2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cnm benimde halen şiş bir hafta oldu üzerine yatınca acıyor ağrı az oldu

Kızlar merhaba, bugün birkaç saat ayakta kaldım gezdim annemle. Bebeğimin olduğu taraf bi değişik oldu ağrı desem ağrı değil acı desem acı değil. Sizce bu normal mi, hiç mi uzun süre yürümeyecegim bilemedim açıkçası.. Hiç yaşayan oldu mu bu şekilde?

Kizlar size ne sorucam. Benim aksamlari ayak baldirlarim agriyor dizden asagisi. Agrimaktan ziyade huzursuz eden birsey. Hissizlkk gibi uyusma gibi. Masaj yapmak biraz rahatlatiyor. Esim sanirim usutuyorsun diyor ama sicak havlu fln koyuncaa uyuyabiliyorum

24te gel demişti hemşire canım kızımda da 20-24te olmuştum
Kullanmıyordum doktorumla görüştüm yazdı aldım eczaneden bugün daha iyiyim
Şifa olsun inşallah canım çok sevindim

Hiç bilmiyorum ki canım ayakta mı çok kalıyorsun

Huzursuz bacak sendromu olmasın canım o bende de var. Agrı desem ağrı değil karıncalanma değil bi değişik. Allahtan çok çok sık olmuyor bende soğuk suyla yıkayınca rahat yatıyordum ben

Canım bende gücüm çekiliyormuş gibi hissediyorum bazen bacaklarımda bazen kollarımda .öyle hissedince eşim masaj yapıyor iyi geliyor ama ben hemen uyumaya gidiyorum .uyuyunca geçiyor bende

Hiç bilmiyorum ki canım ayakta mı çok kalıyorsun
Hayir canim calismiyorum ztn genel olarak dinlenme modundayim
Huzursuz bacak sendromu olmasın canım o bende de var. Agrı desem ağrı değil karıncalanma değil bi değişik. Allahtan çok çok sık olmuyor bende soğuk suyla yıkayınca rahat yatıyordum ben
Ya evet tarif edemiyorum ama o dedigim kisim da boyle bi rahatsiz eden birsey. Agrirken uyuyamiyorum da sicak havlu sariyorum oyle uyumaya calisiyorum
Canım bende gücüm çekiliyormuş gibi hissediyorum bazen bacaklarımda bazen kollarımda .öyle hissedince eşim masaj yapıyor iyi geliyor ama ben hemen uyumaya gidiyorum .uyuyunca geçiyor bende
Evet uyuyabilirsem geciyor canim

Ya internetten baktim venoz yetersizlik gibi birsey yaziyor. Benim pihtilasma testlerimde sikinti yoktu ama yinede kan sulandirici kullaniyorum igne ve aspirin yine de sikinti olurmu anlamiyorum

Kendini zorlama sakın. Benim 2 yaşında kızım var onu kucağıma alıyordum mecburen. Işlerimi de yapıyordum. Bu gebelik rahat geçecek herhalde derken öncekinden çok daha kötü oldu
Bana bisey denmedi ama bende buyuk temizlige baslayacaktim artik buyudu diye 2 aydir hic bi sey yapmadim cunku buyumesini bekledim 19 oldum diye yapayim diyodum yapmayayimmi acaba

Aynı ağrı ile iki gün doktor gezdim apandisit sandım sonrara yok idrar yolu enfeksyonu dedim rahatsız eden bir ağrı ama oturunca olmayan. Benim sağ tarafım ağrıdı o şekilde. Sonra doktorum korkma büyüme ağrısı 20 hafta ile uyumlu dedi. Bikaç güne geçti. Sen yine de göster ama bence korkma

Dinlendim biraz geçti, şuan yok gibi canım. İnşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…