2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanıyor musun canım istersen sağlık ocağında baktır ona göre yazar doktor

Merhaba benimde 18 haftada plasenta rahime sınırda ağır iş yapmayacaksın ilişki kesinlikle yasak dedi dr ileri çıkabilir dedi progestan iğne fitil verdi alttan kanama yapabilir. Diye ağızdan alıyorum.. 1 hafta çok dikkat ettim sadece wc kalktım 1 hafta sonra tekrar gittim çıkmaya başlamış dedi dr.. İçim rahat etmedi 4 gün sonra özele gitiim dr plasenta yukarıda kim dedi aşağıda diye şaşırdı devlet acile gitmiştim oranın ultrasonun iyi değil dedi dr sıkıntı yok dedi.. Yine dikkat ediyorum bende. diğer gebeliğimde düşük olmuştu o yüzden hiç ilişki olmamıştı.. İyi ki olmamış dr özellikle uyardı ağır kaldırma iş yapma ilişki yok diye.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...

Insallah bisey olmaz bende tavuk aldim aldigim yerde ustunde son kullanma tarihi yoktu cok aldim 2 3 paket son 1 paket kaldi 1 ay oldu buzlukta yapmak istiyorum ama korkuyorumda bu sekilde olup yapan varmı köy tavugu degil buzlukta aldigimdan beri cikarip yapsam bisey olurmu

Reactions: The
Gece kaç kere kalkıyon desene sen iyisi mi 3 diyorum var mı artıran gebişlerr
Ben de en az 4 kere gidiyorum. Baş ucumda suyu da fazlaca tüketiyorum. 1-2 litre rahat içiyorum

Benim de 15. hafta da bir anda kanamam oldu. Acilden gittik. Düşük tehlikesi dedi ve iğne serum verdi. Progestan ve iki iğne verdi üç günde bir vurulmak için. Plasentan aşağıda denildi. Kendi doktoruma 3 gün sonra gittim. Plasentan o kadar da aşağıda değil dedi. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde iyi herhangi bir sıkıntı yok dedi. Yatıp dinleneceksin tehlike geçti diyemem dedi, ilişki yok. Benim kanamam o hafta sürdü ara ara. Şu an iyiyim yine yatıyorum ara ara geziyorum. İnşallah sağlıklıca alabiliriz kucağımıza

Çok şükür sizin büyük ihtimalle yanlışlık olmuş kanamanızda olmamış. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Doktorların uyardığı şeyleri ben zaten yapmıyorum yani annemde kalıyorum iş yapmıyorum eşim yanımda değil. Ama yine de dikkatli oluyorum arabayla ev oturmalarına gidiyordum artık ona da gitmeyeceğim. Amin inşallah canım sağlıklı bir hamileliğe ve sağlıklı bebeklere kavuşalım inşallah

Geçmiş olsun sizede inşallah anlatmışsınızdır. Benim daha yeni bir hafta sonra detaylı var inşallah bende gittiğimde iyi haberler alırım. Gezmeyi falan bıraktım yatıyorum hep. İnşallah çokça sağlıklı bir hamilelik diliyorum herbirimize

Bir aydan bir şey olmaz kuzum ben de çok tutuyorum kaldı ki bir ay çok kısa bir süre

Yapışma olayı sıkıntı. Ben de internette baktım bir gece psikolojim bozuldu. Bakmıyorum o yüzden. Inşallah çıkar yukarı hepimizin plasentalar kötüsünü düşünmek istemiyorum.

Geçmiş olsun. Inşallah sorunsuz atlatırız süreci

Amin canım inşallah çoğu kişide olup rahim büyüdükçe yukarı çıkan Bi şeymiş bu çıkmazsa da normal doğuma engelmiş sağlıkla doğsunlar da sezeryan olması önemli değil sonuçta oda bir doğum şekli..pazartesi günü benimde detaylı ultrason.. Genelde 28.haftadan sonra plasenta aşağıda teşhisi konuluyormuş..

Benimde dün perinatoloji uzmani 18+6da plesanta aşaği yerleşimli dedi ama bana bi uyarida bulunmadi bu riskli bisey mi kanamam olmadi hic agirda 5 lt su kaldiriyom bisey olmadi simdilik ev işide yapiyorum yavas yavas tabi iliski bizde pek bulunmuyoz az oluyo yani ben korktugum icin aşaği yerlesimli demek kotu biseymi ayrintili ultrasonda bakildi bakarken oyle denildi

Arkadaşlar tetanoz aşısı yaptırdığınızda kaç gün devam etti ağrınız. Parol vs kullandınız mı? Özellikle geceleri çok ciddi ağrı yaşıyorum 3. Gün oldu ne yapacağımı bilemedim.

Benim üç gün kadar sürdü canım direndim parol içmedim sola vurmuşlardı soluma yatamıyordum hiç ağrıdan

Hayırlı akşamlar arkdaşlar, çok aktif olamıyorum ama her yazdığıma mutlaka cevap alıyorum bu yüzden çok teşwkkür ediyorum sizlere iyiki burası var iyiki siz varsınız şuan konu nerde bakamadım ama size birşey sormak istiyorum Karnımı çok gergin hissediyorum kasılıyor gibi yani tarif edebildim umarım ağır bir yük hiissim var normaldir mutlaka tabi ama sizdede oluyormu onu merak ettim.

Bende de oluyor ara ara, özellikle akşam saatlerinde daha çok oluyor.

Hanımlar merhaba, dün akşam gıda zehirlenmesi yaşadım. Buzluktan çıkardığım kıymadan şüpheleniyorum muhtemelen ondan Gece boyu acildeydim gün boyu yatakta. Berbat bişey zehirlenme geçmeyen mide bulantısı çok şükür bebeğimde sıkıntı Yok zaten gıda zehirlenmesi bebeğe kolay kolay zarar vermezmiş. Yediklerinize içtiklerinize bilhassa buzluktan çıkardığınız et , tavuk, kıyma vs. Herşeye dikkat edin

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür minnoşta bir sıkıntı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…