2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gözünüz aydın canım darısı bizim başımıza

Paylaşabilirsen çok sevinirim gerçekten. Dediğiniz gibi farklılıklar olabilir, ama bana iyi bir fikir verir

İnşallah ben logusa depresyonuna girmem diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Çok diplerde yaşadım. Sağdığım 10 cc süt döküldü diye saatlerce ağladım. Annem evi topluyor diye ağladım. Birisi çocuğun yıkanmış kıyafetlerinin üstüne oturdu diye resmen sinir krizi geçirdim, gecenin bir vakti hepsini tekrar yıkadım. Hatırlamak istemiyorum loğusa kafasını. 40 gün kimseyle görüşememek en güzeli

Aaa öyle mi görev filan mı? Yoksa kayınvalidenler mi burda
Yok yok görev değil kayınvalidemler burda bende burda tüp bebek yaptırdım gidemedim ne olur ne olmaz doktorumda burda olduğu için öyle doğuma kadar diye durucam gibi görünüyor hayırlısı bakalım. Eşim Erzurumlu ailesi burda ilk zamanlar burda oturuyorduk sonra gittik tayin aldı eşim

Anladım canım Bünyamin hocaya mı gidiyorsun çok tatlı adamdır yengem onda tedavi oldu ikinci transferinde yeğenim dünyaya geldi Yakup hoca da hemşom olur

Anladım canım Bünyamin hocaya mı gidiyorsun çok tatlı adamdır yengem onda tedavi oldu ikinci transferinde yeğenim dünyaya geldi Yakup hoca da hemşom olur
Evet Bünyamin bey benim doktorum.kesinlikle öyle biri Yakup hoca ığdırlıymış galiba ona da gitmişliğim var. Çok şükür inşallah bende kucağıma alırım. Yengenizinde gözü aydın çok sevindim

Geçmiş olsun canım ins sende yine yaşamazsın bu durumu eşim de başta üstüme gelirdi niye sütun gelmiyot neden icimiyo başka bir derdi mi var derdi artık bunaldım bağırdım çağırdım bu halde üstüme gelme stres yapma senin yüzünden olmuyor dedim adam o saatten sonra üstüme gelmedi internetten arastirdi neden oluyor böyle şeyler ne yapmak lazım die araştırdı bebeğin gazını çıkardı gezdirdi odadan odaya üstünü değiştirdi yardımcı oldu bana bitkisel çaylar aldı onu bunu yememi önerdi allkillandi artık bilgisi var ne neden oluyor nasıl düzelir die

Buna kesinlikle katılıyorum çalışan anne ve çalışmayan / izindeki annenin ihtiyaçları vs çok farklı. Bu listelerde yazanlara bazen inanamıyorum, etrafımızda çocuk büyümese neyse diyeceğiz çok nadir kullanılacak belki kullanılmayacak maliyetli şeyleri bile ekliyorlar. Hastane çıkışı çok az al diyorlar bir de ama bu bebekler kusuyor, üstü başı berbat olabiliyor o yüzden 1-2 takım filan bana çok az geliyor.

Geçen bir Doğum Hazırlıkları seminerine katılmıştım kızlar orada bu konuyla ilgili güzel bilgiler vermişlerdi. Şu an işteyim ama notlarımı toparlayıp eve gidince buradan da paylaşırım belki faydası olur sizlere de.

kızlar aranızda beşik alan var mı ben araştırmaya başladım ama karar veremedim bi türlü hangi manka model öneriniz varsa açığım
Ben snuzpod aldim 6 aya kdr kullaniyormus, ya da bebek yataga sigana kadar.. chicco next to me benzeri bir yatak, bir tarafi acilip kapaniyor bebegi geceleri rahat emzirmek icin. Guzel gibi duruyor bakalim. Kullaninca gorucez

Merhaba arkadaşlar bende 20. Haftadayim covid 19 asi sıram gelmiş vurdurup vurdurmamada kararsızım acaba ne yapmaliyim
Ben dun oldum asi.
Bir yan etki yasamiyorum henuz 24 saat oldu. Hafif kolumda asi vurulan yerde agri disinda.birkac doktorla gorustum
Hepsinde olmami onerdiler.
Pfizer oldum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…