- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Eminim öyledir canım kızımın hastane çıkışları 100 liradan fazlaydı o zaman çok afilli olmamasına rağmen önümüz kış olacak dediğin gibi çok şey lazım valla bu mevsimde uygun olur diye astronot mont bile bakasım var da engelliyorum kendimiBenim baktığım hastane çıkışları 250 tl civarı. Bende hiç olmadığı için 4-5 takım lazım. Kızım haziran doğumlu olduğu için pek kıyafet giymedi ama bunda kıyafete ihtiyaç olur.
Bu ikisini beğendim şimdilikBegendigin olurda link at bizede fikir olsun
Sezon sonları alışveriş çok mantıklı yaaa.Eminim öyledir canım kızımın hastane çıkışları 100 liradan fazlaydı o zaman çok afilli olmamasına rağmen önümüz kış olacak dediğin gibi çok şey lazım valla bu mevsimde uygun olur diye astronot mont bile bakasım var da engelliyorum kendimi
Çok güzeller sağlıcakla giydirmek nasip olsun inşallahBu ikisini beğendim şimdilik
İnşallahÇok güzeller sağlıcakla giydirmek nasip olsun inşallah
Ferinject diye bir ilaç var. Hastanede seruma karıştırılıp damardan veriliyor. Ilk gebelikte bana onu verdi doktor işe yaradı.Arkadaşlar aranızda kansızlık sorunu yaşayan var mi.Talsemi taşıyıcışıyım kan değerim hep dusuk idi ama.hamilelikle iyice düştü ilacta pek fayda etmiyor.ppekmez gibi benzerleri şeker acısından kullanma dedi dr. Bu süreçte demir haplarından fayda gördünüz mu.Durumu benim gibi olan var mı acaba
İkiside çok güzel sabah zurafaliya bakmıştımBu ikisini beğendim şimdilik
Renkleri cok hoş. Canlı renkleri çok seviyorum bebeklerde.İkiside çok güzel sabah zurafaliya bakmıştım
Bana da yarın gelir herhalde öğretmenlerin tümü için yarın açılacak demişti bakan fakat vurulmayı düşünmüyorum olabildiğince dikkat ediyorum doğumdan sonra inşallah çocukta bir yan etki olur diye çok korkuyorumMerhaba arkadaşlar bende 20. Haftadayim covid 19 asi sıram gelmiş vurdurup vurdurmamada kararsızım acaba ne yapmaliyim
Evet benimde şu.amda.9 gibi kan nakli zor mu oluyor. Nakilden sonra alınan kan ne kadar idare ediyor acabaBen de ayni sekilde talesemi tasiyicisiyim. Normalde de düşüktü zaten son tahlilde hgb 8.9 cikmisti simdi iyice düşmüştür. Ilk hamileligimde 2 kez kan nakli yapmislardi bana. Ilacla da cok yukselmiyor malesef tasiyiciliktan dolayi
İkili testimde risk cikti diye yaptirdim down sendromu icin sonra yapacagimiz sirket sadece down sendromu bakilinca 2800 diger genetik hastaliklarda bakilirsa 3300 dedi bizde onu sectik yarik dudak yarim damak cinsiyet kromozomu gibi genetik seyler hepsine bakmadik tek tek acikcasiNeden yaptırdın o testi hangi genetik hastalıklara bakıyorlar acaba?
Canım senin daha sonuç çıkmadımı. Detayli ultrasyon yaptirdinmiİkili testimde risk cikti diye yaptirdim down sendromu icin sonra yapacagimiz sirket sadece down sendromu bakilinca 2800 diger genetik hastaliklarda bakilirsa 3300 dedi bizde onu sectik yarik dudak yarim damak cinsiyet kromozomu gibi genetik seyler hepsine bakmadik tek tek acikcasi
Sonuç çıkmadı mı diye soracaktım semra da sormuşİkili testimde risk cikti diye yaptirdim down sendromu icin sonra yapacagimiz sirket sadece down sendromu bakilinca 2800 diger genetik hastaliklarda bakilirsa 3300 dedi bizde onu sectik yarik dudak yarim damak cinsiyet kromozomu gibi genetik seyler hepsine bakmadik tek tek acikcasi
Ewt ya bende merak ediyorum. Inşallah çok iyi cikarSonuç çıkmadı mı diye soracaktım semra da sormuş
İnşallah ya aklıma geldiğinde dua ediyorum hepEwt ya bende merak ediyorum. Inşallah çok iyi cikar
Merhaba arkadaşlar bende 20. Haftadayim covid 19 asi sıram gelmiş vurdurup vurdurmamada kararsızım acaba ne yapmaliyim
:) 77.5 tum şimdi 75.5 oldum iki kg verdim iki ayda daha öncesini bilmiyorum tartılmamıştım tüp bebek süreci vs stresliydi..güzel söylemiş doktorunuzKaç kilosunuz? Ben de bayağı kiloluyum kilo almadığım haftalarda çok mutlu oluyorum :) siz üzmeyin kendinizi, doktora sorun bu kilo vermeler doğru mu diye. Ben de bir kaç stres yaşadım, hatta sinir krizi geçirdim diyebilirim, doktora sordum, doktor sakin ol ama böyle şeylerden bebeğe bi şey olsaydı dünyada bebek kalmazdı, korkma dedi
Benim doktorum aşı bulursan mutlaka yaptır dedi, hamileler covidi çok ağır geçirebiliyorlar, Allah korusun ölen bebeğini kaybedenler var. Bana çıkarsa ben herhalde yaptırırım, ama öncesinden kan pıhtılaşmama baktırmayı düşünüyorum, bazı aşılar pıhtılaşma yapıyor, belki ona göre kan sulandırıcı kullanmak gerekir.Merhaba arkadaşlar bende 20. Haftadayim covid 19 asi sıram gelmiş vurdurup vurdurmamada kararsızım acaba ne yapmaliyim
Anladım canım. Fetal dna dedikleri test herhalde.İkili testimde risk cikti diye yaptirdim down sendromu icin sonra yapacagimiz sirket sadece down sendromu bakilinca 2800 diger genetik hastaliklarda bakilirsa 3300 dedi bizde onu sectik yarik dudak yarim damak cinsiyet kromozomu gibi genetik seyler hepsine bakmadik tek tek acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?