Arada öyle olabiliyor canım, bir şey dokunmuş olabilir midene. Ama boş mideye ilaç hiç önermem daha kötü yapabilir mideni.Kızlar 19 hafta oldum normalde mide bulantilarim durdu ama bugun cok harketsiz kaldim bi de fazla meyve tukettim ondan heralde çikardim herseyi afedersiniz şimdide cok siddetli başım agriyo gozlerime kadar ve midem boş parol alsammı ya da bi yontem bilen var mı doktora yazdimda 5 saat sonra anca dönuyo kendisi malesef
Üniversiteye yönlendirmişti doktor dur bi mesajlarını bulursam etiketleyeyim seniTeşekkür ederim canım inşallah dönüş yapar
Kan uyuşmazlığı negatif pozitiflik durumu değil öi .Bizlerin de baktırması gerekiyor mu ?Sorum saçma gelebilir ama gerçekten bilmediğim için soruyorum .Siz nasıl tesadüf olarak öğrendinizYani iğne yapmam gerektiğini kanamamın gelmesiyle öğrendim test sonucu. Kanamanın sebebi de kan uyuşmazlığı değilmiş plasentanın rahim ağzına yaklaşmasından dolayıymış. Ama bu kanama sebep olmuş oldu çok şükür ki iğnemi de yaptılar. Bana da doktorum 28 haftada yaparız birde doğumdan sonra demişti. Sana neden doğumdan sonraya direk demiş. Bence ara ara test vermek lazımmış tesadüf öğrenmiş oldum ben ve şükür risk geçti 28 haftada tekrar siz sorun bence
günaydın kızlar bu sabah tahlil sonuçlarım için doktora gittim evime yakın devletin ek binası var oraya doktor baktı esin erkek dedi 17+1 çıktı ultrasonda ama plasentası rahmin ön duvarına ıdrarr kesesine yakın yapışma durumu olabilir eğitim araştırma hastanesinde sık takip edilmeli kanlı doğum veya rahmin alınmasına kadar yol açabilir dedi hiç böyle bi durum yaşayan bilen duyan var mı aranızda nçok moralim bozuldu işe geldim şimdi ama aptal gibiyim boşum yanii hiç bu durumu bilen yaşayan yada yakınından vs bilgisi olan varmı nolur bana dua edin
dediği gibi bi eğitim araştırma hastanesinden randevu bakıyorum canım 20. haftada detaylı ultrason yaptır onun sonucuyla gidersin dedi ama ben o kadar bekleyemicem bi randevu alıp gidicem hemen nedir birde oradan duymak istiyorum
sağol canım ALLAH razı olsun okudugum kadarıyla ilerleyen zamanda rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyomuş ama doktor bana aksatmamı takip ettirmemi söyledi yapışırsa idrar kanalına sıkıntı o zaman dedi bilmiyorum araştırma hastanesinden bi randevuda bulamıyorum
çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun inşALLAH bakalım bakıyorum randevu geçen hafta gittiğimde yoktu yeni olmuş olabilir dedi takip edilmesi gerekiyomuş haber veririm tabi sizlerde dikkat edin kendinize doktor bana dinlenmenin ve iş yapmamanın önemini söyledi ben hiç durmam normalde aman bugünden sonra asla yapmicam bişey annemde bende zaten sizlerde dikkat edin sağlıkla alalım inşALLAH kucaklarımıza
Günaydın kızlar nasılsınızz geçmiş bayramınız mübarek olsun yasaklar bana iyi geldi evde baya dinlendim bugün sabah yine iş başı rapor günümü iple çekiyorum sağlıkla hayırla tez vakitte gelsin inşALLAH :) U UcanSupurge nasılsınnnnn sesim çıkmadı evde olunca baya dinlendim bile hatırlarsan doktor eşi aşağıda falan demişti başka doktora gittim olabilir 27 haftaya kadar takip edicez yukarı çıkmasını dedi olabiliyomuş bol bol hiç bir iş yapma dinlen dedi yasakda tam üzerine gelince çok şükür baya dinlendim bakalımm kontrolde ne dicekler randevu alıcam bu haftasonuna falan
Evet kan uyuşmazlığı anne negatif olursa oluyor ben A rh- eşim pozitifKan uyuşmazlığı negatif pozitiflik durumu değil öi .Bizlerin de baktırması gerekiyor mu ?Sorum saçma gelebilir ama gerçekten bilmediğim için soruyorum .Siz nasıl tesadüf olarak öğrendiniz
Evet hatırladım canım bu arkadaşı bana da doktorumun söyledikleri aynı ve araştırmalarımda aynı yönde oldu. İdrar torbası falan değil benim sadece biraz yaklaşmış benimde rahim ağzına. Acaba bu arkadaşın düzeldi mi yukarı çıktımı inşallah çıkmıştır ve benimde inşallah yukarı çıkar. Çok teşekkür ederim canım anında işimi hallettin Allah razı olsunduyguyarn canım burda mesajları
Bilmiyorum ki kuzum kayınvalidemler geldi köydeydik internet yoktu pek uğrayamadım haberim olmadı sonrasında banı kalkınca yazar inşallahEvet hatırladım canım bu arkadaşı bana da doktorumun söyledikleri aynı ve araştırmalarımda aynı yönde oldu. İdrar torbası falan değil benim sadece biraz yaklaşmış benimde rahim ağzına. Acaba bu arkadaşın düzeldi mi yukarı çıktımı inşallah çıkmıştır ve benimde inşallah yukarı çıkar
