2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi geceler kızlar 19 haftalık hamileyim bu gece dişim çok ağırıyor decavit + kalsiyum + d3 kullanıyorum.. Çürük yok birşey yok sizlerde de ağırı sızı oluyor mu?

İyi geceler kızlar 19 haftalık hamileyim bu gece dişim çok ağırıyor decavit + kalsiyum + d3 kullanıyorum.. Çürük yok birşey yok sizlerde de ağırı sızı oluyor mu?
Bugunlerde benim de oluyor hafif hafif. Hergun 1 kase yogurt tuketmeye calisiyorum. 1 bardak ayran ve peynir kasar acaba yeterli mi

Reactions: The
Bugunlerde benim de oluyor hafif hafif. Hergun 1 kase yogurt tuketmeye calisiyorum. 1 bardak ayran ve peynir kasar acaba yeterli mi
Ben kalsiyum ilacı kullanıyorum yoğurt peynir yiyorum bol bol ama bu akşam dişim sancıdı anlamadım birşey.

Evet o da bi seçenek inşallah gerek kalmaz ama. Hiç kalkmadan yatsanız falan faydası olur mu acaba?
45 gündür yatıyorum tuvalet ihtiyacı dışında kalkmıyorum hatta bir ara yetişkin bezi bağlatmaya razı oldum öyle yattım yine de kanamam az az olmaya devam etti. İnşallah artık bir şekilde geçer düzelir yoksa ya ben sağlığımı kaybedeceğim ya da Allah korusun bebeğimi

Teşekkür ederim sizde çok geçmiş olsun. Plesanta kenarı sanırım 14.haftada kendiliğinden yapışması gereken bir kısım yapışmamış. Ultrasonda da kalkık böyle orası, o kısmın açısı gitgide büyürse düşük yada erken doğum olurmuş bende göründüm perinatologa aynen kanama devam edebilir dedi hala kanıyorum. Erken doğuma hazırlıklı ol dedi çok canım sıkkın. Devamlı yatıyorum ilaçlarımı aksatmıyorum. Buna rağmen maşallah haftada bir kez kanamam oluyor bu çok şiddetli olunca hastanede yatıyorum mecburen i. Kollarım damarlarım kan alınmasından serum yemekten delik deşik oldu.

İnşallah çıkmıştır canım çünkü YouTube’deki videolar beni bi hayli korkuttu. Tabi tamamen yapışması durumunda. Sizin baya kanamanız olmuş. Tam böyle rahim ağzında mı canım yerleşmiş mi yapışma varmı? Benim bi yemek kaşığı diye tabir edeceğim kadar kanamam geldi. Azdı yani peşine kahve rengi leke geldi bir kaç bitti. Doktorumun dediğine göre ki 3 doktora gittim. Hepsi plesenta’nın bir parçası Rahime yaklaşmış dedi yukarı çıkabilir, çıkmayadabilir. 15 gün yat dinlen progestan fitil verdi akşam bir sabah bir. Rahim yukarı çıktıkça çıkabilir dedi. Ben 20+5 bugün haftaya detaylı ultrason var orda görünür sanırım ama 24-26 haftalara kadar çıkıyormuş. İnşllah sizin çıkmıştır benim daha yeni çünkü yinede Allah bilir. Bi arkadaşımın çıkmadı kaldı orda birazda yapışmıştı sezaryanı çok zor geçti ölümden döndüm dedi çok iyi bir doktor tecrübeli olması lazım dedi yoksa kan kaybından dolayı ölüm falan olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun herkesin içindende bizim

Allah esirgesin canım inşallah korktuğun gibi olmaz

Sagol cnm ayran ictim yogurt falan ondan sonra içtim iyiyim cok şükür
Bugün seninle konuştuktan sonra ben de kustum daha doğrusu ben bilerek kustum. İki yıllık bir et yedim, internetten aradım bir yılmis en fazla yeme süresi. İçim içimi yedi, valla zorla kustum ama haliyle hepsi çıkmamıştır. Sizce bir şey olur mu kızlar? Ben de yoğurt yedim ardına

Allah esirgesin canım inşallah korktuğun gibi olmaz
Amin canım amin rabbim korusun cümlemizi. Oldu bitti normal doğumdan korkuyordum zaten sezaryen istiyordum ama tabi böyle bir riskli sezaryen değildi ama daha erken ne olacağıda belli değil çoğu bayanda bu haftalarda görülen Rahime yakınlaşma ileri haftalarda yukarı çıkıyormuş. Takıntılımıyım neyim kötüsünü düşünüyorum hep of. Herşeyin hayırlısı işte.

Takıntıdan değil kim olsa senin gibi kaygılanır canım canın, evladın söz konusu sonuçta inşallah yukarı çıkacak

Allah şifa versin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Kötü düşünmeyin, tedbirleri de almışsınız zaten. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

benim de hapşırdıgımda bir anda sızıntı oluyor günlük ped kullanıyorum bende miğde bulantısında öğürme şiddetli olursada oluyor benimde derdim bu
Benmde oluyor o hapşırınca. Hele hamileliğin son zamanları daha sıkıntılı oluyo

benide aradılar ama daha önce kan tahliline gittiğimde biz tetanoz aşısı yapıyoruz başka yere gitmene gerek yok demelerine rağmen doktordan yazı al sağlık ocağında tetanoz aşısı yaptırabilir diye demişleri doktoruma söyledim doktorumda şaşırdı hem kendileri arayıp kendileri mi kağıt istiyorlar demişti yazdı kağıt ama herhangi bir durumda sorumluluğu üstlerinden atmak içinmiş. peki bir sıkıntı yapar mı olmam gerekir mi dedim aşı olup olmamak sana kalmış ama 5 yıla kadar koruyuculuğu var bende olmuştum kzııma hamileyken dedi doğum anında oluşabilecek komplikelere karşı bebeği de koruyormuş ben doktorumdan yazıyı aldım yarın gidip aşıyı vurduracağım sorarım neden böyle bir şey istediklerini cevaplarını sizinle paylaşırım arkadaşlar

Benimde tetanoz aşısını 20.haftaları beklememi önerdi doktorum sağlık ocağı 17.haftada yapacaktı sağlık ocağına söyledim bekliycem detaylı ultrason içinde ayın 21 ine özel bir muaynehaneden randevu aldım beni takip eden doktorum önermişti 600tl imiş fiyat.

Bende tetoz aşısı için bugün gittim sağlık ocağına 19. Hafta diye yapmadılar doktorum 20.haftada yapalım dedi.. Bende ayrıntılıya giricem bizden de 600 lira ücret aldılar 3 hafta öncesinden..

Kızlar slm 3 gündür belimde böyle kuyruk sokumunda ağrı oluyor geceleri oluyor sağdan sola dönemiyorum çok fena gündüz o kadar olmuyor hafif oluyor ama gece çok fena kramplarda arttı sanırım ağırlaştıkça işler zorlaşacak ilk oğlumda böyle bir ağrı hatırlamıyorum

Ara ara bende de oluyor, doktor omurga değiştiği için olduğunu söylemişti. Youtube da kuyruk sokumu ağrıları için egzersizler var onları yapınca biraz hafifliyor. Bir de çok uzun süre oturmamaya ve sırt üstü yatmamaya çalış, onlar da çok beter ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…