Canım ya ben artık aile hekimligindeki tahlillere inanmıyorum özelde yaptigimla çok fark oldu . Doktorumda orda verme dediVer canım bakıyorlar benden aile hekimliği aldı hep aç karnına
Bilmiyorum ki kuzum benim şekerim düşük çıkıyor ve hakikaten düşük şekerin belirtilerini taşıyorumCanım ya ben artık aile hekimligindeki tahlillere inanmıyorum özelde yaptigimla çok fark oldu . Doktorumda orda verme dedi
Hiçbir fikrim yok bu konuda canımkizlar ben bir yabanci grubuda okuyorum orada rh- olan anne vebaba rh+ olan annelerin bazilari bebegin kan grubunu biliyorlar negatifse sorun yok pozitifse dikkat ediyorlar igne vs ekim annesi onlarda bizim grupta boyle kan grubunu bilen var mi bebegin nasil ogreniliyor acaba nifty testinde filan mi?
Haklisin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun seninde hepimizindeBence yapma. ALLAH korusun ne gerek var riske atmaya insan çok üzülüyor. Hastanede yatarken o kadar çok suçluluk duydum ki benim yüzümden mi oldu diye
Evet yavaş yavaş iste ufak ufak 3 gunde bitecek işi 13 gunde bitiririm olsun yavaş yavaş yapabildigim kadarValla ben işlerimi yapıyorum yani dip köşe temizliyorum ama büyük temizlik çok enerji ve hareket gerektiriyor. Çok fazla yukarıya uzanma Vs.. O yüzden bence yapma canım. Eğer uzanmak açısından falan yardıma gelecek biri varsa o zaman sıkıntı olmaz bence, geri kalanı dinlene dinlene yaparsın
Ben nifty testi yaptirdim sonuc gelmedi ama gelirse 1 hafta sonra 17 genetik hastalik baktirdik buradan yazarim sana öyle bisey varmı diye ama sanmiyorum bize cinsiyet kesinlesiyo dediler ama biz ogrendik zaten ama niftydede kesin olmuş olarak cikacaktir kan grubundan bahsetmedilerkizlar ben bir yabanci grubuda okuyorum orada rh- olan anne vebaba rh+ olan annelerin bazilari bebegin kan grubunu biliyorlar negatifse sorun yok pozitifse dikkat ediyorlar igne vs ekim annesi onlarda bizim grupta boyle kan grubunu bilen var mi bebegin nasil ogreniliyor acaba nifty testinde filan mi?
Ben fetal dna testi yaptırdım, bebeğin kan grubunu söylemiyor o test. Bilmelerine şaşırdım. Bu arada kan uyuşmazlığı nasıl oluyor? Onu da bilmiyorum tam.kizlar ben bir yabanci grubuda okuyorum orada rh- olan anne vebaba rh+ olan annelerin bazilari bebegin kan grubunu biliyorlar negatifse sorun yok pozitifse dikkat ediyorlar igne vs ekim annesi onlarda bizim grupta boyle kan grubunu bilen var mi bebegin nasil ogreniliyor acaba nifty testinde filan mi?
Kan uyuşmazlığı bende var. Benim bildiğim kadarıyla doğumda hemen öğreniliyor bakılıyor bebeğin kan grubuna. Ama testi vardır her hangi bi yolu vardır bilmiyorum. Burda doktorlar gerek duymuyor ki bebeğin kan gurubuna. Yani illaki uyuşmazlık olan bebeğin kan grubunu bilmek mi gerek yoksa normal uyuşmazlık olmayan bebeklerinde kan grubuna da bakılır mı? yani merak eden anne baba olmaz mı?kizlar ben bir yabanci grubuda okuyorum orada rh- olan anne vebaba rh+ olan annelerin bazilari bebegin kan grubunu biliyorlar negatifse sorun yok pozitifse dikkat ediyorlar igne vs ekim annesi onlarda bizim grupta boyle kan grubunu bilen var mi bebegin nasil ogreniliyor acaba nifty testinde filan mi?
Evet anne yanı. Bunlar da çeşit çeşit oluyor küçükleri de var büyükleri de. Evinize, bütçenize nasıl uygunsa. Bir de yatağın boyuna göre ayarlanabiliyor mu bilmiyorum ama öyle bir özelliği varsa çok kullanışlı olur çünkü herkesin yatak boyu farklı onu da öğrenmek lazım.Çok teşekkür ediyorum çok bilgilendirici yazmışsınız. Bu beşik anne yanı mi? Önerir misiniz? Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik 60*120 4 Kademeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Çok teşekkür ediyorum çok bilgilendirici yazmışsınız. Bu beşik anne yanı mi? Önerir misiniz? Babycom Doğal Ahşap Boyasız Anne Yanı Tekerlekli Beşik 60*120 4 Kademeli Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımHaklisin cnm saglikla kucagina almak nasip olsun seninde hepimizinde
Ablamın 2. Gebelikte çıktı. Ama gebelik şekerinde diyet oluyor sadece diye biliyorum ilaç gerekmez tahminimce. 2 ablamda da gebelik şekeri çıktı. Diyete uymak yetiyor, doğumdan sonra da düzeliyor.Selam kızlar nasılsnz?
