2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arada öyle olabiliyor canım, bir şey dokunmuş olabilir midene. Ama boş mideye ilaç hiç önermem daha kötü yapabilir mideni.

Kan uyuşmazlığı negatif pozitiflik durumu değil öi .Bizlerin de baktırması gerekiyor mu ?Sorum saçma gelebilir ama gerçekten bilmediğim için soruyorum .Siz nasıl tesadüf olarak öğrendiniz

duyguyarn canım burda mesajları

duyguyarn canım burda mesajları
Evet hatırladım canım bu arkadaşı bana da doktorumun söyledikleri aynı ve araştırmalarımda aynı yönde oldu. İdrar torbası falan değil benim sadece biraz yaklaşmış benimde rahim ağzına. Acaba bu arkadaşın düzeldi mi yukarı çıktımı inşallah çıkmıştır ve benimde inşallah yukarı çıkar. Çok teşekkür ederim canım anında işimi hallettin Allah razı olsun

Bilmiyorum ki kuzum kayınvalidemler geldi köydeydik internet yoktu pek uğrayamadım haberim olmadı sonrasında banı kalkınca yazar inşallah

Ekim annesiyim bende ama erken doğum riskim var. Son 6-7 haftadır kanıyorum öyle böyle değil hastanede yattım mecburen 4 defa kanama yüzünden. Kese içi kanama alanım vaar ve kapanmıyor maalesef ki çok dua edin bana nolur bir de rahimde yapışması gereken bir kısım yapışmamış kavis gibi kalkık ve ayrık doktor bu durum rşsj herşeye hazır olun dedi. Çok dua edin nolur bana çok korkuyorum

Geçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız. Bu haftaya kadar gelmiş aslında korkmayın az kaldı riskli dönemi geçmeye.

Kızlar göğsünden süt gelen oluyor mu? Bende ara sıra oluyor. Erken doğum vs diyorlar ya o yüzden soruyorum aslında
Merhaba canim benim gogus uclarimda birikme oluyor. Herhalde sizinti seklinde geliyor ve orada kuruyor. Cok mudahale edip gelmesin diye herzaman temizlemiyorum ama iyi mi kotumu bilmem

Geçmiş olsun. İnşallah hayırla, sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız. Bu haftaya kadar gelmiş aslında korkmayın az kaldı riskli dönemi geçmeye.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım sağ salim başarırım.. Doktorum 27-28.haftaya sağ salim gelelim modunda.. En son çare olarak kanama durmazsa diyor bebeği 7 aylık sezaryen ile alalım. Çünkü kanım 12 den 8.1 e kadar düştü

Evet o da bi seçenek inşallah gerek kalmaz ama. Hiç kalkmadan yatsanız falan faydası olur mu acaba?

Benim de plasenta rahim ağzında canım. 15 haftalıkken sabah uyaninca bardaktan boşalır gibi bir kanama oldu. Kan çok sıvı ve kırmızıydı. 2 gece hastanede yattım. Sonra doktor 20 haftalık olana kadar tam yatak istirahati dedi. Sadece tuvalet ve yemek için kalkacaksın dedi. Haftada 2 gün progestan iğne kullanıyordum. Sonra tekrar kanamam başladı ama bu defa kanama kahverengiydi. İğneyi hergün yaptır dedi. Benim kanama başlayınca 3-4 gün sürüyor leke şeklinde. 2 kanamada da öyle oldu. 2 hafta kaldı 20 haftalık olmaya. Umarım plasenta çıkmıştır yukarı

Çok geçmiş olsun. Kanama yüzünden ben de yatıyorum. Yapışmamış dediğiniz plasenta mı rahme tam yapışmamış onu anlayamadım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende de kanama alanı var. Perinatolog kanama devam edebilir demisti ki etti

Canim ben 22. Haftanın içindeyim. Cok bulantim olmadı bugüne kadar. Ama arada bir bulaniyorum ve her şeyi çıkarıyorum. Kusma nöbeti gibi oluyor.midem yazısına kadar da bi sey yemiyorum
Sanirım bendede ayni şekilde oluyo nöbet gibi galiba çekecez mecbur saglikla gelsinlerde ben cikarinca uzuluyom aç mı kaldi o da icerde diye öyle degildir biliyom ama yinede içime düşüyo üzülüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…