2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İndirekt coomb gibi bi adı vardı kan uyuşmazlığına bakılıyordu. Koldan kan alıp buna baktılar mı sende peki
Yok böyle bir şey bilmiyorum normal kan grubumuzu sorarak işlem yapıyorlar gerçi kanama olduğunda rh belirleme vs ayrıntılı kan testleri verdim üniversite hastanesinde

aynen canım. Ben renkli renkli aldım, çok beğendim kalitesi de çok iyi canım. Yeşilli takımı 130 siyah beyaz olanı 170 aldım.
Yaaaa çok uygun almışsın. Tulumlu mu senin aldıkların da. Çok seçeneği oluyor aynı modelin ben özellikle tulum olanları tercih etmeye çalışıyorum. Internette 250 tl civarı internetten aldıysan link atarsan çok sevinirim.

Pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcıyı ne için kullanıyorsunuz acaba

Yok böyle bir şey bilmiyorum normal kan grubumuzu sorarak işlem yapıyorlar gerçi kanama olduğunda rh belirleme vs ayrıntılı kan testleri verdim üniversite hastanesinde
bu indirekt coomb nasil oluyor?

Bebekte kan uyuşmazlığı sıkıntısı varsa galiba doğumdan önce anneden alınan kanla da tespit edilebiliyor. Emin değilim bu bilgiden ama. Sende kanama olduğunda rh belirleme yaptılarsa testlerde bu da vardır. İlk gebeliğin mi şuanda, kaybın felan varmı benim gibi öncesinde?

aynen canım. Ben renkli renkli aldım, çok beğendim kalitesi de çok iyi canım. Yeşilli takımı 130 siyah beyaz olanı 170 aldım.

Senin aldıklarında çok güzel canım. Güle güle sağlıklıca kullansın miniğin vakit yaklaştıkça iyice heyecanlanıyoruz
Ay hemde çok 1 aya yaparız tüm alışverişi. Benim zaten ilkinde oğlan olduğu için baya ondanda var

benimde düşük kanım demir ilacını tekten ikiye çıkardı,kemik suyuna çorbalar,kuru incir,pekmez vs ye dedi banada

var oncesinde 8 haftalik o zamanda uyusmazlik ignesi olmustum simdi kanama da yine oldum uyusmazlik ignesi

Merhaba kızlar. Herkesi alışveriş heyecanı sarmış ne güzel Ben daha almam sanırım nereye koyulacak o kadar şey diye düşünüyorum Önce çekmeceli bir beşik istiyorum, Trendyol'da falan bakıyorum arada.
Benim de başka telaşım oldu dün. Apartmanın çimlerine örtü serip oturmuştuk eşimle. Eve geldik birkaç saat sonra göbeğimde bir yanma oldu baktım ki KENE YAPIŞMIŞ Hemen hastaneye gittik çıkardılar, zararsız bu dediler ama yine de kan aldılar, kontrol için 10 gün sonra bir daha kan vermek gerekmiş. Şimdi iyiyim ateş falan olmadı ama biraz şaşırdım daha önce hiç başıma gelmemişti.

Geçmiş olsun cnm . Kene benide çok korkutuyo

Ben Hepsiburada dan aldım canım.

Çok geçmiş olsun. İnşallah 10 gün sonra da bişey çıkmaz. Eşim askerken onunda öyle olmuştu. Hiç ellemeden direkt hastaneye gitmişler orada çıkarılmış. Bir hafta sonra o da kan vermişti. Bir sıkıntı olmadı. Bebeğiniz de de bişey yoktur inşallah. Telaş yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…