- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanıyor musun canım istersen sağlık ocağında baktır ona göre yazar doktorKızlar slm 3 gündür belimde böyle kuyruk sokumunda ağrı oluyor geceleri oluyor sağdan sola dönemiyorum çok fena gündüz o kadar olmuyor hafif oluyor ama gece çok fena kramplarda arttı sanırım ağırlaştıkça işler zorlaşacak ilk oğlumda böyle bir ağrı hatırlamıyorum
Merhaba benimde 18 haftada plasenta rahime sınırda ağır iş yapmayacaksın ilişki kesinlikle yasak dedi dr ileri çıkabilir dedi progestan iğne fitil verdi alttan kanama yapabilir. Diye ağızdan alıyorum.. 1 hafta çok dikkat ettim sadece wc kalktım 1 hafta sonra tekrar gittim çıkmaya başlamış dedi dr.. İçim rahat etmedi 4 gün sonra özele gitiim dr plasenta yukarıda kim dedi aşağıda diye şaşırdı devlet acile gitmiştim oranın ultrasonun iyi değil dedi dr sıkıntı yok dedi.. Yine dikkat ediyorum bende. diğer gebeliğimde düşük olmuştu o yüzden hiç ilişki olmamıştı.. İyi ki olmamış dr özellikle uyardı ağır kaldırma iş yapma ilişki yok diye.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...İnşallah çıkmıştır canım çünkü YouTube’deki videolar beni bi hayli korkuttu. Tabi tamamen yapışması durumunda. Sizin baya kanamanız olmuş. Tam böyle rahim ağzında mı canım yerleşmiş mi yapışma varmı? Benim bi yemek kaşığı diye tabir edeceğim kadar kanamam geldi. Azdı yani peşine kahve rengi leke geldi bir kaç bitti. Doktorumun dediğine göre ki 3 doktora gittim. Hepsi plesenta’nın bir parçası Rahime yaklaşmış dedi yukarı çıkabilir, çıkmayadabilir. 15 gün yat dinlen progestan fitil verdi akşam bir sabah bir. Rahim yukarı çıktıkça çıkabilir dedi. Ben 20+5 bugün haftaya detaylı ultrason var orda görünür sanırım ama 24-26 haftalara kadar çıkıyormuş. İnşllah sizin çıkmıştır benim daha yeni çünkü yinede Allah bilir. Bi arkadaşımın çıkmadı kaldı orda birazda yapışmıştı sezaryanı çok zor geçti ölümden döndüm dedi çok iyi bir doktor tecrübeli olması lazım dedi yoksa kan kaybından dolayı ölüm falan olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun herkesin içindende bizim
Insallah bisey olmaz bende tavuk aldim aldigim yerde ustunde son kullanma tarihi yoktu cok aldim 2 3 paket son 1 paket kaldi 1 ay oldu buzlukta yapmak istiyorum ama korkuyorumda bu sekilde olup yapan varmı köy tavugu degil buzlukta aldigimdan beri cikarip yapsam bisey olurmuBugün seninle konuştuktan sonra ben de kustumdaha doğrusu ben bilerek kustum. İki yıllık bir et yedim, internetten aradım bir yılmis en fazla yeme süresi. İçim içimi yedi, valla zorla kustum ama haliyle hepsi çıkmamıştır. Sizce bir şey olur mu kızlar? Ben de yoğurt yedim ardına
Ben de en az 4 kere gidiyorum. Baş ucumda suyu da fazlaca tüketiyorum. 1-2 litre rahat içiyorumGece kaç kere kalkıyon desene sen iyisi mi3 diyorum var mı artıran gebişlerr
Evet hatırladım canım bu arkadaşı bana da doktorumun söyledikleri aynı ve araştırmalarımda aynı yönde oldu. İdrar torbası falan değil benim sadece biraz yaklaşmış benimde rahim ağzına. Acaba bu arkadaşın düzeldi mi yukarı çıktımı inşallah çıkmıştır ve benimde inşallah yukarı çıkar. Çok teşekkür ederim canım anında işimi hallettin Allah razı olsun
Benim de 15. hafta da bir anda kanamam oldu. Acilden gittik. Düşük tehlikesi dedi ve iğne serum verdi. Progestan ve iki iğne verdi üç günde bir vurulmak için. Plasentan aşağıda denildi. Kendi doktoruma 3 gün sonra gittim. Plasentan o kadar da aşağıda değil dedi. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde iyi herhangi bir sıkıntı yok dedi. Yatıp dinleneceksin tehlike geçti diyemem dedi, ilişki yok. Benim kanamam o hafta sürdü ara ara. Şu an iyiyim yine yatıyorum ara ara geziyorum. İnşallah sağlıklıca alabiliriz kucağımızaMerhaba benimde 18 haftada plasenta rahime sınırda ağır iş yapmayacaksın ilişki kesinlikle yasak dedi dr ileri çıkabilir dedi progestan iğne fitil verdi alttan kanama yapabilir. Diye ağızdan alıyorum.. 1 hafta çok dikkat ettim sadece wc kalktım 1 hafta sonra tekrar gittim çıkmaya başlamış dedi dr.. İçim rahat etmedi 4 gün sonra özele gitiim dr plasenta yukarıda kim dedi aşağıda diye şaşırdı devlet acile gitmiştim oranın ultrasonun iyi değil dedi dr sıkıntı yok dedi.. Yine dikkat ediyorum bende. diğer gebeliğimde düşük olmuştu o yüzden hiç ilişki olmamıştı.. İyi ki olmamış dr özellikle uyardı ağır kaldırma iş yapma ilişki yok diye.