Kamuda esnek mesai devam denildi. Gözümüz aydın. 24. Haftada izne çıkacaklar var mi
Temmuza kadar bu şekilde imiş. Benim 24. Hafta temmuzun 3 ünde doluyor. İnşallah o zamanki kararlarda kalkmaz. 10 yaş altı çocugu olanlar başlar mı acaba. Okullar da açılmış.Kamuda esnek mesai devam denildi. Gözümüz aydın. 24. Haftada izne çıkacaklar var mi
Süt bana iyi geliyor akşamları soğuk içimin yangısını alıyor resmenKızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ya? İki gündür çok midem yanıyor, soğuk Süt içiyorum ama hiç faydası yok.
Canım hamilelere mide yanması için gaviscon veriyor doktorlar herhangi bir zararı yok .Ablam ikizlere hamileyken şişe şişe kafaya dikiyordu(kendisi hemşire )Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ya? İki gündür çok midem yanıyor, soğuk Süt içiyorum ama hiç faydası yok.
20. haftaya kadar oluyor. O haftada olur. Ben 18+5 de oldum. Sordum 16-20 arası olunuyor dedi hemşire.Bu arada kızlar sağlık ocağı 20. Haftanda gel tetanoz aşını yapalım dedi .Gittim aşımı yapmadılar kadın doğumcuna sor sonra yapalım dediler .Tamam dedim .Bunun belirli bir hafta aralığı var mı acaba
Şaşırdım iki gebeliğimde de 20. Haftada yaptılar niye böyle bir şey istediler ki sendenBu arada kızlar sağlık ocağı 20. Haftanda gel tetanoz aşını yapalım dedi .Gittim aşımı yapmadılar kadın doğumcuna sor sonra yapalım dediler .Tamam dedim .Bunun belirli bir hafta aralığı var mı acaba
Bende bugun gittim perinatologa cok uzun bakmadı ultrasondan 10 dakika falan ayrintili demistim ben ayrintiliymis bu bi suru sey yazdirdi su kemik su damar diye sonucta bisey gormedim dedi ama down ultrasondan anlasilmaz dedi yurtdisi testi onemli dedi cikmadigini soyledim haftaya 2. Örnegi bekle cikinca gel dedi acaba amniyosentez 20 de yapiliyomus doktor gel yapariz dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak goruntude gayet saglikli hatta burnu biraz uzun bile dedi kemigi icinBgn sonucunun çıktığını söyledi laboratuvar. Ancak perinatoloji doktoruna randevu alamadım.sonuclar normal görünüyor. Tanıdık vasıtasıyla sorduk birisine.icim rahatladı. Önümüzdeki hasfa detaylı ultrason da çektirecek. Her sey netleşir. Cok sukur canim yavrumun bir sorunu yok gibi görünüyor
Vardır inşallah bir hayır canım üzülme kolay bir durum değil farkındayım ama içimdeki ses her şey yolunda diyor senin içinBende bugun gittim perinatologa cok uzun bakmadı ultrasondan 10 dakika falan ayrintili demistim ben ayrintiliymis bu bi suru sey yazdirdi su kemik su damar diye sonucta bisey gormedim dedi ama down ultrasondan anlasilmaz dedi yurtdisi testi onemli dedi cikmadigini soyledim haftaya 2. Örnegi bekle cikinca gel dedi acaba amniyosentez 20 de yapiliyomus doktor gel yapariz dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak goruntude gayet saglikli hatta burnu biraz uzun bile dedi kemigi icin
İnsallah cnm inşallah çok sagol ❤Vardır inşallah bir hayır canım üzülme kolay bir durum değil farkındayım ama içimdeki ses her şey yolunda diyor senin için
Hiçbir fikrim yok .Şaşırdım iki gebeliğimde de 20. Haftada yaptılar niye böyle bir şey istediler ki senden
Gaz yapmasına bile razı olarak kutuyu tepeme diktim ama bana mısın demiyor. Resmen midemden boğazıma kadar alev alev yanıyor ya.Süt bana iyi geliyor akşamları soğuk içimin yangısını alıyor resmen
Doğal yollarla geçiririm inşallah ya. Vitamindi bulantı ilacıydı hap içmekten yorulduk artık.Canım hamilelere mide yanması için gaviscon veriyor doktorlar herhangi bir zararı yok .Ablam ikizlere hamileyken şişe şişe kafaya dikiyordu(kendisi hemşire ).
Tahin de iyi geliyor diye biliyorum canım ama bende soğuk süt baya işe yarıyorKızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ya? İki gündür çok midem yanıyor, soğuk Süt içiyorum ama hiç faydası yok.
Lıkır lıkır içiyorum sabahtan beri ama fayda etmedi ya. İçimde ejderha var üfürüp duruyor sankiTahin de iyi geliyor diye biliyorum canım ama bende soğuk süt baya işe yarıyor
Kayınvalidem patates rendeleyip çıkan suyunu içiyordu zannımca nişasta tarzı şeyler de iyi geliyorLıkır lıkır içiyorum sabahtan beri ama fayda etmedi ya. İçimde ejderha var üfürüp duruyor sanki
Azıcık daha süte devam edeyim, olmadı patatesi çiğ bile yerim yeterki geçsin canım.Kayınvalidem patates rendeleyip çıkan suyunu içiyordu zannımca nişasta tarzı şeyler de iyi geliyor
İyi gelir inşallah canımAzıcık daha süte devam edeyim, olmadı patatesi çiğ bile yerim yeterki geçsin canım.
Bu arada kızlar sağlık ocağı 20. Haftanda gel tetanoz aşını yapalım dedi .Gittim aşımı yapmadılar kadın doğumcuna sor sonra yapalım dediler .Tamam dedim .Bunun belirli bir hafta aralığı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?