2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba bende Zübeyde ye gidiyorum
İkili test ölçümlerim normal çıktı ama kanda 1:141 riskli çıktım hemen amniyosenteze yönlendirdiler perinatologda ölçüm normal dedi ama sıvı aldır dedi. Onlar hemen o şekilde davranıyor herhalde bende reddettim

Ben de arada hissediyorum. Hatta daha onceki haftalarda daha cok hissediyodum simdi cok az. Bisey sorcam da sizin haftanizda ayrintili ultrason icin erken degil mi? Ya da benimki mi gec? Benim persembe kontrolum war bir sonraki randevuda detayliya gircem yani 22. Hafta olcak o zman. Ondan merak ettim de

Bana da 14. Haftada erkek dedi üst üste 3 hafta gittim üçünde de erkek dedi. Her defasında da kız demedim demi dedi
Ben bir şeyler hissediyor gibiyim ama bu bebeğin hareketi mi bilemiyorum batma gibi, mide burkulması gibi. Nasıl oluyor biri anlatırsa açıkçası aydınlanırım. Çünkü nasıl hissediliyor gerçekten anlayamıyorum.

Canım bana 16da kız demişti, detaylıda da kesin kız dedi. Cihazı iyi ve doktor tecrübeliyse değişmiyor çoğu zaman.
Sağlıkla gelsin 30 yıllık tecrübesi var adamın aslında ama bilmiyorum bakalım hayırlısı
Valla canım benim doktor hep kız dedi başka doktor 17 haftada erkek dedi bugün inşallah bugün kesinlesicek . Sana tavsiyem biraz daha bekle bugün bana kız derse şok olurum heral
Sağlıkla gelsin. Sanırım kesinleşmiş senin diğer mesajında yazıyordu
12+1 ikili testte doktor tahmin yaptı %80 erkek dedi 15+0 da kesinleşti erkek olduğu.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Şimdi arkadaşım cinsiyet neden aklıma gelmesin şükürsüz ya da cinsiyetçilik yapan biri değilim evde 2 tane abla bekliyor soruyor kardeşlerini her gün isim koyuyorlar merak ediyorlar ben de annesi olarak merak ediyorum birşeyler almak istiyorum 3. De olsa hevesleniyorum ilkmiş gibi kızda deseydi doktor yine merak edip soracak emin olamayacaktım benim tavrım doktorun ilgili davranmayıp ketum olup az konuşması.17. 18. Haftada artık cinsiyet nedir diye de bakıp bilgi verir doktorlar. Ama önce herkes tabikide sağlığına bakar onu merak eder ben de eşimde küçük bir bebek daha istedik özledik. Çok şükür 2 kızım var sağlıkla olmayanından da tatmak istedik hakkımızda hayırlısı neyse sen bize Onu ver Allahım diye dua ettim hep yoksa kız erkek ne fark eder hepsi evlat bu kadar anne olmayı bekleyen kötü şeyler yaşayan insanlar varken çok şükür Allah her istediğimizde aratmadı verdi. Allah isteyen herkesin de kucağını doldursun
Sağlıkla gelsin maşallah
Sanki ben de alttan bakınca cihaz oynattığı zaman bacak arasında gördüm bir şey. 3. Gebeliğim ama ikisine de 12. Haftada kız dedikleri için erkek bebekler hakkında pek tecrübeli değilim açıkçası
Bazen hissetmemen normaldir ben de bugün çok az hissettim sanki oysa geçen gün bildiğin ilk defa gelme attı çok netti
22 den sonra falan daha net hissedilir bence
Sağlıkla gelsin maşallah bana da doktor her gittiğimde bir şey demiş miydim diyor 12. Haftada erkeğe benziyor demiştiniz diyorum görünüyor görünüyor bişeyler diyor Tamam da ne görünüyor yani adamda 30 yıllık doktor bakalım hayırlısı

Bazen bıçak batması gibi hissettiklerin de bebek oluyor bebek o tarafa doğru basıyor belki ve kasıklara ağrı giriyor bazen karnın bir tarafı sertleşiyor içten bir zonklama gibi karnına bir şey çarpması klasik derler kelebek kanadı kuş kanadı gibi... Ben ilk 16 haftada hissettim bu hafta baya baya tekme hissettim 17 haftamdayım ama ultrasonda 18 çıktı

Günaydın benim daha önce 18 haftalık iki düşüğüm var şimdi de dikişli yatıyorum riskli gebelik takibindeyim doktorum profesör perinatolog.zaten detaylı için 18-22 haftalar yazıyordu internette araştırdığımda. Haftalık kontrole gidiyorm her hafta bir ayrıntılı ultrason gibi oluyor benim kararım değil doktor ne derse onu yapıyorum canım sende bir risk yoksa tabiki doktorunun bileceği şey

Bana doktorum 21’den önce gitme dedi bende 22 hafta nasıl dedim iyi dedi.. iki haftada iyi yani

Gunaydin hmm anladim cnm. Ins hic bi sorun yoktur ve olmayacaktir. Guzel sonuclarini bekliyoruz
Bana doktorum 21’den önce gitme dedi bende 22 hafta nasıl dedim iyi dedi.. iki haftada iyi yani
Tesekkurler. Ben de iyice merak ettim detayli ultrasonu

Günaydın kızlar tetanoz aşımı oldumm bugun. Sağlık ocağında kalp atışı dinlediler 28 hazirana. Şeker yüklemesi için gel dedi ebe. Diğer gebeliğimde yaptırmadım açlık tokluk yeterli dedi gerek yok dedi doktorum bunda da kararsızım 50 mg içecek alıosun sağlık ocağında yapıyoruz dediler..

