2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz

Pıhtılaşma yoksa kan sulandırıcıyı ne için kullanıyorsunuz acaba
Benim pihtilasma testlerimde sorun cikmadi ancak her ihtimale karsi kullanmami istediler. Daha once gebelik kayiplarim oldugu icin. Gittigim en az 5 doktorun fikride kullanilmasi yonunde oldugu icin bende kullaniyorum.

Kizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Bende sanki orda hissediyorum canım zaten şimdi sağlık ocağından geldim kalp atışı dinledi ebe tamda ordan dinliyordu daha yukarıya çıkmamış demekki. Bir yerde okumuştum her hafta bir cm yukarı çıkıyormuş

Kizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Ben her yerde hissediyorum şuanda, her yere vuruyor eşek sıpası büyüdükçe bebek yukarı çıkıyor yukarılarda hissedersin canım. Şimdi aşağıda hissetmen normal.
Kızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak?? aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da
İnşallah hiç ağrımaz canım ama bu gün çok hareket ettirmemeye ve iş yapmamaya çalış. Ertesi günü ağrımaya başlıyor genelde.

Kızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?

İnşallah ağrımaz canım tamam dikkat edeceğim çok teşekkür ederim

Maşallah canım sağlıklı olunda. Ama sanki biraz çok gibi 8 kilo ama sen zayıfsın işte ondan kaynaklana bilir. Çünkü yağ depoları boş olanların fazla kilo almaları normalmiş depoların dolması lazımmış. Benim dolu olduğu için az kilo alıyorum heralde

Yani biraz fazla gibi canım ben henüz 1 kilo aldım.

Ben göbek deligimin bir parmak altında falan hissediyorum canım. Hala aynı tarafta hissediyorum en baştan beri. Doktor ultrasonda bakarken de göbek deliği hizamda bakıyor, yukarıda sanırım.

Kızlar günaydın bende tetanoz iğnemi oldum geldim ne zaman kolum ağrıyacak?? aman aman inşallah ağrımaz şuan bişey yok da

Ay aman inşallah ağrımasın benim çok ağır geçti. Özellikle 2. ve 3. geceler çok kötü idi. Ağrı, ateş, halsizlik.

Yalnız değilsin bende 9 kilo aldım hamile kaldığıma göre. Doktor cuma günü dikkat etmelisin çok almışsın dedi ama duramıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…