2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Burada ne korkunç şeyler yazılıyor böyle ya... Girip belki gebelikle ilgili bir şeyler öğreniriz, paylaşırız diye iki mesaj okuyayım dedim sinirim zıpladı. Ayıp ya anne olacak insanların üslubuna bakın. Savaş, ölüm, işkence, katliam hele de sivillerin öldürülmesi hangi ülke, millet olursa olsun lanetlenmeli. Buraya barbarca şeyler okumaya girmiyoruz, bir daha bu tip mesajlara denk gelirsem üyeliğimi kapatıp bir daha da bu siteye uğramayacağım.

Ben de okuduklarıma inanamıyordum, ama ilk mesajlara uyarı ve kuralları hatırlatma olarak yazdığım mesaja gelen cevaplarda dozun çok daha artırmasını, katliamlardan bahsedilmesini görmek beni de şok etti.

Bir daha bu tip mesajlara denk gelirseniz, üyeliğinizi kapatmayın, lütfen ilgili mesajı şikayet edin (her mesajın sol altında şikayet butonu var). Bu tarz görüşler geneli yansıtmıyor diye umuyorum, ve site bu tarz mesajları cezalandırmalı şikayet üstüne.

Günaydın kızlar bugün tartıldım yaklaşık 5 kilo almışım. Çok almışım sanki. Sizde durumlar nasıl???

Canım ben de aynı durumdayım, ilk aylar bulantı yüzünden ekmeğe abandığım ve sürekli yattığım için böyle oldu tabii. 3 haftadır diyetisyen kontrolündeyim çok şükür kilo alma hızım azaldı. Bu aylardan sonra zaten artık bebek çok hızlı bir şekilde büyümeye başlıyor o yüzden çok normal, diyetisyenim de her hafta birkaç yüz gram almam gerektiğini söyledi zaten. Hatta hiç kilo almadığım bir hafta “Böyle de olmamalı” diyip porsiyonlarımı büyüttü Elbet kilo alacağız ama önemli olan bebişe de faydası olan şeyler yiyerek kilo almak, ben daha çok o yüzden diyetisyene başladım zaten. Kadın doğum doktoru da 5 kg aldığımı öğrenince “Daha en fazla 8-10 kg alabilirsin” dedi, eğer normal halin de kiloluysa bu daha da az olabilir tabii, zayıfsan biraz daha esnetebiliyorlar.

Bu arada fıstık ezmesi/fıstık yemeye başladım kahvaltılarda azar azar, alerjen besinlerle bebek anne karnında tanışırsa daha sonra o besinlere karşı alerjisinin olma ihtimali azalıyormuş çünkü. Sizin de alerjiniz yoksa ufak ufak bu tür besinlerden arada yiyebilirsiniz kızlar.

Günaydın kızlar bugün tartıldım yaklaşık 5 kilo almışım. Çok almışım sanki. Sizde durumlar nasıl???
Ben zaten hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldığım için (pandemi sağolsun) , çok fazla kilo almadım, sanki 1 kg gibi. Ama göbeğim kocaman, sanki ikizlere hamileyim :)

Çok güzel acıklamıs ve ayetleri hadisleri kullanarak alıntı yapmıssınız.
Fakat burda ne yazık ki sizinde uslup hatanız var...
Herkesin kendıne ait dogruları vardır kımse kımseyi inandıgı seyler adına yargılayamaz fakat sizin sergılemiş oldugunuz cocuk yetiştireceksiniz CAHİL COCUKLAR yetiştirmeyın soylemını de kadın klubu sıtesıne ve siz adminatörüne yakıstıramadım
Madem uzun zamandır bu konusmaları takıp edıyordunuz olay tatsızlasmadan hıc bır annemızin kalbi kırılmadan olaya müdahale etseydiniz
Burda hepımız bırbırımızın tecrubelerinden faydalanmak ve heyecanımızı paylasmak üzere toplandık kırıcı yorumlar yapmaya ne sızın ne de biz kullanıcıların hakkı yok olmayacaktır...
İnşaAllah bu yasadıgımız son kırgınlık olur güzel anılar ve tecrübeler paylasmak ümidiyle
herkese bol hoşgörülü günler diliyorum

Kızlar hafta sonu kabine açıklama yapacak kapanmayla ilgili idari izin iptal edilebilir hamilelerle ilgili acaba idari izinli olanlarda çağrılacak mi geri benim 3 haftam kaldı izin için çok ediseliyim

İnşaAllah edilmez o gunlerın hayalini kuruyorm
Kızlar hafta sonu kabine açıklama yapacak kapanmayla ilgili idari izin iptal edilebilir hamilelerle ilgili acaba idari izinli olanlarda çağrılacak mi geri benim 3 haftam kaldı izin için çok ediseliyin

Ben zaten hayatımın en yüksek kilosunda hamile kaldığım için (pandemi sağolsun) , çok fazla kilo almadım, sanki 1 kg gibi. Ama göbeğim kocaman, sanki ikizlere hamileyim :)
bnmde smdıden 6 aylık goruntusu var:))
5 kg almısm pandemi önceki kılomdan 10 kg fazlaym suan ne dıyoduk? “Kuzularımızında bızımde canımız sagolsn

Iste konuya vakıf olmadan yorum yapmak bu olsa gerek.

- 3-4 gündür uyarılar yapılıyor
- Uyarılara rağmen bu devam ediyor
- lütfen yazdıklarımı iyi okuyun hatta 2 kez okuyun ve anlayın. Ben direk birine cahil, çocuğuna cahil demedim iki kez düşünüp bir kez yazdım.
- sitenin kuralları var buna uymayan gerekli cezalar da verilir.
- kimse benim doğrularım bu diyip aklına her geleni yazamaz,
- ayni hoşgörüyü katli vacip mesajlarına da yazsaydınız objektif olduğunuzu düşünürdüm ama çok geç

Ve diyorum ki lütfen konu dışı yazmayın bundan dolayi özür dilerim, siz gelip üslubumu sorguluyorsunuz. Lütfen benden alıntı yapıp polemiğe devam etmeyin.

Hoşgörü ama herkes için Hoşgörü

Kızlar merhaba ben 6kilo verdim .Gebelik şekerim olduğu için çok dikkatliyim bakalım nasıl devam edecek .Ama en çok su içmekte zorlanıyorum 3L su içmek çok zor geliyor .Şekerden dolayı farklı içeceklerde tüketemiyorum .Bu gidişimde doktor suyu çok beğenmedi .Artırmalısın dedi

Canım doktorun da uygun görürse suyu aromalandırıp içmeyi denesen? Ben bazen su şişemin içine zencefil ve limon dilimi atıp aroma veriyorum. İçmesi daha zevkli yapıyor

2
0+5teyim. İlk gebeliğin bgn sürekli sol kasigima şiş saplanır gibi oldu. Hatta canim yandı.Bebek hareketi miydi acaba? Çok heyecanlandım şimdi.

Canım doktorun da uygun görürse suyu aromalandırıp içmeyi denesen? Ben bazen su şişemin içine zencefil ve limon dilimi atıp aroma veriyorum. İçmesi daha zevkli yapıyor
Aslında limon dilimi atıyorum ama su içmek mide bulantısı yapıyor bende .İki gündür baya zorluyorum mecbur içicem sonra sıkıntıya düşmeyeyim diye bulana bulana içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…