canım bende detaylı için bezmialemden randevu verdi doktorum perinatolog 450 tl ama doç.dr ali ekiz diye birini araştırdım baya iyi oda perinaatolog yorumları vs çok iyi baya detaylı bakıp uzn uzun herşeyi anlatıyomuş 600 tl dediler aradım ona gitmeyi düşnüyorum içim ona daha ısındı hayırlısı inşALLAH

Kullanmiycam zaten canım. Nette bir ton şey okudum domuz jelatini kullandıklarına dair. İçime sinmedi, yarın regenesis alicam tekrardan
canım ben daha öncede yazmıştım doğru bir haber eşimin patronuda doktor o kendisi söyledi ilk ve araştırmacı bir doktordur kendisi eczaneye de sordum ben decavitle fark nedir idye oda aynısını söyledi elevit için

bu kanoda katılıyorum hatta daha katıyım kesinlikle tüm müslümanların ortak olup destek vermesi gerekn bir konu oldugunu düşünüyorum hatta israil deki yahudilere saldırılması daha beter işgence yapılması tarafındayım ben çünkü insan olmadıkları için bu hareketleri hiç bitmicek yetiştirdikleri evlatlara bile aynı katılıgı aynı zulüm ve pisliği aşilıcakları inancında oldugumdan direk katledilip yok olmaları tarafındayım ben açıkcası

insanlık ve suçsuz insanlar öldürülüp işkence ediliyor mescidi aksa ya zarar veeriliyor müslümanın diyen tabikii tepkisiz kalmazz sizin bu yazınızda asla doğru değil bence burası yada başka bi yer için yeri yada değil denmez yapılan olaylar da insanca şeyler değilken bu tarz duyurunun yeri olmaz bence yorumunuzu doğru bulmadım açıkcası

Günlerdir yazılanları okuyorum, okuyorum. 2 kelam yazsak vay Yahudi sevici diyeceksiniz diye susup duruyorum. Yukarıda bir anne adayının bakın altını çizdim anne adayının böyle nefret kusması akıl alır gibi değil. Nerede kaldı Müslüman hoşgörüsü?

Başlığa asla siyaset ve din katılmaması kati bir site kuralıdır ama cahillere edecek dayanaklı 3-5 cümlem var ;

Hz. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur: “Senden ilişkisini kesenle sen ilişki kur. Sana zulmedeni bağışla, sana kötülük edene de iyilikle mukabelede bulun.

Onlar, Allah’a ve ahiret gününe inanırlar; iyiliği emreder, kötülükten menederler! (Ali İmran 114)

O vakit Allah’tan bir rahmet ile onlara yumuşak davrandın! Şayet sen kaba, katı yürekli olsaydın, hiç şüphesiz, etrafından dağılıp giderlerdi. Şu halde onları affet; bağışlanmaları için dua et; iş hakkında onlara danış. Kararını verdiğin zaman da artık Allah’a dayanıp güven. Çünkü Allah, kendisine dayanıp güvenenleri sever. (Ali İmran 159)

Ey İnananlar! Allah için adaleti ayakta tutup gözeten şahidler olun. Bir topluluğa olan öfkeniz sizi adaletsizliğe sürüklemesin; adil olun; bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’tan sakının, doğrusu Allah işlediklerinizden Haberdar’dır. (Maide 8)

Yahudilerin katli vacip diyenlere ;

Sonunda verdikleri misakı bozdukları için onları lanetledik de kalplerini kaskatı yaptık.” (Maide 13)

Ama Ayetin sonunda Hz. Muhammed’e hitaben Yahudiler için şöyle denildiğini de göz ardı etmemek gerekir;
Bununla birlikte onları affet, ellerini tut. Çünkü Allah güzellikleri sergileyenleri sever.” (Maide13)

Nitekim başka ayetler de bunu vurgular:
Musa kavminden bir topluluk var ki, hakka kılavuzluk eder ve yalnız hakka dayanarak adaleti gözetir.” (Araf 159)
Şu bir gerçektir ki, iman edenler, Yahudiler, Sabiiler ve Hıristiyanlardan Allah’a ve ahiret gününe inanıp hayra ve barışa yönelik iş yapanlar için korku yoktur. Tasalanmayacaklardır onlar.” (Maide 69)

Görüldüğü gibi Kur’an Yahudilerin hepsini ayni kefeye koymamış, hatta doğruya inananları Yahudi, Hıristiyan, Müslüman diye ayırmamış hepsine kendi katında aynı değeri vermiştir.

Sonuçta lanetli olanlar bir devirde yanlışa yönelen Yahudiler olarak mütalaa edilmelidir.

Biraz okuyun(ki OKU diye başlar kutsal kitabımız), biraz araştırın, çocuk yetiştireceksiniz cahil çocuklar yetiştirmeyin. Ariel markasını İsrail başbakanın adı Ariel diye Yahudi malı sanan cahillikten bir kurtulun. Kullandığı internet alt yapısı Yahudi şirketi, elinde ki telefon Yahudi malı, bindiği araba Yahudi markası ama dondurmasını yemeyelim. Komik

Yazık gerçekten yazık, gebelik başlığında yer alan nefret söylemlerine bak..

"Yaratılanı severim yaratandan ötürü” Yunus Emre

Not : Konuya din ve siyaset karıştırdığım için hepinizden özür dilerim ve artık buraya nokta koyacağınızı umuyorum. Lütfen konu dışı mesaj artık olmasın. Evinizde, sokaklarda, komşunuzda dilediğiniz siyaseti yapın ama bu sitede sakın!

Son düzenleme:
Söylenecek herşeyi harfi harfine dosdoğru söylemişsiniz, şahsım adına teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…