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Çok şükür sizin büyük ihtimalle yanlışlık olmuş kanamanızda olmamış. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Doktorların uyardığı şeyleri ben zaten yapmıyorum yani annemde kalıyorum iş yapmıyorum eşim yanımda değil. Ama yine de dikkatli oluyorum arabayla ev oturmalarına gidiyordum artık ona da gitmeyeceğim. Amin inşallah canım sağlıklı bir hamileliğe ve sağlıklı bebeklere kavuşalım inşallahMerhaba benimde 18 haftada plasenta rahime sınırda ağır iş yapmayacaksın ilişki kesinlikle yasak dedi dr ileri çıkabilir dedi progestan iğne fitil verdi alttan kanama yapabilir. Diye ağızdan alıyorum.. 1 hafta çok dikkat ettim sadece wc kalktım 1 hafta sonra tekrar gittim çıkmaya başlamış dedi dr.. İçim rahat etmedi 4 gün sonra özele gitiim dr plasenta yukarıda kim dedi aşağıda diye şaşırdı devlet acile gitmiştim oranın ultrasonun iyi değil dedi dr sıkıntı yok dedi.. Yine dikkat ediyorum bende. diğer gebeliğimde düşük olmuştu o yüzden hiç ilişki olmamıştı.. İyi ki olmamış dr özellikle uyardı ağır kaldırma iş yapma ilişki yok diye.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Geçmiş olsun sizede inşallah anlatmışsınızdır. Benim daha yeni bir hafta sonra detaylı var inşallah bende gittiğimde iyi haberler alırım. Gezmeyi falan bıraktım yatıyorum hep. İnşallah çokça sağlıklı bir hamilelik diliyorum herbirimizeBen de en az 4 kere gidiyorum. Baş ucumda suyu da fazlaca tüketiyorum. 1-2 litre rahat içiyorum
Benim de 15. hafta da bir anda kanamam oldu. Acilden gittik. Düşük tehlikesi dedi ve iğne serum verdi. Progestan ve iki iğne verdi üç günde bir vurulmak için. Plasentan aşağıda denildi. Kendi doktoruma 3 gün sonra gittim. Plasentan o kadar da aşağıda değil dedi. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde iyi herhangi bir sıkıntı yok dedi. Yatıp dinleneceksin tehlike geçti diyemem dedi, ilişki yok. Benim kanamam o hafta sürdü ara ara. Şu an iyiyim yine yatıyorum ara ara geziyorum. İnşallah sağlıklıca alabiliriz kucağımı
Bir aydan bir şey olmaz kuzum ben de çok tutuyorumInsallah bisey olmaz bende tavuk aldim aldigim yerde ustunde son kullanma tarihi yoktu cok aldim 2 3 paket son 1 paket kaldi 1 ay oldu buzlukta yapmak istiyorum ama korkuyorumda bu sekilde olup yapan varmı köy tavugu degil buzlukta aldigimdan beri cikarip yapsam bisey olurmu
Yapışma olayı sıkıntı. Ben de internette baktım bir gece psikolojim bozuldu. Bakmıyorum o yüzden. Inşallah çıkar yukarı hepimizin plasentalar kötüsünü düşünmek istemiyorum.İnşallah çıkmıştır canım çünkü YouTube’deki videolar beni bi hayli korkuttu. Tabi tamamen yapışması durumunda. Sizin baya kanamanız olmuş. Tam böyle rahim ağzında mı canım yerleşmiş mi yapışma varmı? Benim bi yemek kaşığı diye tabir edeceğim kadar kanamam geldi. Azdı yani peşine kahve rengi leke geldi bir kaç bitti. Doktorumun dediğine göre ki 3 doktora gittim. Hepsi plesenta’nın bir parçası Rahime yaklaşmış dedi yukarı çıkabilir, çıkmayadabilir. 15 gün yat dinlen progestan fitil verdi akşam bir sabah bir. Rahim yukarı çıktıkça çıkabilir dedi. Ben 20+5 bugün haftaya detaylı ultrason var orda görünür sanırım ama 24-26 haftalara kadar çıkıyormuş. İnşllah sizin çıkmıştır benim daha yeni çünkü yinede Allah bilir. Bi arkadaşımın çıkmadı kaldı orda birazda yapışmıştı sezaryanı çok zor geçti ölümden döndüm dedi çok iyi bir doktor tecrübeli olması lazım dedi yoksa kan kaybından dolayı ölüm falan olabiliyormuş. Allah yardımcımız olsun herkesin içindende bizim
Geçmiş olsun. Inşallah sorunsuz atlatırız süreciTeşekkür ederim sizde çok geçmiş olsun. Plesanta kenarı sanırım 14.haftada kendiliğinden yapışması gereken bir kısım yapışmamış. Ultrasonda da kalkık böyle orası, o kısmın açısı gitgide büyürse düşük yada erken doğum olurmuş bende göründüm perinatologa aynen kanama devam edebilir dedi hala kanıyorum. Erken doğuma hazırlıklı ol dedi çok canım sıkkın. Devamlı yatıyorum ilaçlarımı aksatmıyorum. Buna rağmen maşallah haftada bir kez kanamam oluyor bu çok şiddetli olunca hastanede yatıyorum mecburen i. Kollarım damarlarım kan alınmasından serum yemekten delik deşik oldu.
