Aslında resmî nikah kıyılırken söylüyorlar uyarıyorlar canım tahlil alıyorlar ya bize o zaman söylemişti doktor. Evet kanaman olmadığı sürece sorun yok diyorlar.bizim daha gebeliği öğrendiğimiz gibi dedi kan uyuşmazlığı var kanaman olmadığı takdirde doğumda yapacağız korkacak bir şey yok diye. 28.hafta da yaparız demedi bidahaki kontrolde sorarım bende tekrardan. 25.haftada kontrolüm var şeker yüklemesi-hemogram ve idrar tahlili de alalım bakalım değerlere dedi. Belki o zaman kendi de söyler. Size de çok geçmiş olsun.:)
Sağol canım çok güzeller. Fiyatlar uygunmuş. Bir de içi tüylü triko battaniyeler oluyor onlardan almak istiyorum
Ben Hepsiburada dan aldım canım.
Benim ikinci ama ilkine hicbir şey almadım nerdeyse. Tam 1 yıl önce ablam doğum yapmıştı hem cinsiyet hem de mevsim tutunca hazıra konduk. Ama sıfırdan almak çok eğlenceli görünüyor.Benim ilk olacağı için her şeyi almak istiyorum, alacağız da galibaBu konuda siz biraz daha şanslısınız abisinin kıyafetlerini de giyer daha iyi
Ben her yerde hissediyorum göbek deliğimin hizasında bazen kaşıkta bazen yanlarımda dışardan da mısır patlağı gibi gibi görünüyor hala alışamadım içimde bir insan yavrusu var çok garipKizlar bebegin hareketlerini nerde hissediyorsunuz. Ben gobekten 5 parmak altinda fln hissediyorum da cok mu asagida hissediyorum acaba
İki haftadır benimde duvarları kapıları kemiresim var ya iki haftada iki kilo aldım deliriyorum gıdım çıktı resmen bebeğe almıyorum asla direkt kendime aldım yani netKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Valla zayıf hamile kalmakla alakası var mı bilmiyorum canım ben de çok zayıf hamile kaldımBen 45le hamile kaldım ondan olabilir mi acababide vitaminlerim falan da çok düşüktü. Takviye yaptıkça acaba vücut kendini anca mı toparladı diye teselli ediyorum kendimi
Bende aynen öyleyim sürekli aç hissediyorum ve yiyorum. 21 haftadayım 3.5 kilo aldımKızlar benim iştahım fena açıldı ya. Sabah dengeli güzel bir kahvaltı yapıyorum, bir saat sonra midem kazınmaya başlıyor. Meyve, yoğurt, Süt filan atıştırıyorum, yine kesmiyor. Az önce yarım ekmek tost, zeytin peynir, Domates filan yedim ama midem hâlâ boş gibi. 23 haftada 8 kilo almışım, çok mu acaba ya?
Benimki bazen uykudan uyandırıyor, içerde takla atıyor resmenBen her yerde hissediyorum göbek deliğimin hizasında bazen kaşıkta bazen yanlarımda dışardan da mısır patlağı gibi gibi görünüyor hala alışamadım içimde bir insan yavrusu var çok garip
Bende öyle, kendime alıyorum galiba ama aynaya bakınca sadece göbeğim büyümüş gibi geliyor.İki haftadır benimde duvarları kapıları kemiresim var ya iki haftada iki kilo aldım deliriyorum gıdım çıktı resmen bebeğe almıyorum asla direkt kendime aldım yani net
Yiyorum bakalım canım Allah sonumuz hayır etsinValla zayıf hamile kalmakla alakası var mı bilmiyorum canım ben de çok zayıf hamile kaldımama benim vitamin değerlerim falan normaldi o yüzden bilemedim :))
Sen daha iyisin ben 21de 6 kilo almıştım sanırımBende aynen öyleyim sürekli aç hissediyorum ve yiyorum. 21 haftadayım 3.5 kilo aldım
Yaa iptal olmasın sonuçta biz aşı olmuyoruz. Ben cumartesi günü doktora gideceğim rapor almak için tam 24 hafta olmadan vermiyorlarmış geçen hafta gittiğimde öyle demişti.Kızlar 24. Haftasında olup izin alanlar var mı. Artık eskiye dönülecek deniyor aşı bayağı kişiye vurulduğundan iptal edilelecekmiş benim iki haftam kaldı. İnşallah iptal olmaz
Ama o zayıf hamile kalanlar için çok normal bir kilo ben 54 kiloyla hamile kaldım ondan az aldım. Zayıf kiişiler daha hızlı kilo alırmışBenimki bazen uykudan uyandırıyor, içerde takla atıyor resmen
Bende öyle, kendime alıyorum galiba ama aynaya bakınca sadece göbeğim büyümüş gibi geliyor.
Yiyorum bakalım canım Allah sonumuz hayır etsin
Sen daha iyisin ben 21de 6 kilo almıştım sanırım
Ya inşallah öyle olmazKızlar 24. Haftasında olup izin alanlar var mı. Artık eskiye dönülecek deniyor aşı bayağı kişiye vurulduğundan iptal edilelecekmiş benim iki haftam kaldı. İnşallah iptal olmaz
maşallah çok iyi vermişsiniz ben de tombiş bi hamileyim daha çok kilo almaktan korkuyorum sırrınızı öğrenebilir miyim?
Olmasn nolur ya valla 24 diye diye gezıyormYa inşallah öyle olmaz
Onlar hiç aklıma gelmedi aslında kış oluyor almak lazım değil mi yaSağol canım çok güzeller. Fiyatlar uygunmuş. Bir de içi tüylü triko battaniyeler oluyor onlardan almak istiyorum
Ya etek bezleri cok ince oluyor. Cok kalin battaniyeler de disarida kullanim icin cok cazip değıl. En kalin olanlardan kizima almistim ben. Evde kullaniyoruz halâ ustunu ortmek icin ama disarida kullanimi rahat degil onların. Arkadaşım bebek alışverişi yaparken görmüştüm triko olanları içi tüylü olanlar çok güzel alırsam atarım buraya daOnlar hiç aklıma gelmedi aslında kış oluyor almak lazım değil mi ya
Dönem dönem oluyor gebelikte. Sonra normale dönüyor. Bazı haftalar hiç kilo almıyorsun sonra bir bakmışsın 3 kilo birden almışsın.İki haftadır benimde duvarları kapıları kemiresim var ya iki haftada iki kilo aldım deliriyorum gıdım çıktı resmen bebeğe almıyorum asla direkt kendime aldım yani net
Aynen canım iyi olur. Tüylü deyince bi düşündüm aslında çünkü bende alerji var bebekte de olabilir mi diye.Ya etek bezleri cok ince oluyor. Cok kalin battaniyeler de disarida kullanim icin cok cazip değıl. En kalin olanlardan kizima almistim ben. Evde kullaniyoruz halâ ustunu ortmek icin ama disarida kullanimi rahat degil onların. Arkadaşım bebek alışverişi yaparken görmüştüm triko olanları içi tüylü olanlar çok güzel alırsam atarım buraya da
Bunun gibi bir şey rahatsız eder mi? Allerji gelmedi hiç aklımaAynen canım iyi olur. Tüylü deyince bi düşündüm aslında çünkü bende alerji var bebekte de olabilir mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?