- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
Gerçekten süreçler benzermişYalnız değilsin cnm senle aynı devamkegüya yaza zayıflayım eski kiloma döneyimm diyodum süpriiizeeee anne ben geldim dedi kızcemm neyse şurda ekime ne kaldı canımm veririz tek dert kilo olsun Allah sğlık versin canlrımıza
Guzel sonuçlar alirsiniz insallahOn rapor gibi bir şey söylemediler. Üniversite hastanesinde çektirdim. 4 haftada sonuç çıkar dediler. Araya bayram da girdi. Önümüzdeki hafta çıkmasını bekliyorum.
Herkes öyle dedi bakalım hayırlısı 2 kızım var 1 tane erkekde olursa çok sevinirimErkek bence. Ama tahmin tabiki.
Benimki efermag canım toz.Ilk gebeligimde toz bir magnezyum kullanmıştım. Suda eritiliyordu. Kramplara inanılmaz iyi geliyordu adını hatırlayamadım görsem hatırlarım belki ama.
Senin bebiş ne nazlı çıktı ya sıpaGünaydın kızlar benim bebiş yine göstermedi kendini
Doğuma öğrencen canım bu gidişleGünaydın kızlar benim bebiş yine göstermedi kendini
Günaydın canım yine mi yaGünaydın kızlar benim bebiş yine göstermedi kendini
Bende anı kalması için kapı süsü makrome kapı süsü ve yakın çevreme dağıtmak için anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum. Ekime kadar şartlar değişir belkiKizlar hediyelik urun yaptirmayi dusunen var mi ? Fikirleriniz nedir ? Oda suslemesi yaptiracakmisiniz suan corona sureci ama ben ani olsun diye aklimdan geciriyorum siz neler dusunuyorsunuz bu konuda
Benimde efermag bitince hap isticem midemi bulandırıyor benimBenimki efermag canım toz.
Senin bebiş ne nazlı çıktı ya sıpa
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda ekliyorum.Merhabalar benide ekler misiniz?
@Kedilervekitaplar
SAT= 3 OCAK 2021
İlk çocuğum
Bebeğimin cinsiyeti : kız
Tahmini Doğum tarihi: 10.10.2021
Beni de şişiriyor gibi sanki ama kramplara da en iyi o geldi ya. Ultrasona gittiğim doktora d vitamini almıyorum diyince velbon diye yine aynı firmanın ürettiği magnezyumu verdi. Onun içinde d vitamini de var. Ona başladım canım. Arada da efermag içiyorum bir tane bakalım.Benimde efermag bitince hap isticem midemi bulandırıyor benim
Senin bebiş ne nazlı çıktı ya sıpa
Doğuma öğrencen canım bu gidişle
Valla kızlar şaka gibi ama yine göstermedi sıpaGünaydın canım yine mi ya
Canım senin için e-nabıza baktım şimdi. Ama bendede yazmıyor referans aralığıKızlar aranızda 4lü tarama testi yaptıran var mı? Ben 2li ve 3lü yaptırmadım doktor 4lü yaptır en azından dedi yaptırdım sonuçlar çıkmış. Ama referans değerleri yazmıyor hiçbir şey anlayamıyorum elinizde bu teste ait referans değerleri var mı ?
Bgn sonucunun çıktığını söyledi laboratuvar. Ancak perinatoloji doktoruna randevu alamadım.sonuclar normal görünüyor. Tanıdık vasıtasıyla sorduk birisine.icim rahatladı. Önümüzdeki hasfa detaylı ultrason da çektirecek. Her sey netleşir. Cok sukur canim yavrumun bir sorunu yok gibi görünüyorGuzel sonuçlar alirsiniz insallah
doktor bana 24.haftaya kadar 2-3 hafta hiç hissetmeyebilirsin bile demişti 24ten sonra her gün hissedilmeli dedi,ultrasonda da gördüyseniz doktorunuzda bir şey söylemediyse endişelenecek bir şey yoktu içiniz rahat olsun.kizlar bugun 20+0 oldum.bebegin hareketlerini hala hissetmiyorum.4 gun once ultrasonda bebegin gelisimi iyidi ama orda da hareketli deil.normal mi sizce? ilk gebeligim
Ben de daha 1 haftadır anca hissediyorum. 21.ci haftadan sonra çok hafif hissediliyor deniyor ilk gebeliklerde. Sanki göz seğirmesi gibi oluyor. Pıt pıt varla yok arası. Dr gelişimi iyi dediyse hiç sıkmayın canınızı. Önemli olan iyi olması :)kizlar bugun 20+0 oldum.bebegin hareketlerini hala hissetmiyorum.4 gun once ultrasonda bebegin gelisimi iyidi ama orda da hareketli deil.normal mi sizce? ilk gebeligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?