2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun.

Hayırlı akşamlar canım. Bir haftadır benimde karnım öyle. Sanki geriliyor gibi, gergin ve sert hissediyorum. Ben rahim büyüyor, kasları derdimizi geriyordur diye düşünüyorum, öyledir inşallah canım.
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın

Merhaba hanımlar sürekli yazmasam da takipteyim tüm mesajları okuyorum..
Bugun detayli ultrasona girdik cok şükür olumsuz birsey yokmuş..
bu ara tek sorunum benim kuyruk sokumu ağrım oluyor cok oturunca veya ayakta cok durunca agri başlıyor sizlerde de varmi?
Bir de 21+4olduk hareketleri tam hissedemedim uzaninca bir oynuyor gibi ama emin olamıyorum bebismi baska bisey mi diye

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın şükür minnoşta bir sıkıntı yokmuş
Çok teşekkür ederim kızlar Allah kimseye yaşatmasın

Gözün aydın canım çok sevindim benim de detaylı vardı bugün şükür bi sorun yokmuş bebişin hareketleridir canım yakında daha net belli olur ilk gebeliğin herhalde o yüzden tam ayrımına varamıyorsundur benim bel fıtığım var canım ta 12. Hafta gibi kalça ağrılarım başladı senin gibi magnezyum ve kalsiyum verdi doktor onları kullanıyorum

Hayırlı olsun canim cok şükür
Evet ilk gebeligim ondan ayırt edemiyorum emin olamadım
Belimde sıkıntı var herhalde.. sağlık ocagindaki ebeye sordum da normal dedi bebis agirlasiyormus bel ve kuyruk sokumu ağrısı olabilirmiş
Iyi geldimi canım kalsiyum ve magnezyum suanda agri oluyor mu?

Tabi canım elbette özellikle oturup kalktığımda kalçamın ağrısından doğrulamıyordum bile uyanınca da aynı tip ağrılar oluyordu

Odur canım pıt pıt ani bi refleks gibi

Kendini zorlama sakın. Benim 2 yaşında kızım var onu kucağıma alıyordum mecburen. Işlerimi de yapıyordum. Bu gebelik rahat geçecek herhalde derken öncekinden çok daha kötü oldu

Benim de ilk hissettiğim zamanlar aynen öyleydi canım, sabah uyandığımda minik minik pıt pıtlar hissediyordum. Sonrasında daha sıklaşınca zaten gaz olmadığını çok net anlıyorsun. Benimki şimdilerde bayağı tekmelemeye başladı, bugün ilk defa dışarıdan dokunurken de hissettik tekmesini eşimle.

Bebek olabilir canım ama bu haftalarda ta kasıkların orda hissedilir mi ona emin olamadım sadece. Ben artık göbek deligimin çevresinde hissediyorum çünkü bebisler yukarı çıktı artık bu haftalarda :)

Maşallah canım 19. Haftada dışarıdan hissediliyorsa. Ben daha kendim zor hissediyorum genellikle duyduğum dışarıdan da hissetme 22-23. Haftalarda başlıyormuş

Hamilelikte grip olan var mı arkadaşlar? Bugün bŞladı kulak ve boğazlarım çok ağrıyor ve dişlerime ağrı vurdu. Ne yapsam iyi gelir? Bebek için tehlikesi var mıdır gribin?
Allah şifa versin geçmiş olsun canım ateş ve enfeksiyon riskli olabilir hiç değilse aile hekimliğine git

uzun süre oturunca hareketsizlikten oluyordu benim de hergün yürümeye başladım geçti 50 dk falan yürüyorum

Bende tetoz aşısı için bugün gittim sağlık ocağına 19. Hafta diye yapmadılar doktorum 20.haftada yapalım dedi.. Bende ayrıntılıya giricem bizden de 600 lira ücret aldılar 3 hafta öncesinden..
3 hafta öncesinden almaları garip fikir değiştirip başka yere gitmeyin diye mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…