2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kamuda esnek mesai devam denildi. Gözümüz aydın. 24. Haftada izne çıkacaklar var mi

Ben de 24. haftayı bekliyorum canım, şu an kalan yıllık izinlerimi kullanıyorum, inşallah kalkmazsa da 24. hafta idari izindeyim. Esnek mesai de maalesef amirine göre değişiyor, cumhurbaşkanı devam dedi ama bizim müdürlükte 2 hafta önce esnek mesaiyi ve 10 yaş altı çocuğu olanların izinlerini kaldırdılar maalesef.

Kamuda esnek mesai devam denildi. Gözümüz aydın. 24. Haftada izne çıkacaklar var mi
Temmuza kadar bu şekilde imiş. Benim 24. Hafta temmuzun 3 ünde doluyor. İnşallah o zamanki kararlarda kalkmaz. 10 yaş altı çocugu olanlar başlar mı acaba. Okullar da açılmış.

Bu arada kızlar sağlık ocağı 20. Haftanda gel tetanoz aşını yapalım dedi .Gittim aşımı yapmadılar kadın doğumcuna sor sonra yapalım dediler .Tamam dedim .Bunun belirli bir hafta aralığı var mı acaba

20. haftaya kadar oluyor. O haftada olur. Ben 18+5 de oldum. Sordum 16-20 arası olunuyor dedi hemşire.

Şaşırdım iki gebeliğimde de 20. Haftada yaptılar niye böyle bir şey istediler ki senden

Bende bugun gittim perinatologa cok uzun bakmadı ultrasondan 10 dakika falan ayrintili demistim ben ayrintiliymis bu bi suru sey yazdirdi su kemik su damar diye sonucta bisey gormedim dedi ama down ultrasondan anlasilmaz dedi yurtdisi testi onemli dedi cikmadigini soyledim haftaya 2. Örnegi bekle cikinca gel dedi acaba amniyosentez 20 de yapiliyomus doktor gel yapariz dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak goruntude gayet saglikli hatta burnu biraz uzun bile dedi kemigi icin

Vardır inşallah bir hayır canım üzülme kolay bir durum değil farkındayım ama içimdeki ses her şey yolunda diyor senin için

Süt bana iyi geliyor akşamları soğuk içimin yangısını alıyor resmen
Gaz yapmasına bile razı olarak kutuyu tepeme diktim ama bana mısın demiyor. Resmen midemden boğazıma kadar alev alev yanıyor ya.
Canım hamilelere mide yanması için gaviscon veriyor doktorlar herhangi bir zararı yok .Ablam ikizlere hamileyken şişe şişe kafaya dikiyordu(kendisi hemşire ) .
Doğal yollarla geçiririm inşallah ya. Vitamindi bulantı ilacıydı hap içmekten yorulduk artık.

Tetanoz aşını istediğin zaman yaptırabilirsin, istersen doğumdan önce yaptır. Ben hem kadın doğumcuma hem de aile hekimine sordum ikisi de aynı şeyi dedi. Kadın doğumcumun tavsiyesi üzerine 27. haftada yaptırıcam ben, bebeğe de faydası oluyormuş o dönem yaptırınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…