Amin canım inşallahÇok şükür sizin büyük ihtimalle yanlışlık olmuş kanamanızda olmamış. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Doktorların uyardığı şeyleri ben zaten yapmıyorum yani annemde kalıyorum iş yapmıyorum eşim yanımda değil. Ama yine de dikkatli oluyorum arabayla ev oturmalarına gidiyordum artık ona da gitmeyeceğim. Amin inşallah canım sağlıklı bir hamileliğe ve sağlıklı bebeklere kavuşalım inşallah
İyi bari yarpayım atmayimBir aydan bir şey olmaz kuzum ben de çok tutuyorumkaldı ki bir ay çok kısa bir süre
Benimde dün perinatoloji uzmani 18+6da plesanta aşaği yerleşimli dedi ama bana bi uyarida bulunmadi bu riskli bisey mi kanamam olmadi hic agirda 5 lt su kaldiriyom bisey olmadi simdilik ev işide yapiyorum yavas yavas tabi iliski bizde pek bulunmuyoz az oluyo yani ben korktugum icinMerhaba benimde 18 haftada plasenta rahime sınırda ağır iş yapmayacaksın ilişki kesinlikle yasak dedi dr ileri çıkabilir dedi progestan iğne fitil verdi alttan kanama yapabilir. Diye ağızdan alıyorum.. 1 hafta çok dikkat ettim sadece wc kalktım 1 hafta sonra tekrar gittim çıkmaya başlamış dedi dr.. İçim rahat etmedi 4 gün sonra özele gitiim dr plasenta yukarıda kim dedi aşağıda diye şaşırdı devlet acile gitmiştim oranın ultrasonun iyi değil dedi dr sıkıntı yok dedi.. Yine dikkat ediyorum bende. diğer gebeliğimde düşük olmuştu o yüzden hiç ilişki olmamıştı.. İyi ki olmamış dr özellikle uyardı ağır kaldırma iş yapma ilişki yok diye.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Benim üç gün kadar sürdü canım direndim parol içmedim sola vurmuşlardı soluma yatamıyordum hiç ağrıdanArkadaşlar tetanoz aşısı yaptırdığınızda kaç gün devam etti ağrınız. Parol vs kullandınız mı? Özellikle geceleri çok ciddi ağrı yaşıyorum 3. Gün oldu ne yapacağımı bilemedim.
Benim üç gün kadar sürdü canım direndim parol içmedim sola vurmuşlardı soluma yatamıyordum hiç ağrıdan
Hayırlı akşamlar arkdaşlar, çok aktif olamıyorum ama her yazdığıma mutlaka cevap alıyorum bu yüzden çok teşwkkür ediyorum sizlere iyiki burası var iyiki siz varsınız şuan konu nerde bakamadım ama size birşey sormak istiyorum Karnımı çok gergin hissediyorum kasılıyor gibi yani tarif edebildim umarım ağır bir yük hiissim var normaldir mutlakatabi ama sizdede oluyormu onu merak ettim.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür minnoşta bir sıkıntı yokmuşHanımlar merhaba, dün akşam gıda zehirlenmesi yaşadım. Buzluktan çıkardığım kıymadan şüpheleniyorum muhtemelen ondanGece boyu acildeydim gün boyu yatakta. Berbat bişey zehirlenme geçmeyen mide bulantısı çok şükür bebeğimde sıkıntı Yok zaten gıda zehirlenmesi bebeğe kolay kolay zarar vermezmiş. Yediklerinize içtiklerinize bilhassa buzluktan çıkardığınız et , tavuk, kıyma vs. Herşeye dikkat edin
Ateşin varsa iç parol canım ateş bebekler için tehlikeli olabiliyormuşBenim de sağıma vurdular. Sol elimi kullanıyorum diye ama bu kadar beklememiştim, ateşim de çıkıyor ağrıdan uyanıyorum sürekli uyuyamadım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?