2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yanlış anlamışsınız yazdıklarımı ben kendi durumumdan kaynaklı yazdım onları. Ilk gebeliğim tedaviyle oldu çok uğraştık bunda da çok farklı sıkıntılarımız var sağlık problemi olunca insanın önceliği farklı oluyor yani gariplik sizde değil bizde aslında onu demek istemiştim ama yanlış anlatmışım sanırım. Niyetim kötü değildi.

Benimde laktoz duyarliligim var ozellile sutte diger urunlerde pek sıkınti olmasa da careyi laktozsuz sut icmekte buldum biraz da miktarini azalttim mesela bir su bardagi yerine bir cay bardagi iciyorum

Kızlar doktorum vitamin için elevit yazmış ya. Ben regenesis max kullanıyordum. Eczacı bunun yerini tutmaz dedi ama bilemedim doktor yazınca. Napsam sizce, kullanan var mı elevit

Regenesis maxı genel itibariyle tavsiye ediyorlar içeriği de temiz bildiğim kadarıyla. Elevitin içeriğinin temiz olmadığını duymuştum. Doktorunuzu mu değiştirdiniz ilaç o yüzden mi değişti

Kizlar sol sirt kismim tek taraf cok fazla agriyor yatarkende zorlaniyorum 18 haftaligim sizce nedendir yasayan varmi doktor imkanim 20. Haftada gidecem ama agrilarim cok bu arada 2 gune 1 bebe aspirini aliyom ama bebe aspirini kesmiyo tabi kan basinci icin kullaniyom bebe aspirinini napayim bu agriya ben ve sizce hangi organdan dolayidirki sol taraf sirt bi de kizlar yogurt sut tuketmiyorum ama beyaz köy peyniri ve kaşar ve yumurta tuketiyorum her gun kalsiyum eksikligimi acaba dedimde

Kızlar doktorum vitamin için elevit yazmış ya. Ben regenesis max kullanıyordum. Eczacı bunun yerini tutmaz dedi ama bilemedim doktor yazınca. Napsam sizce, kullanan var mı elevit
Bende regnesis kullanmaya basladim 14 haftamdan sonra 18im 2 gundur bitti bulamadim burda bi eczaneden istettik en son gelince devam edecem diger ilaci bilmem ama regnesisden memnundum

1 aydan fazladır afedersiniz ishalim doktora gittim tahlil yaptırdım ama hiçbir şeye bağlayamadılar. Ne yaptıysam geçmedi de, hamilelikte böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

1 aydan fazladır afedersiniz ishalim doktora gittim tahlil yaptırdım ama hiçbir şeye bağlayamadılar. Ne yaptıysam geçmedi de, hamilelikte böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Ewt canım 1 aydır bendede var malesef bende dün tekrardan tahli verdim

Geçmiş olsun yok ben kötü niyetli Olmadığınızı anladım zaten. Bir kaç çevremde de bu tarz Bi yorumlar oldu ona istinaden öyle yazdım ben de sanırım kusura bakmayın bebekler hepimizin hassas noktası sanırım. Sağlıkla gelsinler Allah hepimizin yardımcısı olsun özel değilse sizin sağlık sorunu nedir

Yemek fazla yiyince de olur miden baskı yapar yukarı akcigerlerine kalbine ondan olabilir bide bebek ne tarafında bnm de sağımda yemeği kaçırınca sırtımın ortasına Boyle bişey saplanıyor gibi oluyor sağımdan Boyle nefes almakta zorluyor

Merhaba diyetisyen takibi almanız çok güzel bende ilk doğumumda süt diyeti için gitmiştim rica etsem listenizi paylaşabilir misiniz herkese ayrı yazılır biliyorum ama neler var merak ettim

Merhaba diyetisyen takibi almanız çok güzel bende ilk doğumumda süt diyeti için gitmiştim rica etsem listenizi paylaşabilir misiniz herkese ayrı yazılır biliyorum ama neler var merak ettim
Buna kesinlikle katılıyorum ilk hamileliğimde sevip sevmediğim herseıi Yedim oğlumun hiçbıseye alerjisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…