2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aslında resmî nikah kıyılırken söylüyorlar uyarıyorlar canım tahlil alıyorlar ya bize o zaman söylemişti doktor. Evet kanaman olmadığı sürece sorun yok diyorlar.

Kızlar 24. Haftasında olup izin alanlar var mı. Artık eskiye dönülecek deniyor aşı bayağı kişiye vurulduğundan iptal edilelecekmiş benim iki haftam kaldı. İnşallah iptal olmaz

Benim ilk olacağı için her şeyi almak istiyorum, alacağız da galiba Bu konuda siz biraz daha şanslısınız abisinin kıyafetlerini de giyer daha iyi
Benim ikinci ama ilkine hicbir şey almadım nerdeyse. Tam 1 yıl önce ablam doğum yapmıştı hem cinsiyet hem de mevsim tutunca hazıra konduk. Ama sıfırdan almak çok eğlenceli görünüyor.

Kizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
Ben her yerde hissediyorum göbek deliğimin hizasında bazen kaşıkta bazen yanlarımda dışardan da mısır patlağı gibi gibi görünüyor hala alışamadım içimde bir insan yavrusu var çok garip

İki haftadır benimde duvarları kapıları kemiresim var ya iki haftada iki kilo aldım deliriyorum gıdım çıktı resmen bebeğe almıyorum asla direkt kendime aldım yani net

Ben 45le hamile kaldım ondan olabilir mi acaba bide vitaminlerim falan da çok düşüktü. Takviye yaptıkça acaba vücut kendini anca mı toparladı diye teselli ediyorum kendimi
Valla zayıf hamile kalmakla alakası var mı bilmiyorum canım ben de çok zayıf hamile kaldım ama benim vitamin değerlerim falan normaldi o yüzden bilemedim :))

Bende aynen öyleyim sürekli aç hissediyorum ve yiyorum. 21 haftadayım 3.5 kilo aldım

Ben her yerde hissediyorum göbek deliğimin hizasında bazen kaşıkta bazen yanlarımda dışardan da mısır patlağı gibi gibi görünüyor hala alışamadım içimde bir insan yavrusu var çok garip
Benimki bazen uykudan uyandırıyor, içerde takla atıyor resmen
İki haftadır benimde duvarları kapıları kemiresim var ya iki haftada iki kilo aldım deliriyorum gıdım çıktı resmen bebeğe almıyorum asla direkt kendime aldım yani net
Bende öyle, kendime alıyorum galiba ama aynaya bakınca sadece göbeğim büyümüş gibi geliyor.
Valla zayıf hamile kalmakla alakası var mı bilmiyorum canım ben de çok zayıf hamile kaldım ama benim vitamin değerlerim falan normaldi o yüzden bilemedim :))
Yiyorum bakalım canım Allah sonumuz hayır etsin
Bende aynen öyleyim sürekli aç hissediyorum ve yiyorum. 21 haftadayım 3.5 kilo aldım
Sen daha iyisin ben 21de 6 kilo almıştım sanırım

Kızlar 24. Haftasında olup izin alanlar var mı. Artık eskiye dönülecek deniyor aşı bayağı kişiye vurulduğundan iptal edilelecekmiş benim iki haftam kaldı. İnşallah iptal olmaz
Yaa iptal olmasın sonuçta biz aşı olmuyoruz. Ben cumartesi günü doktora gideceğim rapor almak için tam 24 hafta olmadan vermiyorlarmış geçen hafta gittiğimde öyle demişti.

Ama o zayıf hamile kalanlar için çok normal bir kilo ben 54 kiloyla hamile kaldım ondan az aldım. Zayıf kiişiler daha hızlı kilo alırmış

maşallah çok iyi vermişsiniz ben de tombiş bi hamileyim daha çok kilo almaktan korkuyorum sırrınızı öğrenebilir miyim?
valla uzun zaman sonra anne olabilmiştim heycandan ve stresten 10-15 gün cok verımsz uyudum muhtemelen ondandr
Birde hepsı kılo değil yaödemdir ödem
Ya inşallah öyle olmaz
Olmasn nolur ya valla 24 diye diye gezıyorm
İnş hamılelere ayrıcalık devam eder
10 haftalıkken covid gecirdim cok agır gecti((

Onlar hiç aklıma gelmedi aslında kış oluyor almak lazım değil mi ya
Ya etek bezleri cok ince oluyor. Cok kalin battaniyeler de disarida kullanim icin cok cazip değıl. En kalin olanlardan kizima almistim ben. Evde kullaniyoruz halâ ustunu ortmek icin ama disarida kullanimi rahat degil onların. Arkadaşım bebek alışverişi yaparken görmüştüm triko olanları içi tüylü olanlar çok güzel alırsam atarım buraya da

Dönem dönem oluyor gebelikte. Sonra normale dönüyor. Bazı haftalar hiç kilo almıyorsun sonra bir bakmışsın 3 kilo birden almışsın.

Aynen canım iyi olur. Tüylü deyince bi düşündüm aslında çünkü bende alerji var bebekte de olabilir mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…