2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bunun gibi bir şey rahatsız eder mi? Allerji gelmedi hiç aklıma
Bende bugün hastanede bi bayandan resmini çektim örmüş astar diktirmiş. Bende örmeyi düşünüyorum nasıl bu model

Eklentiler

• 077B7775-65F5-4474-9C80-BB888613A715.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum

Ay benden başka herkes hissediyor bi şeyler hissediyor gibiyim ama sizin hissettiğiniz nasıl bir şey tam olarak? Ben bu hareket bebektir diyemiyorum.
bende herkesin dedigi gibi bagirsak hareketi gibi bi sey hissediyorum diyordum ama elimi koyunca bi süre tik diye o noktaya degdi sanki ilkinde korktum bi sure sonra bi daha deneyeyim dedim yine oldu sanirim

Ay benden başka herkes hissediyor bi şeyler hissediyor gibiyim ama sizin hissettiğiniz nasıl bir şey tam olarak? Ben bu hareket bebektir diyemiyorum.
Ben de bi kaç kere hissettim. Şimdi eli ağzında uslu uslu yatıyor içeride yumru gibi oluyor dışarıdan bakınca, hafif iki parmağını birleştirip tık yaparsın ya aynı onun gibi hissettim ben. Ben de çok merak ediyordum bu hissedenler nasıl hissediyor diye

sirt ustu uzanarak tv izlerkende gobegin altinda bir hareketler var simdiye kadar bagirsak hareketi zannediyordum ama bebek hareketi galiba

Şöyle bir liste var ama hepsine gerek var mı bilemedim.
Bana etrafımdakıler 0-1,0-3 ay alma gıydırılmıyo vs vs vs dedıler bende 3 aydan baslayan aldım 2 hastane cıkısı vardı sadece ya oğlum 3 bucuk dogdugu halde hersey cok buyuk gelıyodugittik0-3 aylık 4-5 kıyafet daha aldık şimdi aklımda ilk olarak 4-5 tane 0-3 kıyafet almak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…