Pazartesi itibariyle heyet raporum bitti ve işe baslamak zorunda kaldım o günden beri kasıklarımda felaket agrım var 2 kez dr uma gittim ultrasonda da tahlılde de görünen bir sorun yok izin alıp 24. Haftaya kadar idare edecegız inşaAllah birsey sormak istıyorm size
İlk gebelığimde şekerle ilgili bi sorun yasamamıstım fakat dünkü idrar tahlılımde glukoz görülmüş dr’um tek basına glukoz varlıgı bısey ifade etmez dedi inş ilerleyen haftalarda sıkıntılı bı durum olusturmaz acaba gebelık sekeri bir gebelıkte olmayıp diğerinde ortaya cıkabılır mı ki? Aranızda bu durumu yasayan var mı?
Zaten düşük tehtidi için progestan folık asid troid ilacım kan ve d vit derken bır suru ilac kullanmak zorunda kaldık inş yenisi eklenmez(((
Neden yaptırdın o testi hangi genetik hastalıklara bakıyorlar acaba?Ben nifty testi yaptirdim sonuc gelmedi ama gelirse 1 hafta sonra 17 genetik hastalik baktirdik buradan yazarim sana öyle bisey varmı diye ama sanmiyorum bize cinsiyet kesinlesiyo dediler ama biz ogrendik zaten ama niftydede kesin olmuş olarak cikacaktir kan grubundan bahsetmediler
Ben henüz erken diye düşünüyorum 2.benimde 2. oğlum olacak inşallah abisinin kıyafetlerini kullanacağız çoğu çok az kullanıldı zaten..22 haftalığız şimdiKızlar çok alakasız olacak ama hastane çıkışı bakmaya başlayan var mı? En sevdiğim bebek kıyafeti hastane çıkışları ve tulumlar. Erkek bebek için bakan ya da alan olduysa atabilir mi fotografını? 2. Çocuğum olacak ama hiç bebek alışverişine gitmedim. Saçma bir şekilde çok heves ediyorum bir bebek mağazasına gidip, gönlümce seçip istediklerimi almayı. İnşallah yatmaktan kurtulursam yapacağım. Hastane çıkışlarını görünce bile mutlu oluyorum
Ben kızımda sabah akşam iki tane içiyordum ve yükselmiyordu canım şimdi de bir tane içiyorum geçen gittim ilaca rağmen düşmüş üstelik bebek çekiyor dedi doktor yükselmese de ilacı ihmal etmemek lazımArkadaşlar aranızda kansızlık sorunu yaşayan var mi.Talsemi taşıyıcışıyım kan değerim hep dusuk idi ama.hamilelikle iyice düştü ilacta pek fayda etmiyor.ppekmez gibi benzerleri şeker acısından kullanma dedi dr. Bu süreçte demir haplarından fayda gördünüz mu.Durumu benim gibi olan var mı acaba
Canım benimde erkek . Yeni yeni bakmaya başladım ama zor begenenlerdenimKızlar çok alakasız olacak ama hastane çıkışı bakmaya başlayan var mı? En sevdiğim bebek kıyafeti hastane çıkışları ve tulumlar. Erkek bebek için bakan ya da alan olduysa atabilir mi fotografını? 2. Çocuğum olacak ama hiç bebek alışverişine gitmedim. Saçma bir şekilde çok heves ediyorum bir bebek mağazasına gidip, gönlümce seçip istediklerimi almayı. İnşallah yatmaktan kurtulursam yapacağım. Hastane çıkışlarını görünce bile mutlu oluyorum
Bende yaptirdim bana da soylenmedi kan uyuşmazlığı anne negatif baba pozitifse oluyor hamilelik sırasında kanama olursa sorun olmaması için annede iğne vuruluyor kanama olduğu zaman bir iğne 3ay koruyorBen fetal dna testi yaptırdım, bebeğin kan grubunu söylemiyor o test. Bilmelerine şaşırdım. Bu arada kan uyuşmazlığı nasıl oluyor? Onu da bilmiyorum tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?