- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bana da çok gibi geldi ama boğazım durmuyor yaMaşallah canım sağlıklı olunda. Ama sanki biraz çok gibi 8 kilo ama sen zayıfsın işte ondan kaynaklana bilir. Çünkü yağ depoları boş olanların fazla kilo almaları normalmiş depoların dolması lazımmış. Benim dolu olduğu için az kilo alıyorum heralde
Ben 45le hamile kaldım, komşularım sen normalde de zayıfsın normal diyolar içimi öyle rahatlatıyorumYalnız değilsin bende 9 kilo aldım hamile kaldığıma göre. Doktor cuma günü dikkat etmelisin çok almışsın dedi ama duramıyorummm
Ben 45le hamile kaldım ondan olabilir mi acabaYani biraz fazla gibi canımben henüz 1 kilo aldım.
Dikkat etmek lazım bende 53 ile hamile kaldım boyum da var. 34-36 bedendim öncesinde. Ama iki doktor da çok dedi. Kendi doktorum böyle devam ederse diyet yapman gerekir dediBen 45le hamile kaldım, komşularım sen normalde de zayıfsın normal diyolar içimi öyle rahatlatıyorum
Benimde genetik test sonucunda pıhtılaşma çıkmadı ama dr yinede önlem amaçlı 4000 oksapar ve ecopirin 80 mg kullandırıyor.siz kaçlık kullanıyorsunuz,,,?? 16 haftalık düşük yapmıştım hapı 32 iğneyi 37 ye kadar kullanmamı söyledi. ÖBenim pihtilasma testlerimde sorun cikmadi ancak her ihtimale karsi kullanmami istediler. Daha once gebelik kayiplarim oldugu icin. Gittigim en az 5 doktorun fikride kullanilmasi yonunde oldugu icin bende kullaniyorum.
bizim daha gebeliği öğrendiğimiz gibi dedi kan uyuşmazlığı var kanaman olmadığı takdirde doğumda yapacağız korkacak bir şey yok diye. 28.hafta da yaparız demedi bidahaki kontrolde sorarım bende tekrardan. 25.haftada kontrolüm var şeker yüklemesi-hemogram ve idrar tahlili de alalım bakalım değerlere dedi. Belki o zaman kendi de söyler. Size de çok geçmiş olsun.:)Yani iğne yapmam gerektiğini kanamamın gelmesiyle öğrendim test sonucu. Kanamanın sebebi de kan uyuşmazlığı değilmiş plasentanın rahim ağzına yaklaşmasından dolayıymış. Ama bu kanama sebep olmuş oldu çok şükür ki iğnemi de yaptılar. Bana da doktorum 28 haftada yaparız birde doğumdan sonra demişti. Sana neden doğumdan sonraya direk demiş. Bence ara ara test vermek lazımmış tesadüf öğrenmiş oldum ben ve şükür risk geçti 28 haftada tekrar siz sorun bence
+6 kiloyla destek olmaya geldimKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Bende bugün 15.30 da gidicem detaylıya .Umarım her şey yolundadır .İçimiz ferahlayarak döneriz inşallahBirazdan detaylı ultrason randevum var ve cok heyecanlıyıminşaAllah hersey yolundadır kızlar
İnşaAllah canımmBende bugün 15.30 da gidicem detaylıya .Umarım her şey yolundadır .İçimiz ferahlayarak döneriz inşallah
maşallah çok iyi vermişsiniz ben de tombiş bi hamileyim daha çok kilo almaktan korkuyorum sırrınızı öğrenebilir miyim?+6 kiloyla destek olmaya geldim
Hemde 78le hamıle kalmıs bır anne olarak
Yani iyi almısızinş bebişler saglıklı ve kolayca dogarlar gerisi cokta önemli değil
Oğlumda 18 kilo almıstım dogum sonrası 1 ayda -16 kıloyu gormüştmondan dolayı cok dert etmemeye calısıyorm ama dr’um benimke aynı fıkırde değil
Iyi bari sevindim canimBen de göbek deliğinin altında kasığa doğru hissediyorum canım
