- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ay canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmazMerhaba kızlar. Herkesi alışveriş heyecanı sarmış ne güzelBen daha almam sanırım nereye koyulacak o kadar şey diye düşünüyorum Önce çekmeceli bir beşik istiyorum, Trendyol'da falan bakıyorum arada.
Benim de başka telaşım oldu dün. Apartmanın çimlerine örtü serip oturmuştuk eşimle. Eve geldik birkaç saat sonra göbeğimde bir yanma oldu baktım ki KENE YAPIŞMIŞHemen hastaneye gittik çıkardılar, zararsız bu dediler ama yine de kan aldılar, kontrol için 10 gün sonra bir daha kan vermek gerekmiş. Şimdi iyiyim ateş falan olmadı ama biraz şaşırdım daha önce hiç başıma gelmemişti.
Benim pihtilasma testlerimde sorun cikmadi ancak her ihtimale karsi kullanmami istediler. Daha once gebelik kayiplarim oldugu icin. Gittigim en az 5 doktorun fikride kullanilmasi yonunde oldugu icin bende kullaniyorum.Pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcıyı ne için kullanıyorsunuz acaba
Ben de göbek deliğinin altında kasığa doğru hissediyorum canımKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Çok hareket ettirme canım özellikle ilk birkaç saat inşallah ağrımaz hiçKızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak??aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da
Bende sanki orda hissediyorum canım zaten şimdi sağlık ocağından geldim kalp atışı dinledi ebe tamda ordan dinliyordu daha yukarıya çıkmamış demekki. Bir yerde okumuştum her hafta bir cm yukarı çıkıyormuşKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Tamam canım teşekkür ederimÇok hareket ettirme canım özellikle ilk birkaç saat inşallah ağrımaz hiç
Ben her yerde hissediyorum şuanda, her yere vuruyor eşek sıpasıKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
İnşallah hiç ağrımaz canım ama bu gün çok hareket ettirmemeye ve iş yapmamaya çalış. Ertesi günü ağrımaya başlıyor genelde.Kızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak??aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da
İnşallah ağrımaz canım tamam dikkat edeceğim çok teşekkür ederimBen her yerde hissediyorum şuanda, her yere vuruyor eşek sıpasıbüyüdükçe bebek yukarı çıkıyor yukarılarda hissedersin canım. Şimdi aşağıda hissetmen normal.
İnşallah hiç ağrımaz canım ama bu gün çok hareket ettirmemeye ve iş yapmamaya çalış. Ertesi günü ağrımaya başlıyor genelde.
Maşallah canım sağlıklı olunda. Ama sanki biraz çok gibi 8 kilo ama sen zayıfsın işte ondan kaynaklana bilir. Çünkü yağ depoları boş olanların fazla kilo almaları normalmiş depoların dolması lazımmış. Benim dolu olduğu için az kilo alıyorum heraldeKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Yani biraz fazla gibi canımKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Ben göbek deligimin bir parmak altında falan hissediyorum canım. Hala aynı tarafta hissediyorum en baştan beri. Doktor ultrasonda bakarken de göbek deliği hizamda bakıyor, yukarıda sanırım.Kizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Kızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak??aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da
benim hiç ağrımadı,umarım olmaz sizde de ağrıKızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak??aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da
Çok geçmiş olsun.Ay aman inşallah ağrımasın benim çok ağır geçti. Özellikle 2. ve 3. geceler çok kötü idi. Ağrı, ateş, halsizlik.
Bende öyle umuyorum inşallah olmaz sizin gibi şanslı olurumbenim hiç ağrımadı,umarım olmaz sizde de ağrı
Bende genelde göbek altında hissediyorum .Ayakları muhtemelen orada diye düşündümKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Yalnız değilsin bende 9 kilo aldım hamile kaldığıma göre. Doktor cuma günü dikkat etmelisin çok almışsın dedi ama duramıyorummmKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?