2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İşte kullanışlığı olduğu konusunda herkes hem fikir. Görselliğe önem verdiğimden galiba hoşuma gitmiyor. bakalım nasip neyi gösterir. Senin yine yatak odanla uyumluymuş güzel yani bende uyum istiyorum işte

Arkadaşlar merhaba tekrar.. Ya benim son 1 haftadır ödem problemim var, birden çıktı. Ama öyle böyle değil yani gün sonunda ayak bileklerimi görseniz korkarsınız. Bu aylarda bu kadar olması normal mi, benim gibi olan var mı?
Hemşireyim ve 10 saat neredeyse hiç oturmadan koşturarak çalışıyorum elbette bunun etkisi de çok büyüktür. Sabah doktorumla karşılaştım idrar tahlili istedi ama temiz çıktı, tansiyon takibi yap sadece dedi preeklampsi ihtimaline karşın.
Var mı etrafınızda böyle ilk başta tahlili temiz çıkıp sonra tansiyon problemi yaşayan? :/
4 aydır 100 gram bile almamışken bu sabah +4, 5 kg ile uyandım resmen. Beslenme düzenim değişmedi, çoğunun ödem oldugunu düşünüyorum. 1 haftada 4,5 kg almak da hiç normal gelmedi açıkçası.
Korktum biraz

Benim de aklıma ilk preeklampsi geldi ödem olmak için erken gibi sağlıkçı olduğun için sen daha iyi bilirsin tabi idrarda protein kaçağı ve tansiyon yüksekliği yoksa muhtemelen fazla ayakta kalıyor olmandandır ne kadar kaldı 24. Haftaya idari izinli sayılacaksınız değil mi ? Sağlıkçılarda durum Farklı mı yoksa ?

Maalesef 32.haftada çıkacağım özel hastanede çalışıyorum, kamu için geçerli ne yazık ki. Daha çok var yani iznime, çok zor geçiyor

Canım Ben 8 kilo aldim bendede malesef ödem çok arti bide varis var çok şiddetli agri yapıyor

Yok detaylıya 22. Hafta gireceğim inşallah onunka aynı gün fetal eko da istedi o yüzden aklım karıştı

Ben ikeadakini cok begendim, sizce cok mu hantal? MYLLRA bebek karyolası, beyaz

Ikea bence gereksiz pahalı canım, böyle bir karyola istiyorsan mobilyacılarda daha uyguna ve daha kaliteli olanını bulabilirsin. Bir ara Ikea’yı gezerken bunlara da bakmıştım, yakından çoğu aşırı kalitesiz ve dediğin gibi hantal geldi bana.

Doğru söylüyorsun aslında anne yanı en iyisi ama onlara da en az bin TL verip 6 ay sonra küçük geleceği için kararsız kaldım

Ben de park beşik beğenemiyorum ya böyle emanet gibi duruyor sanki. İlk kez alacağım için kararsız kaldım ama salanabilen beşiklerden alırım galiba. Birde bebek odasını iki yaştan sonra alırım montesorri oda gibi. Ikinci odam da kitaplık var ona uygun diye düşündüm.

Aynısı bende de oluyor. Ayakta kalsam ya da biraz yürüsem bir süre sonra sol tarafımda garip bir his oluyor, ağrıyla yanma arası gerilme arası bir his.
Ayrıca bugün tetanoz aşısı oldum, burda birçok arkadaş sonrasında çok ağrı yaptı demişti ama benim hiç ağrımadı.. sıfır ağrı yani, acaba başka aşı mı vurdular bana

Reactions: The
Bende senin gibiyim senin gibi sağlıkcıyım malesef işimizden dolayı şişiyoruz tuzu azalt dedi Dr dedim tuz abartım yok peynir zeytin o kadar yemeklere cok az koyuyorum vs diye ayaktyız uzatmıyoruz yani bacaklarım sızlıyor işten eve gelince kendimi şişmiş tahta gibi hissediyorum bişey e eğilecekken balonmuşum gibi bi his oluşuyor birde nabzım yüksek benm de 122 leri görüyor pulse kullanıyorum işte dut dıt dıt hafta içi kardiyoloji ye görüncem çok yoruluyorum çok

İlk gün ağrı olmuyo zaten. 2 ve 3 fena sonra da bir hafta sızısı sürüyor az da olsa. İnşallah sizin öyle olmaz

Alacak olsam anne yanı alırdım. Sepet beşik var bizde. Hiç kullanışlı değil. Sezeryanliyken içinden çocuğu almak zor oluyor. Emen bebekler için anne yanı çok kullanışlı bence. Benim kızım 2 yaşına geldi hala bizle yatıyor. Bir de sepet besinlerin ömrü çok kısa. Benim.kizim hareketli bir çocuk olmamasına rağmen 7 ay yattı. Sonra park yatağa geçtik. Bu defada oturmaya başlayınca park yatağın alt katına geçmek gerekiyor. Gece uyandığında çocuğu içinden almak zulüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…