Bende 7 kg canimKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Cok sevindim canim hep guzel guzel duyalim.insallah kalp atislarini miniklerimizinBende sanki orda hissediyorum canım zaten şimdi sağlık ocağından geldim kalp atışı dinledi ebe tamda ordan dinliyordu daha yukarıya çıkmamış demekki. Bir yerde okumuştum her hafta bir cm yukarı çıkıyormuş
Bende 4000 oksapar ve aspirin 100 mg kullaniyorum canim. Bana da hap icin 33 igne icin dogumdan br gun once mi dedi ne dedi tam hatirlamiyorum veya 38 gibi bsy dediBenimde genetik test sonucunda pıhtılaşma çıkmadı ama dr yinede önlem amaçlı 4000 oksapar ve ecopirin 80 mg kullandırıyor.siz kaçlık kullanıyorsunuz,,,?? 16 haftalık düşük yapmıştım hapı 32 iğneyi 37 ye kadar kullanmamı söyledi. Ö
Bende oyle dusundum sorup rahatlamak iyi geliyorBende genelde göbek altında hissediyorum .Ayakları muhtemelen orada diye düşündüm
Insallah canim amin hepimiz hep guzel haberler alalim. Rabbim ferahlik versin, bebise saglik versin.Bende bugün 15.30 da gidicem detaylıya .Umarım her şey yolundadır .İçimiz ferahlayarak döneriz inşallah
Ay hadi insallah. Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum. Allah icine ferahlik bebise se saglik versinBirazdan detaylı ultrason randevum var ve cok heyecanlıyıminşaAllah hersey yolundadır kızlar
Canım benim bazen göbek deliğinin üstü bazende göbeğinin en aşağısıBenim pihtilasma testlerimde sorun cikmadi ancak her ihtimale karsi kullanmami istediler. Daha once gebelik kayiplarim oldugu icin. Gittigim en az 5 doktorun fikride kullanilmasi yonunde oldugu icin bende kullaniyorum.
Bende oksapar 4000 kullanıyorum ecopirini bıraktık 6. Haftada kanama olduğundaBenimde genetik test sonucunda pıhtılaşma çıkmadı ama dr yinede önlem amaçlı 4000 oksapar ve ecopirin 80 mg kullandırıyor.siz kaçlık kullanıyorsunuz,,,?? 16 haftalık düşük yapmıştım hapı 32 iğneyi 37 ye kadar kullanmamı söyledi. Ö
Hayırlı haberlerle gelinBende bugün 15.30 da gidicem detaylıya .Umarım her şey yolundadır .İçimiz ferahlayarak döneriz inşallah
Hayırlı haberlerle gelin inşallahBirazdan detaylı ultrason randevum var ve cok heyecanlıyıminşaAllah hersey yolundadır kızlar
Bakılmış haklısınız negatif çıkmış ne demek bu?Kesin dediğime bakıldı sizde. E nabızdan kontrol etsenize indirekt coombs testi pozitif mi çıkmış.
Bende oralarda hissediyorum canımKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Bulantılar bitince çok açıldım herhalde, ne bulursam yiyorum+6 kiloyla destek olmaya geldim
Hemde 78le hamıle kalmıs bır anne olarak
Yani iyi almısızinş bebişler saglıklı ve kolayca dogarlar gerisi cokta önemli değil
Oğlumda 18 kilo almıstım dogum sonrası 1 ayda -16 kıloyu gormüştmondan dolayı cok dert etmemeye calısıyorm ama dr’um benimke aynı fıkırde değil
Sağlıklı olsunda yavrularımız kilo önemli değil Napalım, veririzIyi bari sevindim canim
Bende 7 kg canim
Cok sevindim canim hep guzel guzel duyalim.insallah kalp atislarini miniklerimizin
Bende 4000 oksapar ve aspirin 100 mg kullaniyorum canim. Bana da hap icin 33 igne icin dogumdan br gun once mi dedi ne dedi tam hatirlamiyorum veya 38 gibi bsy dedi
Bende oyle dusundum sorup rahatlamak iyi geliyor
Insallah canim amin hepimiz hep guzel haberler alalim. Rabbim ferahlik versin, bebise saglik versin.
Ay hadi insallah. Hepinizin guzel haberlerini bekliyorum. Allah icine ferahlik bebise se saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?