2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bana bisey denmedi ama bende buyuk temizlige baslayacaktim artik buyudu diye 2 aydir hic bi sey yapmadim cunku buyumesini bekledim 19 oldum diye yapayim diyodum yapmayayimmi acaba
Bence yapma. ALLAH korusun ne gerek var riske atmaya insan çok üzülüyor. Hastanede yatarken o kadar çok suçluluk duydum ki benim yüzümden mi oldu diye

Bana bisey denmedi ama bende buyuk temizlige baslayacaktim artik buyudu diye 2 aydir hic bi sey yapmadim cunku buyumesini bekledim 19 oldum diye yapayim diyodum yapmayayimmi acaba
Valla ben işlerimi yapıyorum yani dip köşe temizliyorum ama büyük temizlik çok enerji ve hareket gerektiriyor. Çok fazla yukarıya uzanma Vs.. O yüzden bence yapma canım. Eğer uzanmak açısından falan yardıma gelecek biri varsa o zaman sıkıntı olmaz bence, geri kalanı dinlene dinlene yaparsın

kızlar aranızda beşik alan var mı ben araştırmaya başladım ama karar veremedim bi türlü hangi manka model öneriniz varsa açığım
Benim kızımdan kalan portatif ve mobilya beşik var almayacağım şimdiki aklım olsa mobilya beşik almazdım bi dünya yer kaplıyor çok hantal park beşik alırdım işi bitince katla kaldır tatile , misafirliğe gittiğinde yanında götür

Arkadaşlar bir kaç hafta içinde doktorum detaylı ultrason istedi rutin olarak bir de yanına fetal eko istedi. Normal mi yoksa bir şey gördü de kaygılandırmamak için mi söylemeden istedi ne dersiniz?

kızlar aranızda beşik alan var mı ben araştırmaya başladım ama karar veremedim bi türlü hangi manka model öneriniz varsa açığım

Anne yanı almayı düşünüyorum bi tane. Baby safe plus mı ne öyle tekerlekli bir model var arkadaşlarım genel de onu önerdi. Onu almazsam da portatif 200 TLlik falan beşikler var ondan yatak odası için düşünüyorum.

Kendi odasına da babaannesi ile çıkınca bakacağım muhtemel bir tane de oraya büyüyen beşik alırım.

Canım ben ilk aylar için yeğenimden kalan ahşap sepet beşiği kullanıcam, bizim odamızda kalacak zaten o aylar. Sonrası için de park yatak aldırdım annemlere (Kraft Calipso). Yine yeğenimden bildiğim için mobilya beşikler çok kullanışlı olmuyor uzun vadede, o yüzden park yatak tercih ettim. Allah nasip ederse daha büyüdüğünde de artık çocuk yatağı alırız

Bende kararsızım yaa park beşiklerde çok kaba değil mi? Canım naylon, bez gibi bi hoşuma gitmiyor ama işte kullanışından dolayı aklımdan da çıkmıyor. Diğer anne yanı tekerlekli beşikler kullanışlımı hoşuma gidiyor onlarda. Ama düşer kafasını bir yerini vurur diyorlar

Ben de hiç sevmiyorum park yatağı. Evde anne yanı, park yatak ve mobilya büyüyen beşik var en çok kullandığım büyüyen beşik oldu benim. Şimdi de yüne anne yanıyla ikisini kullanırım diye düşünüyorum.

Merhaba ben 22. Haftadayım sanki birkaç gündür gögüs hassasiyetim azaldı gibi sizde de öyle oldu mu

Bende bi anne yanı aldım şu chicconun birde ahşap büyüyebilen beşiklerden aldım heynerin yuvarlak olan ilk çocuğum çokta bilinçli olduğumu düşünmüyorum ama kullanış olarak bana iyi olacak gibi geldi. Ana kucağı vs almayacağım yuvarlak beşik tekerlekli bütün evi dolaşabiliyor zaten. Birde evimde çok hayvan var yere yakın yatarsa uyandırırlar muhtemelen rahatsız olmasın diye böyle bir seçim yaptım bakalım deneyimliyip görcez doğru mu seçmişim yanlış mı

Evet canim boyle sertlik gibi ama tam olarak oda degil farkli bir durum. Yuruyunce veya is yapinca yada yanlis pozisyonda oturursam bende de oluyor. Muhtemelen ayni durum

Reactions: The
Evet görünüm olarak mobilya beşik kadar kaliteli durmuyor yatak odam Beyaz mobilya beşiğim de Beyaz hiç sırıtmıyor odamızda fakat dediğim gibi çok alan kapladı biraz daha ufak boyutlu mu almalıydım bilmiyorum park beşik kızkardeşim aldı bize geldi kalmaya yanında getirmiş kızı yine içinde yattı bu yaz tatile gidecekler yatağını da götüreceğim diyor o yönden kullanışlı oda alınca da katlayıp kaldırırım bir sonraki çocuk için demişti

Arkadaşlar bir kaç hafta içinde doktorum detaylı ultrason istedi rutin olarak bir de yanına fetal eko istedi. Normal mi yoksa bir şey gördü de kaygılandırmamak için mi söylemeden istedi ne dersiniz?
Detaylı ultrason 19-23 hafta arasında yapılan rutin kontrol canım iç organları uzuvları oluşmuş mu diye detaylı inceliyorlar sadece
Daha önce girmiş miydin detaylı ultrasona ? Yengem girdi yarık damak gördüm demiş doktoru birkaç hafta sonra tekrar bakmak istemiş tekrar baktığında düzelmiş demişti öyle bir sıkıntı görseydi söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…