2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim midem çöplük gibi yaa. Hamileyken her şeyi yiyebiliyorum ve cok cok yiyorum. Normalde aşırı iştahlı bir insan değilim ama hamilelikte oluyor çözemedim se
Kızlar yine ben, yine gaz sancısı... karnım davul gibi, gazdan balon gibi oldum. Gaz için hamileyken kimyon içen oldu mu? Ne geçirir bu gazı, inanılmaz rahatsızım
Kimyon çayı gaza iyi gelir ama hamileyken sakıncası var mı bilmiyorum

İnternette kimi yerde zararlı diyor fazlası, kimi yerde iyi geliyor yazıyor. Bilemedim ne iyi gelir

mide yanmalarınız ne durumda kızlar geceleri zor uyuyup mide yanması yüzünden sürekli uyanmaya başladım ben. şu zamanlarımızda normal mii yoksa reflüm olduğu için ben artı bir zorluk mu yaşıyorum acaba

Şu sıralar ben de çok yaşıyorum canım. Ama dikkat ettim gerçekten bazı yiyeceklerden sonra daha kötü oluyor, mesela ağır ve çok salçalı yemekler vs. Reflun varsa tabiki daha ağırdır ama

Regenesis maxı genel itibariyle tavsiye ediyorlar içeriği de temiz bildiğim kadarıyla. Elevitin içeriğinin temiz olmadığını duymuştum. Doktorunuzu mu değiştirdiniz ilaç o yüzden mi değişti
Evet doktorum değişti, devletteki regenesis yazarken ozeldeki elevit yazmış ben de şaşırdım. Hiç içmedim zaten çok fazla şey okudum hakkında, regenesis max alacağım tekrar sanırım

günaydın kızlar bikaç gündür her iki göğsümde bölgesel pembelik ve bikaç tane kabartı gördüm sanki içi sulu gibi ama değil kaşıntım yada ağrım yok neden olabilir fikri olan varmı dermatolojiye çarşamba günü buldum randevu

Günaydın kızlar detaylı ultrason için kliniği aradım haftaya çağıracaklarını söylediler. Yoğunluk varmış sorun ben 22+ da olacağım yani 23.haftada. Bu sorun teşkil eder mi sizce? Başka yere mi gitsem 21+6 dayım ve zamanın geçmesinden korktum şimdi

Benim doktor en geç 22 dedi ama 23te yapılanı da duydum canım bence bir şey olmaz diye düşünüyorum

herkes farklı bir şey söylüyor 18e erken diyende var 18 de yapalım diyen doktorda 24 e kadar da yapılıyor gibi şeylerde okumuştum.

Evet doktorum değişti, devletteki regenesis yazarken ozeldeki elevit yazmış ben de şaşırdım. Hiç içmedim zaten çok fazla şey okudum hakkında, regenesis max alacağım tekrar sanırım

AA çok enteresan. Normalde devlet eleviti tercih ederdi. Özeldeki doktorum çok hassas birisi olmamasına rağmen elevitin içeriğini anlattı içme dedi. Ben regenesiste içemiyorum. Tüm vitaminlerden sonra daha çok kusuyorum.

Benim doktor en geç 22 dedi ama 23te yapılanı da duydum canım bence bir şey olmaz diye düşünüyorum
herkes farklı bir şey söylüyor 18e erken diyende var 18 de yapalım diyen doktorda 24 e kadar da yapılıyor gibi şeylerde okumuştum.
Ya bana doktorum 24.haftaya kadar yapılıyo dedi ama bi korktum. Klinikte yoğunluk çokmuş 2 yıllık bi yer ve cihazları yeni ayrıca haftada 1-2 gün perinatolog geliyo o yüzden yine kendi gittiğim kliniği tercih etmiştim. Hastanelerde veya görüntüleme merkezlerinde ağırlıklı olarak perinatolog yokmuş. O yüzden tercihimi ordan yana kullandım ama geciktim diye şey ettim

Ben de 22+6’da gideceğim bana da çok ideal bir zamanda gideceksiniz denildi randevu aldığım yerden. Benimkini radyolog yapacak bu arada.

Benim bugün 18. Haftada kontrolüm var. Doktorum detaylı ultrasonu diğer kontrol için isteyeceğim dedi. Tam kaçıncı haftaya denk getirecek bilmiyorum ama.

Bana özeldeki doktorum imom verdi devletteki de soru onu kullandığımı söyledim devam et dediler. İmom içeriğinde var mıdır acaba ya domuz jelatini falan kutusunu da attım son tablet kaldı elimde diye

Ben de 22+6’da gideceğim bana da çok ideal bir zamanda gideceksiniz denildi randevu aldığım yerden. Benimkini radyolog yapacak bu arada.
Bana hastanelerdense görüntüleme merkezlerinde yaptır görüntü kalitesi çok iyi cihazlar son teknoloji dediler. Hatta arayıp bilgi de aldım genelde 500 civarı ben de 500 e çektiricem canım zaten eğer olmadı görüntüleme merkezinde radyolog yapacak onu düşündüm canım zamanı geçiyo diye. Zaten ya radyolog ya perinatolog yapmalıymış. Kadın Doğum doktorlarının yaptığı bi işlem değilmiş bende tam bilmiyorum şimdi yanlış bişey söylemiş olmiyim

Evet ben de çok şaşırdım zaten :)) Belki düşüncem yanlış ama ben vitamin takviye olayını galiba biraz boslayacagim. Beslenmeme gerçekten dikkat ediyorum, daha da edeceğim ve vitaminleri kullanmayacağım.

Bana özeldeki doktorum imom verdi devletteki de soru onu kullandığımı söyledim devam et dediler. İmom içeriğinde var mıdır acaba ya domuz jelatini falan kutusunu da attım son tablet kaldı elimde diye
Malesef kutusunda yazmıyor zaten canım. Yazsa kimse almaz.. İmomda duymadım açıkçası ama bu konuda hassasiyetin varsa bir arastir derim. Hani gerçekten muadili olmasa, mecbur kalsak tamam ama binbir çeşit vitamin var :)

Bunu bi araştırıcam olmadı regenesis miydi onu alırım bende ya omega var mı içinde daha çok omega için veriyolar tek omega takviyesi bile yeter diyorum aslında sabah Demir öğle Veya akşam vitamini kullanıyorum d vitamini bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum valla normalde bişey içmiyodum ki pek hamilelikte amma ilaç içiliyo dedim geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…