- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
İndirekt coomb gibi bi adı vardı kan uyuşmazlığına bakılıyordu. Koldan kan alıp buna baktılar mı sende pekibizde de uyusmazlik var benim 6 haftada kanamam oldugunda uyusmazlik ignesi vuruldum bu 3 ay gecerliymis tekrar kanamam olursa 3 ay sonra yine vurulacagim bundan 3 yil once 8 haftalik kaybim olmustu o zamanda dediginiz gibi vurulmustum.doktorum igneyi vuruldugum tarihi not etti bu aralar vuruldugum tarihten 3 ay gecmis olacak
Ben de demir ilacı kullanıyorum sabah akşam yazıyor ama ben sabah içiyorum sadece doktorum öyle dedi. Önceden de anemi ileri düzeydeydi. Kan ilacı çok kullandım. Pekmezin doğalını kullanabilirsin çok fazla olmadıkça birde şekerin yoksa, ben humana keçiboynuzu özü kullandım gebelikten önce.Arkadaşlar aranızda kansızlık sorunu yaşayan var mi.Talsemi taşıyıcışıyım kan değerim hep dusuk idi ama.hamilelikle iyice düştü ilacta pek fayda etmiyor.ppekmez gibi benzerleri şeker acısından kullanma dedi dr. Bu süreçte demir haplarından fayda gördünüz mu.Durumu benim gibi olan var mı acaba
Fayda etti mi peki hemoglobin değeriniz kaçtıBen de demir ilacı kullanıyorum sabah akşam yazıyor ama ben sabah içiyorum sadece doktorum öyle dedi. Önceden de anemi ileri düzeydeydi. Kan ilacı çok kullandım. Pekmezin doğalını kullanabilirsin çok fazla olmadıkça birde şekerin yoksa, ben humana keçiboynuzu özü kullandım gebelikten önce.
Bana fayda etti canım ama uzun vadede değil, ekstra kan portakalı ve siyah üzüm çok tükettim şekerin yoksa bunları da dene. iki ay da bir kan veriyordum yine gebelikte veriyorum. Şu an hatırlamıyorum değerimi ama sınırda demişti doktor. Birde B12 iğnesi de çok kullandım.Fayda etti mi peki hemoglobin değeriniz kaçtı
Çok güzeller sağlıcakla giydir inşallah canımBunları da arkadaşlarım doğum günüm anneler gününe yakın olduğunu için almışlar hediye olarak.
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte sağlıcakla doğurup büyütelim Ekim anneleri olarakÇok güzeller sağlıcakla giydir inşallah canım
Yok cnm ya ilk örnekte dna bulunamadi dediler 2. Örnegi yolladik bekliyoruz ayrintiliyada 18de girdim doktor erken daha ama bakalim dedi cok ciddi bisey yok dedi ama 22 23te tekrar gel dedi yurtdisi sonucunda cikinca zaten carsamba 20 oluyom bu hafta ici sonuc gelir heralde öyle dusunuyorum tabi dna bulunursaCanım senin daha sonuç çıkmadımı. Detayli ultrasyon yaptirdinmi
Yok cnm ilk örnekte dna bulunamadi 2.yi yolladik bekliyoz semraya sòyledimSonuç çıkmadı mı diye soracaktım semra da sormuş
Aynen evet o çıkarsa burdan paylasacam hepsini nelere bakildigini falan hayirli gelsinde sonuc sevincle paylasirim insallahAnladım canım. Fetal dna dedikleri test herhalde.
Benimki 7 ve doktor hala kan ilacı vermedi birkaç hafta sonra veririm dediKaça düşmüş kanınız benimki 9 civarı. Sanirim en son kan naklî olacak ne yapacagimi şaştım
Neyi bekliyo acaba vermek için. Talesemi Taşıyıcılığı var mı sizde.hemen birden yükselmez ki kullanmaya başlasanız iyi olurBenimki 7 ve doktor hala kan ilacı vermedi birkaç hafta sonra veririm dedi
Canım insaallah çok güzel haberler alırsınYok cnm ya ilk örnekte dna bulunamadi dediler 2. Örnegi yolladik bekliyoruz ayrintiliyada 18de girdim doktor erken daha ama bakalim dedi cok ciddi bisey yok dedi ama 22 23te tekrar gel dedi yurtdisi sonucunda cikinca zaten carsamba 20 oluyom bu hafta ici sonuc gelir heralde öyle dusunuyorum tabi dna bulunursa
Hayır yok ama gebelik öncesi ameliyat olmustum kan kaybı olmuştuNeyi bekliyo acaba vermek için. Talesemi Taşıyıcılığı var mı sizde.hemen birden yükselmez ki kullanmaya başlasanız iyi olur
İnşallahAynen evet o çıkarsa burdan paylasacam hepsini nelere bakildigini falan hayirli gelsinde sonuc sevincle paylasirim insallah
Hadi yaaaaAynılarını aldım desem
Ozaman sizin değeriniz hemen toparlar .endişe etmeyinHayır yok ama gebelik öncesi ameliyat olmustum kan kaybı olmuştu
Hadi yaaaazevklerimiz benzermiş. Ne kadara aldın?
Bende bunları beğendimaynen canım. Ben renkli renkli aldım, çok beğendim kalitesi de çok iyi canım. Yeşilli takımı 130 siyah beyaz olanı 170 aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?