Bizi de haberdar et canimÖyle yapıcam canım. Noktasal ağrı çünkü tüm karnıma yayılsa korkmicam da.
Haber ver canım bizedeÖyle yapıcam canım. Noktasal ağrı çünkü tüm karnıma yayılsa korkmicam da.
Kullanmıyordum doktorumla görüştüm yazdı aldım eczaneden bugün daha iyiyimKalsiyum ve magnezyum takviyesi kullanıyor musun canım istersen sağlık ocağında baktır ona göre yazar doktor
Cnm benimde halen şiş bir hafta oldu üzerine yatınca acıyor ağrı az olduArkadaşlar tetanoz aşısı yaptırdığınızda kaç gün devam etti ağrınız. Parol vs kullandınız mı? Özellikle geceleri çok ciddi ağrı yaşıyorum 3. Gün oldu ne yapacağımı bilemedim.
Cnm benimde halen şiş bir hafta oldu üzerine yatınca acıyor ağrı az oldu
Haberdar et bizi de canım. İnşallah bir şeyin yoktur
Bizi de haberdar et canim
Ederim kızlar çok teşekkür ederimHaber ver canım bizede
Normal canım sen biraz daha erken hissetmişsin bana göre. Altlarda hissediliyor sağlı solu.Kızlar ben bugün 18+3üm artık bebeği hissediyorum ama böyle tam göbekte değil altlarda ama sırt üstü uzanırken göbek deliğimin etrafında normal mi sizce
24te gel demişti hemşire canım kızımda da 20-24te olmuştumEvet biraz araştırdım oluyormuş ama alerji de var ya ilaç kullanmak istemiyorum. Bunun doğal yolu yok mu kuruluk için? Burnumu parçalıyacağım kaşıntıdan, kırgınlıkta başladı.
Bu arada tetanozun ikinci aşısını ne zamana verdiler sana canım. Aynı zamanda olmuştuk seninle.
Şifa olsun inşallah canım çok sevindimKullanmıyordum doktorumla görüştüm yazdı aldım eczaneden bugün daha iyiyim
Hiç bilmiyorum ki canım ayakta mı çok kalıyorsunKizlar size ne sorucam. Benim aksamlari ayak baldirlarim agriyor dizden asagisi. Agrimaktan ziyade huzursuz eden birsey. Hissizlkk gibi uyusma gibi. Masaj yapmak biraz rahatlatiyor. Esim sanirim usutuyorsun diyor ama sicak havlu fln koyuncaa uyuyabiliyorum
Huzursuz bacak sendromu olmasın canım o bende de var. Agrı desem ağrı değil karıncalanma değil bi değişik. Allahtan çok çok sık olmuyor bende soğuk suyla yıkayınca rahat yatıyordum benKizlar size ne sorucam. Benim aksamlari ayak baldirlarim agriyor dizden asagisi. Agrimaktan ziyade huzursuz eden birsey. Hissizlkk gibi uyusma gibi. Masaj yapmak biraz rahatlatiyor. Esim sanirim usutuyorsun diyor ama sicak havlu fln koyuncaa uyuyabiliyorum
Canım bende gücüm çekiliyormuş gibi hissediyorum bazen bacaklarımda bazen kollarımda .öyle hissedince eşim masaj yapıyor iyi geliyor ama ben hemen uyumaya gidiyorum .uyuyunca geçiyor bendeKizlar size ne sorucam. Benim aksamlari ayak baldirlarim agriyor dizden asagisi. Agrimaktan ziyade huzursuz eden birsey. Hissizlkk gibi uyusma gibi. Masaj yapmak biraz rahatlatiyor. Esim sanirim usutuyorsun diyor ama sicak havlu fln koyuncaa uyuyabiliyorum
Hayir canim calismiyorum ztn genel olarak dinlenme modundayimHiç bilmiyorum ki canım ayakta mı çok kalıyorsun
Ya evet tarif edemiyorum ama o dedigim kisim da boyle bi rahatsiz eden birsey. Agrirken uyuyamiyorum da sicak havlu sariyorum oyle uyumaya calisiyorumHuzursuz bacak sendromu olmasın canım o bende de var. Agrı desem ağrı değil karıncalanma değil bi değişik. Allahtan çok çok sık olmuyor bende soğuk suyla yıkayınca rahat yatıyordum ben
Evet uyuyabilirsem geciyor canimCanım bende gücüm çekiliyormuş gibi hissediyorum bazen bacaklarımda bazen kollarımda .öyle hissedince eşim masaj yapıyor iyi geliyor ama ben hemen uyumaya gidiyorum .uyuyunca geçiyor bende
Bana bisey denmedi neden ki acabaBenim rahime sınır dedi ağır kaldırma ağır iş yapma dedi kanama olursa hemen gelin dedi. Kanama yapabilirmiş aşağıda olması.. İlişki kesinlikle yasak dedi.
Bana bisey denmedi ama bende buyuk temizlige baslayacaktim artik buyudu diye 2 aydir hic bi sey yapmadim cunku buyumesini bekledim 19 oldum diye yapayim diyodum yapmayayimmi acabaKendini zorlama sakın. Benim 2 yaşında kızım var onu kucağıma alıyordum mecburen. Işlerimi de yapıyordum. Bu gebelik rahat geçecek herhalde derken öncekinden çok daha kötü oldu
Aynı ağrı ile iki gün doktor gezdim apandisit sandım sonrara yok idrar yolu enfeksyonu dedim rahatsız eden bir ağrı ama oturunca olmayan. Benim sağ tarafım ağrıdı o şekilde. Sonra doktorum korkma büyüme ağrısı 20 hafta ile uyumlu dedi. Bikaç güne geçti. Sen yine de göster ama bence korkmaKızlar iki gündür sağ kasıktan karnıma yukarı ağrı oluyor. Tek taraflı, dinlendikten sonra geçen ve hareket etmeyince hissetmediğim. Yürürken filan ağrıyor, hareket etmeyince azalıyor duruyor. Acaba apandisit falan olabilir mi?
Dinlendim biraz geçti, şuan yok gibi canım. İnşallah öyledir.Aynı ağrı ile iki gün doktor gezdim apandisit sandım sonrara yok idrar yolu enfeksyonu dedim rahatsız eden bir ağrı ama oturunca olmayan. Benim sağ tarafım ağrıdı o şekilde. Sonra doktorum korkma büyüme ağrısı 20 hafta ile uyumlu dedi. Bikaç güne geçti. Sen yine de göster ama bence korkma
Amin canım sağol24te gel demişti hemşire canım kızımda da 20-24te olmuştum
Şifa olsun inşallah canım çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?