2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben 19. Haftaya girince düzene girdi sıkıntı etme artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş tekmeler atıyor oynuyor içerde müzik açtığımda tepki veriyor duyuyor sanrim k

Kızlar çatlak varis şimdiden oluşan varmi bende başladı baya bugün başladım biol ins gecirir
Bende var canım. Göğüslerim zaten çatladı, özellikle sağ göğsüm. Kalçada da minik çatlaklar var. Bende bio oil ve kantaron kullanıyorum dönüşümlü.

Benim doktorum hep 20 haftalıkken çağırıyor ayrıntılı ultrasona. Kendisi yapıyor ayrıntılıyı da.

Canım ben 19. Haftaya girince düzene girdi sıkıntı etme artık hwrgun hareket ediyor yavaş yavaş tekmeler atıyor oynuyor içerde müzik açtığımda tepki veriyor duyuyor sanrim k
Kesinlikle katılıyorum canım ben yazacaktım sen yazmışsın arkadaşa. 19. Haftaya girince hergün kıpırdamaya başladı kızım kıpır kıpır maşallah. Bende artık çok şükür merak etmiyorum hissettiğim için.

Ay şu eğilip kalkma tarzı bir hareket var ya, comeliyorsun gibi yani bildiğim popoyu toparlıyor ve büyütüyor. Önceden denedim ve gerçekten buyutmustu
Almayım canım gerek yok büyütmeye zaten var daha nereye kadar buyutcem kim Kardashian olamam

Aynen vallahi 19. Haftadan önce hep şüphe ederdim kafam karıştı stres yapardım şükür fark ediyorum hergun hareketletini bu bizi daha da mutlu ediyot Rabb'im bizlere bağışlasın minnoslarimizi inşallah

Bugun yine gittim cinsiyet için ve bu defa da yan yatıp bacaklarını açmadı doktor sadece bir tahmin, erkek olabilir dedi ama kesinlik yok.
Kizsen öğrenmemis mıydın geçenlerde .
Bu çocuk keflyif yapıyor foto verdi mi
Rabbim ins gönlüne göre verir canım
Ben iki defa gittim doktora cinsiyeti erkek dedi. 3. Cu gidişimde de sorayım mi cinsiyeti ne diye yoksa ayıp mı olur oğluma kizarmi bana anneeee niye inanmıyon die

Kizsen öğrenmemis mıydın geçenlerde .
Bu çocuk keflyif yapıyor foto verdi mi
Rabbim ins gönlüne göre verir canım
Yok canım ya öğrenemedim hala valla hiç sorma. Hayır bir ton çikolata falan yedim gittim, hastaneden çıkınca kipirdamaya başladı gerçekten bana garezi var bence foto bu defa vermedi canım, gecenkinde de poposu dönük

Kk beni yasaklamış çok da umrumda. Burası arada bir uğrayıp çoğunlukla gebelik üzerine yazdığım bir platform. Ama konu ne olursa olsun yanlışa ne burada susarım ne başka yerde ha şimdi burada beni yasaklasan ne olur yasaklamasan ne olur? Ben bir öğretmenim doğruları binlerce öğrencime anlatıyorum çevreme anlatıyorum. Rahatsız olanlar varsa bilin istedim. Sözüm ortaya Kim üstüne alınırsa alınsın.

Bu seni merakta birakiyo nazlı şey ilk defa mi tahminde bulundu erkek die yoksa daha önceleri de tahminde bulundu mu bebek için

Allah bagislasin csnim hayırlı olsun inşallah oğlusun ins canım kötü birşey çıkmaz ya sen içini ferah tut stres yapma

Konuyu bilmiyorum hocam sorun nedir

Bu arada merak edenler için yazayım covitim şu an size bununla ilgili Bilgi vermek için geldim. Öksürüğüm var ilk iki gün biraz ateş ve titreme oldu baş ağrım oldu. Şu an öksürük ve biraz boğaz ağrısı var evde kendime iyi bakıyorum size yazacağım neler yaptığımı Yediğimi çünkü insan hamile olunca ne yapması gerektiğini şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…