- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ah ya inşallah tekrar bulaşmaz canım dikkat et kendineOlmasn nolur ya valla 24 diye diye gezıyorm
İnş hamılelere ayrıcalık devam eder
10 haftalıkken covid gecirdim cok agır gecti((
Bende bugün hastanede bi bayandan resmini çektim örmüş astar diktirmiş. Bende örmeyi düşünüyorum nasıl bu modelBunun gibi bir şey rahatsız eder mi? Allerji gelmedi hiç aklıma
Çok güzelmiş. Benim el becerik hiç yok. O yüzden hazır geldi aklıma örgü gelmediBende bugün hastanede bi bayandan resmini çektim örmüş astar diktirmiş. Bende örmeyi düşünüyorum nasıl bu model
Çok güzel canım annem yeğenime örmüştü yengem bu modelde istemişti diye ben beğeniyorum canımBende bugün hastanede bi bayandan resmini çektim örmüş astar diktirmiş. Bende örmeyi düşünüyorum nasıl bu model
Yok canım ben bundan almayayım. Bebeğe olmasa bile bana sıkıntı bu. Örgüyle yapılan büyük delikli ondan alırım. Bir tane de annem örecek yeter herhalde.Bunun gibi bir şey rahatsız eder mi? Allerji gelmedi hiç aklıma
Ay benden başka herkes hissediyorKızlar ben sanki hissetmeye başladım elimi koyunca bi dokunma oluyo sankihayal görmüyorsam
bende herkesin dedigi gibi bagirsak hareketi gibi bi sey hissediyorum diyordum ama elimi koyunca bi süre tik diye o noktaya degdi sankiAy benden başka herkes hissediyorbi şeyler hissediyor gibiyim ama sizin hissettiğiniz nasıl bir şey tam olarak? Ben bu hareket bebektir diyemiyorum.
Ben de bi kaç kere hissettim. Şimdi eli ağzında uslu uslu yatıyor içerideAy benden başka herkes hissediyorbi şeyler hissediyor gibiyim ama sizin hissettiğiniz nasıl bir şey tam olarak? Ben bu hareket bebektir diyemiyorum.
yok canim sanmiyorumcanım güzel görünüyor sallanıyor mu acaba?
Liste vardı bı yerden ekran görüntüsünü almıştım bulursam atayım canımKızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum
sirt ustu uzanarak tv izlerkende gobegin altinda bir hareketler var simdiye kadar bagirsak hareketi zannediyordum ama bebek hareketi galibaAy benden başka herkes hissediyorbi şeyler hissediyor gibiyim ama sizin hissettiğiniz nasıl bir şey tam olarak? Ben bu hareket bebektir diyemiyorum.
İnternette muhakkak vardır canımKızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum
İnşaAllah canım ya evden pek cıkmıyormAh ya inşallah tekrar bulaşmaz canım dikkat et kendine
Bana etrafımdakıler 0-1,0-3 ay alma gıydırılmıyo vs vs vs dedıler bende 3 aydan baslayan aldım 2 hastane cıkısı vardı sadeceŞöyle bir liste var ama hepsine gerek var mı bilemedim.
Çok sağol canım, ay gözüm korktu, çok şey varŞöyle bir liste var ama hepsine gerek var mı bilemedim.
Yeter yeter. Öyle bir sıkıntın varsa hiç gerek yok.Yok canım ben bundan almayayım. Bebeğe olmasa bile bana sıkıntı bu. Örgüyle yapılan büyük delikli ondan alırım. Bir tane de annem örecek yeter herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?