkadaşlarımız var. Diğer arkadaşın söylediği gibi belki yahudi dinine mensup arkadaşlarımız var, onlara karşı böyle ters bir şey söylenemez, ayrımcılık yapılamaz.
Ayrıca, burası hamilelikle ilgili konuları konuştuğumuz bir platform ve öyle kalmalı, ben ne dini ne siyasi bir propaganda görmek istemiyorum burada, bunun da kurallara aykırı olduğunu tahmin ediyorum. Daha önce de Filistinle ilgili bir paylaşım yapmıştınız hatırlıyorum, bu tarz paylaşımların yeri burası değil lütfen.

Hiç endişe etme ben geçen hafta çok net hissediyordum. 3 gün hiç hissetmedim. Dünden beri tekrar başladı. Zaten bu haftalarda çok normal diyorlar bi hissedip bi hissetmemek rahat ol.

Canım hissetmeye başladığın ilk zamanlarda bu normal. Bir gün hissediyorsan iki gün hissedemiyorsun. Hiç endişe etme, Allahın izniyle birşeycik yoktur.

Algida'nin hangi firmaya ait olduğunu çok iyi biliyorum ve Unilever firmasının İsrail ile bir bağlantısı olmadığını iddia ediyorsanız siz hiçbir şey bilmiyorsunuz, parası cebime girmiyor ya bilmeden neden bir firmaya çamur atayım sizin tabirinizle.
Yahudi olan paylaşımımı, İsrail olarak değiştirdim bu birincisi. İkincisi evet İsrail'in sağlıklı bir yiyecek sunacağına inanmıyorum Müslümanlar için. Kendi ülkelerinde de tukettiklerini sanıyor olabilirsiniz, İsrailde tüketilen ürünlerle bize satılan ürünlerin içerikleri farklı, eğer gerçekten araştırmak isterseniz bu konuyu, dudaklarınız uçuklar. Her türlü kanıtı da getiririm. Burda birisi zararı olur mu gibisinden sormuş, ben de cevap verdim, evet olur diye. Çok sağlıklı yemeye devam edin de bir yorum, hayır sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve bunun sebebi de budur demek de bir yorum. Arasında fark görmüyorum.
Bunca şeyden sonra Filistin için paylaştığım, onlarca insanın ve bebeklerin öldürüldugu gün yaptığım 'onlar için dua edelim ve İsrail' e destek olmayalım ' paylaşımı sizi gerçekten çok rahatsız etmiş anlaşılan ki haftalar öncesindeki paylaşımı hatırlıyorsunuz Bunu propaganda olarak görüyorsunuz, çok trajik. Dahası bunun ne siyasi, ne dini ne de milli bir boyutu değil tartışılması gereken. Her neyse.. Burda doğum dışında da pek çok şey tartışılıyor hanımefendi. Umuyorum ki üstün hassasiyetinizi her üyenin yorumunda belirtirsiniz, ben de samimiyetinizi anlarım. Bu konudaki son yorumum bu olacak, daha fazla yazmak istemiyorum.

Çok normal, ben bir gün üç dört gün hissetmediğim de oldu. Bazen tüm gün oynuyor, bazen hiç. Endişe etme canım

Olabilir canım soğuk da etkiler ama etkiliyorsa soğuğa hemen alışma ben sıcakladıysa da içiyorum herşeyi soğuğa alışınca sıcak içilmiyor

Sonuna kadar bütün desteğinize katılıyorum, insanlar öldürülürken görmezden gelmek yerine farkındalık yaratmaya çalışmak bence olması gereken bir şey herkes herşeye katılmak zorunda değil bunu anlıyorum ama bunu propaganda olarak görülmesi de üzücü, insanların öldürüldüğü bir zamanda aldığımız ürünlerin onların bombalarına kaynak olduğunu söylemeniz kimseyi rahatsız etmemeli sonuçta yenilen şeyler hakkında yorum yazmak da hamilelik dönemiyle alakalı bişeye giriyor o yüzden bişey yerken duyarlı davranmak bazı şeyleri hatırlatmanız çok güzel teşekkür ederim kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…