2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım 19. Haftada dışarıdan hissediliyorsa. Ben daha kendim zor hissediyorum genellikle duyduğum dışarıdan da hissetme 22-23. Haftalarda başlıyormuş
Canım ilk defa dün oldu bir kaç kere, bugün tetikteyim bakalım yine yapacak mı Hissetme olayı benim anladığım çoook değişken, plasentanın yeri bile bayağı bir etkiliyor. İnşallah hissetmeyenler de bir an önce hissetmeye başlar, gerçekten çok güzel bir duygu

Düzenli yürümeye başlayacağım bende bakalim inşallah tekrarlamaz
Canım bel ağrısından bahsediyorsan ben de magnezyum kullaniyorum bunun için. Ben de yürüyordum ve spor da yapıyorum ama bel ağrılarını engellemedi yine de. Doktor bir magnezyum yazdı, hemen kesildi bel ve kasik ağrım

Hamilelikte grip olan var mı arkadaşlar? Bugün bŞladı kulak ve boğazlarım çok ağrıyor ve dişlerime ağrı vurdu. Ne yapsam iyi gelir? Bebek için tehlikesi var mıdır gribin?
Geçmiş olsun canım. Bende grip miyim bilmiyorum ama hem vücudum ağrıyor hem burnum akıyor bazen. Sen iyice tutulduysan Bi aile hekimine gözük, ne olur ne olmaz.
Kızlar burnum kuruyor ve kanıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu arada iki kere burnumdan ameliyat oldum. Acaba gebelikte alakalı mı yoksa alerji kaynaklı mı ?
Benim kanıyor canım. Normalde de burnum kanar hep, gebelikte de kanıyor. Sanırım damarlar genişlik yaptığı ve burun için kurduğu için oluyormuş.

Alerjim var normalde de iki haftadır burnumdan pıhtı gibi kan geliyor. Alerji ilacı kullanmak istemiyorum. Hamilelikten iyice arttı.
Benim de her tarafım ağrıyor ya kollarım bacaklarım, mide bulanıyor, üşüyorum. Koronadan korkuyorum ama galiba üşüttüm.

Gebelikte oluyormuş diye biliyorum canım doktoruna sor yine de iyisi mi ?
Evet biraz araştırdım oluyormuş ama alerji de var ya ilaç kullanmak istemiyorum. Bunun doğal yolu yok mu kuruluk için? Burnumu parçalıyacağım kaşıntıdan, kırgınlıkta başladı.
Bu arada tetanozun ikinci aşısını ne zamana verdiler sana canım. Aynı zamanda olmuştuk seninle.

Bende o ihtimali aklıma getirmemeye çalışıyorum canım. Üşüttüm, yoruldum diye düşünüyorum.
Burun kanaması için doktora sor istersen, belki burun içini nemlendirecek bir merhem filan verir?

Kızlar iki gündür sağ kasıktan karnıma yukarı ağrı oluyor. Tek taraflı, dinlendikten sonra geçen ve hareket etmeyince hissetmediğim. Yürürken filan ağrıyor, hareket etmeyince azalıyor duruyor. Acaba apandisit falan olabilir mi?

Bende o ihtimali aklıma getirmemeye çalışıyorum canım. Üşüttüm, yoruldum diye düşünüyorum.
Burun kanaması için doktora sor istersen, belki burun içini nemlendirecek bir merhem filan verir?
Valla kusmaya da başladım. Havalar da aniden soğudu üşütmüşüzdür inşallah korona değildir. Doktora tanışsam daha iyi olacak galiba.

Gebelikte ihmal ediliyormuş apandisit yani insanın aklına gelmiyor kasık ağrısı olduğu için. Çok ağrın varsa, halsizlik ve renginde sarılık, iştahsızlık gibi ihmal etme

Benim rahime sınır dedi ağır kaldırma ağır iş yapma dedi kanama olursa hemen gelin dedi. Kanama yapabilirmiş aşağıda olması.. İlişki kesinlikle yasak dedi.

Belim cok agrimiyor kuyruk sokumu agri yapiyor cok oturunca oluyor yavaş yavas kalkıyorum acisindan uzaninca biseyim yok yuruyeyim geçer belki bilemedim bende

Reactions: The
Gebelikte ihmal ediliyormuş apandisit yani insanın aklına gelmiyor kasık ağrısı olduğu için. Çok ağrın varsa, halsizlik ve renginde sarılık, iştahsızlık gibi ihmal etme
Rengim hep beyaz sarı gibi, hasta gibiyim de ağrı iki gündür geçmedi ya. Dinlenince geçiyor, hareket edince başlıyor geri korktum bende

Rengim hep beyaz sarı gibi, hasta gibiyim de ağrı iki gündür geçmedi ya. Dinlenince geçiyor, hareket edince başlıyor geri korktum bende
Normalde benim de kasık ağrım hep sağ tarafta oluyor hatta gebelik başında da sağ tarafta oluyordu. Doktor bebekte o tarafta, büyüyor ondandır deyip magnezyum verdi. Ama karına doğru diyince bilemedim bence git doktora Allah korusun riske girme.

Öyle yapıcam canım. Noktasal ağrı çünkü tüm karnıma yayılsa korkmicam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…