2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amniyosentezde düşük riski var. Fetal dna testi gönderdiysen neden yapalım dedin ki doktor?

Hem En güvenilir ve risksiz fetal dna. Gelecekte bu testler bizim ülkede de yapilmaya basladiginda bu tarama testlerinin hic hükmü kalmayacak. İnsanları en güzel zamanında strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok. Sen bol bol dua et. Inşallah bebişin çok sağlıklıdır.

Ben de dün kan uyuşmazlığı nedeniyle iğnemi oldum.aynı zamanda tetanoz iğne zamanımdı rica ettim hemşireye ikisi aynı anda olmasın ben 3-4 gün sonra gelsem vurulsam belki karışır bişey olur diye tamam önemli değil dedi daha haftanız geçmedi 21 haftadada gelebilirsin dedi. Dün 20+3 dü. Rutin kontrolleri etti. Seninde geçmez yani bi kaç güne sorup iğneni vurulursun aynıyız senle biz galiba

Merhaba, ben fetal DNA testi yaptırdım, ve yaptırırken de çok araştırdım. Bunlar tanı testi değil, tarama testi, kesin sonuç vermiyor aslında. Kesin tanı sonucunu veren sadece amniyosentez CVS gibi işlemler malesef.
Hanımefendinin fetal DNA sonucu çıkmadığı için doktoru amniyosentez yaptırın demişti yanlış hatırlamıyorsam (bazen yeterli örneklem çıkmıyor alınan kanda).

Ewt heryerde uygulama.degisiyo malesef. Bizde de esnek calisma yok ama 10 yas alti var. Bakalim ilerleyen zamanlar ne gostercek
Temmuza kadar bu şekilde imiş. Benim 24. Hafta temmuzun 3 ünde doluyor. İnşallah o zamanki kararlarda kalkmaz. 10 yaş altı çocugu olanlar başlar mı acaba. Okullar da açılmış.
Benimki de temmuzun 1inde basliycak eger kaldirmazlarsa. Ins kalkmaz bakalim hayirlisi

Evet canım aynıyız 20+4 üm .Doktoruma mesaj attım bakalım bana dönüş yapınca gideceğim .

Merhaba kızlar ,
tuvalete çıkmanız sıklaştı mı ? Ben bazen zor yetişir hale geldim bir anda bastırıyor,rahatsız edici bir hal almaya başladı
Evet canım bende aynıyım hatta dışarda falan olup tutarsam birazcık tuvalete gittiğimde tam boşalmıyor galiba mesane,yarım saat geçmeden tekrar sıkışıp tekrar gidiyorum

benim drum 28. haftada yaptırmamı önerdi
Canım bugün gittim yine yapmadılar birkaç hafta sonra gel dedi .30.haftadan sonra yapılıyor düşük tehlikesi yaratabiliyor dedi .Peki zaman sıkıntım yok dimi dedim .Yok 20. Haftadan sonra her her hangi bir haftada yaptırabiliriz dedi.Bekleyeceğim mecbur

Hatalı yazmışım 20. Haftadan sonra yapılıyor .Öncesinde düşük tehlikesine neden oluyor dedi .Birkaç hafta daha bekleyelim dedi .30.hafta hatalı yazım

Bizde de kan uyuşmazlığı var ancak dr bana doğumda iğne yapacağız dedi.Erkende mi oluyormuş cuma günü kontrolüm var sorarım en azından bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…