- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Liste kişiye ve mevsime göre çok değişiyor bence. Mesela bebeğiniz yaz bebeğiyse 20 günden sonra zıbından başka bir şey giydiremiyorsunuz ama kış bebeğiyse 2 kat giydirmek gerekiyor. Hastanede 1 gece kalacaksanız sadece gecelik yeterli ama 2 gece kalacaksan pijama gerekebilir. Yazın doğum yapıyorsanız sabahlıklı loğusa takımına boşuna para vermeye gerek yok. En büyük ihtiyaç anne için gümüş göğüs kapakları. Valiz organizerleri var takım halinde. Hastane çantası hazırlarken çok işe yarıyor. Sonrasında da dışarıya çıkarken bebeğin eşyalarını çantaya gruplayarak koymak için çok kullanışlı bence ama kimisine göre çok gereksiz olabilir. Yani bu listeler çok kişisel. Birinin çok kullandığını bir başkası hiç kullanmıyor.Kızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum
Etraftakiler bazen çok biliyor. Çocuk çıplak mı duracak? Anlamıyorum bu insanları. Hediye getirenler aten büyük getiriyor genelde. Asıl yeni doğduğunda kıyafet lazım. İnsan loğusa kafasıyla bir de alışverişe mi gidecek? Erkekler zaten çok anlamıyor. Ay loğusa deyince bile bi sinirlerim bozulduBana etrafımdakıler 0-1,0-3 ay alma gıydırılmıyo vs vs vs dedıler bende 3 aydan baslayan aldım 2 hastane cıkısı vardı sadeceya oğlum 3 bucuk dogdugu halde hersey cok buyuk gelıyodu gittik0-3 aylık 4-5 kıyafet daha aldık şimdi aklımda ilk olarak 4-5 tane 0-3 kıyafet almak var
Ayy vallah benim ikinci gebelikte lohusalık kötü geçtiEtraftakiler bazen çok biliyor. Çocuk çıplak mı duracak? Anlamıyorum bu insanları. Hediye getirenler aten büyük getiriyor genelde. Asıl yeni doğduğunda kıyafet lazım. İnsan loğusa kafasıyla bir de alışverişe mi gidecek? Erkekler zaten çok anlamıyor. Ay loğusa deyince bile bi sinirlerim bozuldu
Giydiriliyor valla lazım da benim kızım da 3 buçuk kilo civarı doğmuştu hastane çıkışlarını ilk üç ay giydi diyebilirim hatta 0-3 leri de epey giydi hediyeler genelde büyük geliyor valla doğumunda, mevlüdünde gelen kıyafetlerden daha yeni yeni giydirdiklerim bile varBana etrafımdakıler 0-1,0-3 ay alma gıydırılmıyo vs vs vs dedıler bende 3 aydan baslayan aldım 2 hastane cıkısı vardı sadeceya oğlum 3 bucuk dogdugu halde hersey cok buyuk gelıyodu gittik0-3 aylık 4-5 kıyafet daha aldık şimdi aklımda ilk olarak 4-5 tane 0-3 kıyafet almak var
Benimde örgüyle aram pek yok da bu tığla yapılıyor basit geldi. düz yani üstünün kabartmalarını yapamam galiba dedim annem çok basit yaparsın dedi e tamam dedimÇok güzelmiş. Benim el becerik hiç yok. O yüzden hazır geldi aklıma örgü gelmedi
Teşekkür ederim canım bende beğendim gerçi hiç model arayışına girmemiştim direk karşıma çıktı şükür.Çok güzel canım annem yeğenime örmüştü yengem bu modelde istemişti diye ben beğeniyorum canım
En baştaki tuluma bayıldım ya. Nerde yaptırıyorsun canım, öğrenmek isterimKızlar ayrıca kızım için bunların hepsini yaptırıyorum tabi renklerini kimisinin aynı kaldı kiminin değiştirdim 3 yaşa kadar giyilecek gibi olsun dedim. Kadının eli çok güzel harika işler çıkarıyor. Kolsuz yelek şimdiden hediye geldi 5 tane o yüzden ördürmedim. çok beğenerek verdim sipariş sizce nasıllar??
