Amin canım inşallah hiç birimizde bi sorun çıkmaz sağlıkla her birimiz kucaklarız yavrularımızıBende 22+6 da gidecegim klinige gelecek doktor insallah sknti cikmaz hic birimizde. 24 haftaliga kadar yapildigini duymustum kizlar.
Bana hastanelerdense görüntüleme merkezlerinde yaptır görüntü kalitesi çok iyi cihazlar son teknoloji dediler. Hatta arayıp bilgi de aldım genelde 500 civarı ben de 500 e çektiricem canım zaten eğer olmadı görüntüleme merkezinde radyolog yapacak onu düşündüm canım zamanı geçiyo diye. Zaten ya radyolog ya perinatolog yapmalıymış. Kadın Doğum doktorlarının yaptığı bi işlem değilmiş bende tam bilmiyorum şimdi yanlış bişey söylemiş olmiyim
Evet regenesiste omega varBunu bi araştırıcam olmadı regenesis miydi onu alırım bende ya omega var mı içinde daha çok omega için veriyolar tek omega takviyesi bile yeter diyorum aslındasabah Demir öğle Veya akşam vitamini kullanıyorum d vitamini bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum valla normalde bişey içmiyodum ki pek hamilelikte amma ilaç içiliyo dedim geçen
Aa bence en önemlisi demir hapı. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanın diyorlar.seninki neden vermemiş kiEvet regenesiste omega varben demir kullanmıyorum, doktor gerek yok dedi bakıp. Vitamini de öyle düzenli almıyorum şu an için ama beslenmeme gerçekten dikkat ediyorum. Hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz inşallah
Evet ben de çok şaşırdım zaten :)) Belki düşüncem yanlış ama ben vitamin takviye olayını galiba biraz boslayacagim. Beslenmeme gerçekten dikkat ediyorum, daha da edeceğim ve vitaminleri kullanmayacağım.
Aa bence en önemlisi demir hapı. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanın diyorlar.seninki neden vermemiş kiBenim doktor vitamin omega falan vermiyor bende meyve ve çerezden karşılıyorum.bu arada Hareketleri düzenli hissediyor musun canım?
Bunu bi araştırıcam olmadı regenesis miydi onu alırım bende ya omega var mı içinde daha çok omega için veriyolar tek omega takviyesi bile yeter diyorum aslındasabah Demir öğle Veya akşam vitamini kullanıyorum d vitamini bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum valla normalde bişey içmiyodum ki pek hamilelikte amma ilaç içiliyo dedim geçen
Demirim normal çıktı demek ki canım bilmiyorum ki özellikle sordum ama baktı ve sende gerek yok dediAa bence en önemlisi demir hapı. Hatta doğumdan sonra 3 ay daha kullanın diyorlar.seninki neden vermemiş kiBenim doktor vitamin omega falan vermiyor bende meyve ve çerezden karşılıyorum.bu arada Hareketleri düzenli hissediyor musun canım?
Valla folik asiti 3 ay kullandım işte, sonra vitaminlerin içinde var dedi doktor ama şu an almıyorum demek oluyor buDoktorlar vitamin konusunda aşırı ısrarcı değiller zaten. Folik ve D gerçekten önemli, eğer vitamin değerlerini de düşük değilse kalan vitaminler önlem amaçlı veriliyor.
Ben şu an yemek yiyip içemiyorum ama vitaminleri içince daha çok kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum da. Doktoruma konuşacağım bakalım gerekirse serumda vitamin takviyesi ile geçireceğim. O kusturmuyor.
Valla folik asiti 3 ay kullandım işte, sonra vitaminlerin içinde var dedi doktor ama şu an almıyorum demek oluyor budoğal folik asit kaynaklarını bir araştırayım ben, yanılmıyorsam yeşilliklerde bol bol vardı.
Eğer gerek varsa vitaminlerinle ilgili serum mantıklı. Bir sor bakalım canım
Kac kilo verdin peki? Benim vücudum kilo vermeye inanılmaz elverişli. Senin kadar kussam herhalde 30 kiloya falan düşerdimHurma, çiğ badem, ceviz, yeşillikler. Folik asit zaten 3 aydan sonra gerekli olmuyor. Doğal yollardan sağlıklı beslenmek en mantıklısıbeslenmeyi özledim ya eskiden yemek yemeyi sevmezdim şimdi açlıktan ölüyorum ama kusunca herşeyden tiksiniyorum.
Kac kilo verdin peki? Benim vücudum kilo vermeye inanılmaz elverişli. Senin kadar kussam herhalde 30 kiloya falan düşerdim
6 ysa eğer çok güzel canım ben bi korona geçirdim direk 4 5 kilo verdim 10 günde. Demek ki kussan bile bir şekilde vücudun artık vermiyor bu güzel bir şey6 kilo verdim. Ben de çok zayıfım yıllarca nasıl kilo alsam diye baktım, karantina zamanı hiç hareket etmedim sanırım eşim de evden çalışınca yedik içtik oturduk bir de uzun zaman birbirimizi beklemiştik eşimle strese gidince 6 kilo almıştım bebekle birlikte o da gitti
6 ysa eğer çok güzel canım ben bi korona geçirdim direk 4 5 kilo verdim 10 günde. Demek ki kussan bile bir şekilde vücudun artık vermiyor bu güzel bir şeykilo vermeyi falan hiç takmam da zayıf olunca afedersin popom falan zaten eser miktardaydi, onun gitmesine üzüldüm sadece
Günaydın kızlar detaylı ultrason için kliniği aradım haftaya çağıracaklarını söylediler. Yoğunluk varmış sorun ben 22+ da olacağım yani 23.haftada. Bu sorun teşkil eder mi sizce? Başka yere mi gitsem 21+6 dayım ve zamanın geçmesinden korktum şimdi
Canım bnim doktorum vitamini haftaya 3 den fazla kullanma dediEvet ben de çok şaşırdım zaten :)) Belki düşüncem yanlış ama ben vitamin takviye olayını galiba biraz boslayacagim. Beslenmeme gerçekten dikkat ediyorum, daha da edeceğim ve vitaminleri kullanmayacağım.
Haftada 3 di mi canım doğru anladimCanım bnim doktorum vitamini haftaya 3 den fazla kullanma dedi
Neyse ya şu minikleri bi doğuralim da kilo alınır verilir, popo da umuyorum bir squata bakarAhahabenim de elim yüzüm gitti ama vücudum en başından beri çok şiş. O yüzden kötü görünüyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?