2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok teşekkür ediyorum çok bilgilendirici yazmışsınız. Bu beşik anne yanı mi? Önerir misiniz? Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik 60*120 4 Kademeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kızlar burnum kuruyor ve kanıyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Bu arada iki kere burnumdan ameliyat oldum. Acaba gebelikte alakalı mı yoksa alerji kaynaklı mı ?
Ben de aynı şekildeyim canım. Burundan ameliyat oldum ve nerdeyse hamileliğim başından beri burun kanaması yaşıyorum. Şakır şakır kanamadan bahsetmiyorum tabi özellikle sabahları burnumu temizlerken geliyo. Gün içinde de olduğu oluyo ama asıl sabahları, doktorum gebeliğe bağlıyo. Burunla ilgili sorunum zaten olmalıydı, ameliyatım ve sonrası da çok sorunlu geçmişti

İlaç değil de ameliyat zamanımdan kalma okyanus suyum vardı elimde. Adı sinomarin doktorum tamamen zararsız olduğunu burun içimi onunla temizleyebileceğimi söyledi. Ben ameliyattan beri onunla sık temizlerdim şimdi daha da sıklaştı. İşe yarıyor tavsiye ederim zararsız yani. Serumfizyoloji var bebekler için onu da kullanabilirsin canım.

Apandisit olduğunu sanmam canım. Sen tabi yine de doktoruna danış ama apandisit ağrısı dayanılmaz bi ağrı geçmiyo yani. Bi de apandisit testi gibi bişey ayakta parmaklarının üstünde birkaç saniye durup kendini bırak topuğunun üstüne eğer dayanamayacak şekilde canın yandıysa apandisittir. Geçmiş olsun gebelik sancısıdır bence doktorunla iletişimde ol yine de bu konuda

Kesinlikle anne yanı o zaman. Teşekkür ederim

Canım benim, işimiz zor. Ben de öyle 100 üstü hep nabzım. Ben de bugun bir kardiolojiye çıkacağım muhtemelen, sonumuz hayrolsun izinler bir an önce gelsin inşallah

Benim de çok sorunlu ya. Alerjim azıyor kirpik diplerime varana kadar kaşınıyor. Normalde de pıhtı pıhtı kan gelir ama bu kez sanki daha bi fazla. Doktora sordum kesinlikle alerji ilacını kullanma nemlendirici bir krem kullan dedi. Benim sadece sabah olsa yine şükrederim. Gün içerisinde peçeteyle geziyorum çünkü parça parça dökülüyor ve aşırı kaşınıyor canım.

Canım nasılsın hala devam ediyor mu ağrın ?

Kesinlikle alerjik bende bu sene nisan, mayıstan çok korktum her sene olurdu ama ben hiç ilaç kullanmazdım kendiliğinden geçerdi. Güneş gözlüksüz dışarı adım atamıyorum o yüzden. Tabi bir de pandemi etkisi dışarı pek çıkmadım akşamları yürüyüşe çıktım. Sanırım o bu sene beni kurtardı. İstanbul’da yaşıyorum okurken vapura binmem gerekirdi erguvan zamanı ölürdüm ben o havayı soluyunca

Selam kızlar nasılsnz?
Pazartesi itibariyle heyet raporum bitti ve işe baslamak zorunda kaldım o günden beri kasıklarımda felaket agrım var 2 kez dr uma gittim ultrasonda da tahlılde de görünen bir sorun yok izin alıp 24. Haftaya kadar idare edecegız inşaAllah birsey sormak istıyorm size
İlk gebelığimde şekerle ilgili bi sorun yasamamıstım fakat dünkü idrar tahlılımde glukoz görülmüş dr’um tek basına glukoz varlıgı bısey ifade etmez dedi inş ilerleyen haftalarda sıkıntılı bı durum olusturmaz acaba gebelık sekeri bir gebelıkte olmayıp diğerinde ortaya cıkabılır mı ki? Aranızda bu durumu yasayan var mı?
Zaten düşük tehtidi için progestan folık asid troid ilacım kan ve d vit derken bır suru ilac kullanmak zorunda kaldık inş yenisi eklenmez(((

Aç karnına verdiğin tahlillerde kaç çıkıyor şekerin canım ?

Çok şükür canım çok sevindim

Aynı ağrı şimdi bende var tam sol kaşığımda ilk kez oldu tetanoz aşısını dün oldum ben de hiç ağrım olmadı demek bünyeden bünyeye değişiyor. Sadece olduğum kolumda hafif bir sızlama oldu o da çok normla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…