İnternetten değil canım. Bi ablaya yaptırıyorum ben Erzurum’dayım.En baştaki tuluma bayıldım ya. Nerde yaptırıyorsun canım, öğrenmek isterim
Ben de 5-6 tane aldım. 3-6 az bende de. Onlara bakıyorum. Hediye gelenler de 9-12 ay. Ablaminda bwbegi kış bebeğiydi. Daha fazla ihtiyaç oluyor demişti canım. Alırım sonra ihtiyacı olan birine veririm ben de öyle düşünüyorum.Bana etrafımdakıler 0-1,0-3 ay alma gıydırılmıyo vs vs vs dedıler bende 3 aydan baslayan aldım 2 hastane cıkısı vardı sadeceya oğlum 3 bucuk dogdugu halde hersey cok buyuk gelıyodu gittik0-3 aylık 4-5 kıyafet daha aldık şimdi aklımda ilk olarak 4-5 tane 0-3 kıyafet almak var
Bence hepsi gereksiz gibi duruyor. Parça parça alınca da sanki hepsi lazım gibi. Ay bilemedim ben deÇok sağol canım, ay gözüm korktu, çok şey var
Tulumlara bayıldımKızlar ayrıca kızım için bunların hepsini yaptırıyorum tabi renklerini kimisinin aynı kaldı kiminin değiştirdim 3 yaşa kadar giyilecek gibi olsun dedim. Kadının eli çok güzel harika işler çıkarıyor. Kolsuz yelek şimdiden hediye geldi 5 tane o yüzden ördürmedim. çok beğenerek verdim sipariş sizce nasıllar??
Şükür canım gözünüz aydın olsunGünaydın kızlar dün bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür güzel geçti darısı herkese inşallahoğlum gülümsedi hatta güler yüzlü bi bebeğin olacak dedi doktorum 2li testte yaş riski çıktı Amniyosentez istedi yaptırmamıştımm biraz içimde korku vardı 3lü 4lü bunlarıda yaptırmamıştım çok şükür her şey yolunda dedi doktor
Ya yakınlık hissimin nedenini anladım ben de Erzurum’dayım canım buralı değiliz Burda görev yapıyoruzİnternetten değil canım. Bi ablaya yaptırıyorum ben Erzurum’dayım.
Bende çok yakın hissediyorum seni Allah razı olsun her zaman sorunlarıma cevap yazdınTulumlara bayıldım
Şükür canım gözünüz aydın olsun
Ya yakınlık hissimin nedenini anladım ben de Erzurum’dayım canım buralı değiliz Burda görev yapıyoruz
Dadaşkentte oturuyoruz canım branşımdan dolayı okula gitmiyorum uzaktan eğitim yapıyorum sıkıntı olmadı şükür sen nerde oturuyorsun?Bende çok yakın hissediyorum seni Allah razı olsun her zaman sorunlarıma cevap yazdınNeresindensin Erzurum’un canım. Çalışıyorsun sen birde
anne bebek ihtiyaç listesi diye aratırsan çıkar canımKızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum
Çok severim orayı çok arkadaşlarım ablalarım var. Halk eğitimde eğitmenlik yaptım 4-5 sene. Biz kayakyolunda oturuyoruz canım.Dadaşkentte oturuyoruz canım branşımdan dolayı okula gitmiyorum uzaktan eğitim yapıyorum sıkıntı olmadı şükür sen nerde oturuyorsun?
Evet sakin bir yer gerçekten ben de seviyorum burayıÇok severim orayı çok arkadaşlarım ablalarım var. Halk eğitimde eğitmenlik yaptım 4-5 sene. Biz kayakyolunda oturuyoruz canım.
Ben kendime bir liste yaptım ama herkesin ihtiyacı farklı olur. Sen çalışmıyordursun ben çalışıyordurum sen rahata çok önem vermezsin ben veriyordurum sen daha ucuza mal etmek istersin ben pahalı istersen ben kendi listemi paylaşabilirim sende bi araştırır gereksizleri çıkarır gereklileri eklersinKızlar bu alışverişler için tam bir liste filan var mı? Ordan bakıp alışveriş yapsak çok iyi olur, benim kafam karmakarışık oldu, her duyduğuma internetten bakıyorum, sonra vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?