- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 23
- 40
Bugün doktor bana gaviscon önerdi canımKızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ya? İki gündür çok midem yanıyor, soğuk Süt içiyorum ama hiç faydası yok.
Çok dayanamazsam bende isteyeceğim canım doktordan.Bugün doktor bana gaviscon önerdi canım
Hoş geldin aramıza canımMerhaba kızlar ben de Ekim annesi olacağım inşallah 19. Haftamdayim :)
Teşekkür ederim canımHoş geldin aramıza canım
Hiç gelmedi benim canım ya da fark etmedimKızlar göğsünden süt gelen oluyor mu? Bende ara sıra oluyor. Erken doğum vs diyorlar ya o yüzden soruyorum aslında
Yani iğne yapmam gerektiğini kanamamın gelmesiyle öğrendim test sonucu. Kanamanın sebebi de kan uyuşmazlığı değilmiş plasentanın rahim ağzına yaklaşmasından dolayıymış. Ama bu kanama sebep olmuş oldu çok şükür ki iğnemi de yaptılar. Bana da doktorum 28 haftada yaparız birde doğumdan sonra demişti. Sana neden doğumdan sonraya direk demiş. Bence ara ara test vermek lazımmış tesadüf öğrenmiş oldum ben ve şükür risk geçti 28 haftada tekrar siz sorun benceBizde de kan uyuşmazlığı var ancak dr bana doğumda iğne yapacağız dedi.Erkende mi oluyormuş cuma günü kontrolüm var sorarım en azından bende.
Şundan dolayı benim fetal dna testim sonuçlanamadi 17. Haftamda verdim ama kanda yeterli örnek dna bulunamadi dendi şimdi 19 hafta oldum tekrar yolladık bekliyoruz yine eger yine sonucsuz kalirsa diye amniyosentez denildiAmniyosentezde düşük riski var. Fetal dna testi gönderdiysen neden yapalım dedin ki doktor?
İnsallah çok sagol insallah herkesin bebegi sagliklidir ve hayirli evlat olurlarHem En güvenilir ve risksiz fetal dna. Gelecekte bu testler bizim ülkede de yapilmaya basladiginda bu tarama testlerinin hic hükmü kalmayacak. İnsanları en güzel zamanında strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok. Sen bol bol dua et. Inşallah bebişin çok sağlıklıdır.
Parol aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım iç istersen bi taneKızlar 19 hafta oldum normalde mide bulantilarim durdu ama bugun cok harketsiz kaldim bi de fazla meyve tukettim ondan heralde çikardim herseyi afedersiniz şimdide cok siddetli başım agriyo gozlerime kadar ve midem boş parol alsammı ya da bi yontem bilen var mı doktora yazdimda 5 saat sonra anca dönuyo kendisi malesef
bizdede kan uyuşmazlığı var 28 haftada aşı yapılacak ama o zamandan önce kanaman olursa haber ver iğne yapalım dedi benim doktorumda ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacakmışYani iğne yapmam gerektiğini kanamamın gelmesiyle öğrendim test sonucu. Kanamanın sebebi de kan uyuşmazlığı değilmiş plasentanın rahim ağzına yaklaşmasından dolayıymış. Ama bu kanama sebep olmuş oldu çok şükür ki iğnemi de yaptılar. Bana da doktorum 28 haftada yaparız birde doğumdan sonra demişti. Sana neden doğumdan sonraya direk demiş. Bence ara ara test vermek lazımmış tesadüf öğrenmiş oldum ben ve şükür risk geçti 28 haftada tekrar siz sorun bence
Canim ben 22. Haftanın içindeyim. Cok bulantim olmadı bugüne kadar. Ama arada bir bulaniyorum ve her şeyi çıkarıyorum. Kusma nöbeti gibi oluyor.midem yazısına kadar da bi sey yemiyorumKızlar 19 hafta oldum normalde mide bulantilarim durdu ama bugun cok harketsiz kaldim bi de fazla meyve tukettim ondan heralde çikardim herseyi afedersiniz şimdide cok siddetli başım agriyo gozlerime kadar ve midem boş parol alsammı ya da bi yontem bilen var mı doktora yazdimda 5 saat sonra anca dönuyo kendisi malesef
Aynen canım aynısını bana demişti doktorum ama gelen kanamayla alakası olmadığı halde test yaptı doktorum ve 48 saat içinde iğnesini yapmamız lazım dedi ve yapıldı. Yani bende burdan çıkardım ki haftasından önce de yapılan testlerde çıkıyor ve iğne yapılması gerekiyormuşbizdede kan uyuşmazlığı var 28 haftada aşı yapılacak ama o zamandan önce kanaman olursa haber ver iğne yapalım dedi benim doktorumda ve doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacakmış
Gece kaç kere kalkıyon desene sen iyisi miMerhaba kızlar ,
tuvalete çıkmanız sıklaştı mı ? Ben bazen zor yetişir hale geldim bir anda bastırıyor,rahatsız edici bir hal almaya başladı
C cansukrcm de vardı böyle bi sıkıntı canımKızlar aranızda plasentası rahim ağzına yaklaşmış durumda olanlar vardı diye hatırlıyorum. pazar günü az da olsa gelen kanamayla öğrenmiş oldum. Doktorum 1 aya yukarıya çıkabilirde çıkamayabilirde dedi. İnşallah çıkar dua edin. Bu süreçten geçen arkadaşlar bana neler yaşadıklarınızı ve nasıl atlatmaya çalıştığınızı söylermisiniz. İster istemez korkuyorum
Teşekkür ederim canım inşallah dönüş yapar
Benden geliyor canım. Bazen yağ sürerken farkediyorum, sızıntı gibi geliyor. Ben erken doğum riski diye duymadım hiç. Göğüsler Süt ürettiği ve kanallar büyüdüğü için süt sızıntısı olması normal diye biliyorum.Kızlar göğsünden süt gelen oluyor mu? Bende ara sıra oluyor. Erken doğum vs diyorlar ya o yüzden soruyorum aslında
Bende 5 kez kalkıyorum ve arttırıyorum.Gece kaç kere kalkıyon desene sen iyisi mi3 diyorum var mı artıran gebişlerr
Anladım canım tamam o zaman içim rahatladı :)Benden geliyor canım. Bazen yağ sürerken farkediyorum, sızıntı gibi geliyor. Ben erken doğum riski diye duymadım hiç. Göğüsler Süt ürettiği ve kanallar büyüdüğü için süt sızıntısı olması normal diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?