Tamam canım inşallah yazar çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinBilmiyorum ki kuzum kayınvalidemler geldi köydeydik internet yoktu pek uğrayamadım haberim olmadı sonrasında banı kalkınca yazar inşallah
Cevap için teşekkür ederim canım .Evet kan uyuşmazlığı anne negatif olursa oluyor ben A rh- eşim pozitif
Estağfirullah canım rica ederimTamam canım inşallah yazar çok çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Geçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız.Ekim annesiyim bende ama erken doğum riskim var. Son 6-7 haftadır kanıyorum öyle böyle değil hastanede yattım mecburen 4 defa kanama yüzünden. Kese içi kanama alanım vaar ve kapanmıyor maalesef ki çok dua edin bana nolur bir de rahimde yapışması gereken bir kısım yapışmamış kavis gibi kalkık ve ayrık doktor bu durum rşsj herşeye hazır olun dedi. Çok dua edin nolur bana çok korkuyorum
Merhaba canim benim gogus uclarimda birikme oluyor. Herhalde sizinti seklinde geliyor ve orada kuruyor. Cok mudahale edip gelmesin diye herzaman temizlemiyorum ama iyi mi kotumu bilmemKızlar göğsünden süt gelen oluyor mu? Bende ara sıra oluyor. Erken doğum vs diyorlar ya o yüzden soruyorum aslında
Geçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız.Bu haftaya kadar gelmiş aslında korkmayın az kaldı riskli dönemi geçmeye.
Geçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız.Bu haftaya kadar gelmiş aslında korkmayın az kaldı riskli dönemi geçmeye.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız.Bu haftaya kadar gelmiş aslında korkmayın az kaldı riskli dönemi geçmeye.
Evet o da bi seçenek inşallah gerek kalmaz ama. Hiç kalkmadan yatsanız falan faydası olur mu acaba?Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinumarım sağ salim başarırım.. Doktorum 27-28.haftaya sağ salim gelelim modunda.. En son çare olarak kanama durmazsa diyor bebeği 7 aylık sezaryen ile alalım. Çünkü kanım 12 den 8.1 e kadar düştü
Benim de plasenta rahim ağzında canım. 15 haftalıkken sabah uyaninca bardaktan boşalır gibi bir kanama oldu. Kan çok sıvı ve kırmızıydı. 2 gece hastanede yattım. Sonra doktor 20 haftalık olana kadar tam yatak istirahati dedi. Sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın dedi. Haftada 2 gün progestan iğne kullanıyordum. Sonra tekrar kanamam başladı ama bu defa kanama kahverengiydi. İğneyi hergün yaptır dedi. Benim kanama başlayınca 3-4 gün sürüyor leke şeklinde. 2 kanamada da öyle oldu. 2 hafta kaldı 20 haftalık olmaya. Umarım plasenta çıkmıştır yukarıKızlar aranızda plasentası rahim ağzına yaklaşmış durumda olanlar vardı diye hatırlıyorum. pazar günü az da olsa gelen kanamayla öğrenmiş oldum. Doktorum 1 aya yukarıya çıkabilirde çıkamayabilirde dedi. İnşallah çıkar dua edin. Bu süreçten geçen arkadaşlar bana neler yaşadıklarınızı ve nasıl atlatmaya çalıştığınızı söylermisiniz. İster istemez korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Kanama yüzünden ben de yatıyorum. Yapışmamış dediğiniz plasenta mı rahme tam yapışmamış onu anlayamadım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende de kanama alanı var. Perinatolog kanama devam edebilir demisti ki ettiEkim annesiyim bende ama erken doğum riskim var. Son 6-7 haftadır kanıyorum öyle böyle değil hastanede yattım mecburen 4 defa kanama yüzünden. Kese içi kanama alanım vaar ve kapanmıyor maalesef ki çok dua edin bana nolur bir de rahimde yapışması gereken bir kısım yapışmamış kavis gibi kalkık ve ayrık doktor bu durum rşsj herşeye hazır olun dedi. Çok dua edin nolur bana çok korkuyorum
Çok sagol cnm içtim bakalim ❤Parol aç tok fark etmiyor diye biliyorum canım iç istersen bi tane
Sanirım bendede ayni şekilde oluyo nöbet gibi galiba çekecez mecbur saglikla gelsinlerde ben cikarinca uzuluyom aç mı kaldi o da icerde diye öyle degildir biliyom ama yinede içime düşüyo üzülüyomCanim ben 22. Haftanın içindeyim. Cok bulantim olmadı bugüne kadar. Ama arada bir bulaniyorum ve her şeyi çıkarıyorum. Kusma nöbeti gibi oluyor.midem yazısına kadar da bi sey yemiyorum
Sagol cnm ayran ictim yogurt falan ondan sonra içtim iyiyim cok şükürArada öyle olabiliyor canım, bir şey dokunmuş olabilir midene. Ama boş mideye ilaç hiç önermem daha kötü yapabilir mideni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?