Ewt canım haftada toplamda 3 kez sadece alıyorum balık yaği ve decavitiHaftada 3 di mi canım doğru anladim
İyyy decavitEwt canım haftada toplamda 3 kez sadece alıyorum balık yaği ve decaviti
O ne kız squatNeyse ya şu minikleri bi doğuralim da kilo alınır verilir, popo da umuyorum bir squata bakar
Canım ben 19. Haftaya girince düzene girdi sıkıntı etme artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş tekmeler atıyor oynuyor içerdeKızlar hareketler konusunda müthiş üzülüyorm
Biliyorum sacma ama işte... bigün karnımı karıs karıs gezıyo nasılda guzel oynuyo dıyorm sonra bı kac gün hiç hareket kıpırtı yokbir de bu 2. Gebelıgım:)) saglıklı olsunda gerısi önemli değil tabıı ki ama işte insanda bebişiyle iletişim kurmak ıstıyo hareket edınce derın bır nefes alıyorm
inşaAllah artık duzenli ve hissedilir sevıyeye gelır hareketlerımız
Bende var canım. Göğüslerim zaten çatladı, özellikle sağ göğsüm. Kalçada da minik çatlaklar var. Bende bio oil ve kantaron kullanıyorum dönüşümlü.Kızlar çatlak varis şimdiden oluşan varmibende başladı baya bugün başladım biol ins gecirir
Benim doktorum hep 20 haftalıkken çağırıyor ayrıntılı ultrasona. Kendisi yapıyor ayrıntılıyı da.Ya bana doktorum 24.haftaya kadar yapılıyo dedi ama bi korktum. Klinikte yoğunluk çokmuş 2 yıllık bi yer ve cihazları yeni ayrıca haftada 1-2 gün perinatolog geliyo o yüzden yine kendi gittiğim kliniği tercih etmiştim. Hastanelerde veya görüntüleme merkezlerinde ağırlıklı olarak perinatolog yokmuş. O yüzden tercihimi ordan yana kullandım ama geciktim diye şey ettim
Kesinlikle katılıyorum canım ben yazacaktım sen yazmışsın arkadaşa. 19. Haftaya girince hergün kıpırdamaya başladı kızım kıpır kıpır maşallah. Bende artık çok şükür merak etmiyorum hissettiğim için.Canım ben 19. Haftaya girince düzene girdi sıkıntı etme artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş tekmeler atıyor oynuyor içerdemüzik açtığımda tepki veriyor duyuyor sanrim k
Ay şu eğilip kalkma tarzı bir hareket var ya, comeliyorsun gibiO ne kız squatbilmiyorum kalça hareketi mi eritiyor mu küçültüyor mu basenleri kalçayı
benim gideceğim doktorda 21-22 uygun buluyormuş 21+ da gideceğim bendeBenim bugün 18. Haftada kontrolüm var. Doktorum detaylı ultrasonu diğer kontrol için isteyeceğim dedi. Tam kaçıncı haftaya denk getirecek bilmiyorum ama.
Almayım canım gerek yok büyütmeye zaten var daha nereye kadar buyutcemAy şu eğilip kalkma tarzı bir hareket var ya, comeliyorsun gibiyani bildiğim popoyu toparlıyor ve büyütüyor. Önceden denedim ve gerçekten buyutmustu
Aynen vallahi 19. Haftadan önce hep şüphe ederdim kafam karıştı stres yapardım şükürKesinlikle katılıyorum canım ben yazacaktım sen yazmışsın arkadaşa. 19. Haftaya girince hergün kıpırdamaya başladı kızım kıpır kıpır maşallah. Bende artık çok şükür merak etmiyorum hissettiğim için.
Kizsen öğrenmemis mıydın geçenlerde .Bugun yine gittim cinsiyet için ve bu defa da yan yatıp bacaklarını açmadıdoktor sadece bir tahmin, erkek olabilir dedi ama kesinlik yok.
Yok canım ya öğrenemedim halaKizsen öğrenmemis mıydın geçenlerde .
Bu çocuk keflyif yapıyorfoto verdi mi
Rabbim ins gönlüne göre verir canım
Bu seni merakta birakiyo nazlı şey ilk defa mi tahminde bulundu erkek die yoksa daha önceleri de tahminde bulundu mu bebek içinYok canım ya öğrenemedim halavalla hiç sorma. Hayır bir ton çikolata falan yedim gittim, hastaneden çıkınca kipirdamaya başladı gerçekten bana garezi var bence foto bu defa vermedi canım, gecenkinde de poposu dönük
Allah bagislasin csnimKızlar bende bugün doktora gittim cinsiyet kesinleşti kesin erkek . Detaylı ultrasyon içinde randevu aldım pazartesiye insAllah . Doktorum bebeğin dudağında ufak bir çizgi gördüm dedi rekli sonra baktı birşey yok dedi muhtemelen senin dudaklarına benzicek dedi ama yine nedense içime kurt düştü aklımda acaba gercktn bişiy varmı şüphesi kaldı. Renkli açtı gayet iyidi daha dudaklar tm net değildi pazartesiye kadar nasıl dayanicam hiç bilmiyorum
Konuyu bilmiyorum hocam sorun nedirKk beni yasaklamış çok da umrumda. Burası arada bir uğrayıp çoğunlukla gebelik üzerine yazdığım bir platform. Ama konu ne olursa olsun yanlışa ne burada susarım ne başka yerde ha şimdi burada beni yasaklasan ne olur yasaklamasan ne olur? Ben bir öğretmenim doğruları binlerce öğrencime anlatıyorum çevreme anlatıyorum. Rahatsız olanlar varsa bilin istedim. Sözüm ortaya Kim üstüne alınırsa alınsın.
Boşverin birileri çok rahatsız olmuş sayfada bu tip konuları uzatmaya gerek yok anlayan anladıKonuyu bilmiyorum hocam sorun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?