2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İndirekt coomb gibi bi adı vardı kan uyuşmazlığına bakılıyordu. Koldan kan alıp buna baktılar mı sende peki

Ben de demir ilacı kullanıyorum sabah akşam yazıyor ama ben sabah içiyorum sadece doktorum öyle dedi. Önceden de anemi ileri düzeydeydi. Kan ilacı çok kullandım. Pekmezin doğalını kullanabilirsin çok fazla olmadıkça birde şekerin yoksa, ben humana keçiboynuzu özü kullandım gebelikten önce.

Fayda etti mi peki hemoglobin değeriniz kaçtı

Fayda etti mi peki hemoglobin değeriniz kaçtı
Bana fayda etti canım ama uzun vadede değil, ekstra kan portakalı ve siyah üzüm çok tükettim şekerin yoksa bunları da dene. iki ay da bir kan veriyordum yine gebelikte veriyorum. Şu an hatırlamıyorum değerimi ama sınırda demişti doktor. Birde B12 iğnesi de çok kullandım.

Çok güzeller sağlıcakla giydir inşallah canım
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte sağlıcakla doğurup büyütelim Ekim anneleri olarak
Ben çok heyecanlıyım her şeyi almak istiyorum ama gerek yok o kadar diyorlar. Doğum günüm bizim civcive yaradı herkes ona bişey aldı.
Bu isimli takımlar da gözüm var ondan da istiyorum

Canım senin daha sonuç çıkmadımı. Detayli ultrasyon yaptirdinmi
Yok cnm ya ilk örnekte dna bulunamadi dediler 2. Örnegi yolladik bekliyoruz ayrintiliyada 18de girdim doktor erken daha ama bakalim dedi cok ciddi bisey yok dedi ama 22 23te tekrar gel dedi yurtdisi sonucunda cikinca zaten carsamba 20 oluyom bu hafta ici sonuc gelir heralde öyle dusunuyorum tabi dna bulunursa

Sonuç çıkmadı mı diye soracaktım semra da sormuş
Yok cnm ilk örnekte dna bulunamadi 2.yi yolladik bekliyoz semraya sòyledim ama bugun bayagi hareketini hissettim 3 4 kere bugun surekli uzandim bi is yapmadim belkide ondaj cok hissettim bilmiyom gobegimin alti kalkip indi 3 4 kere cok degisik hareket bu heralde

Canım insaallah çok güzel haberler alırsın

Eklentiler

• Screenshot_20210606-223732_Trendyol.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20210606-223737_Trendyol.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…