Ama ben geçiçi burdayım canım normalde muğlada oturuyorumEvet sakin bir yer gerçekten ben de seviyorum burayı
Gözünüz aydın canım darısı bizim başımızaGünaydın kızlar dün bizimde ayrıntılı ultrasonumuz vardı çok şükür güzel geçti darısı herkese inşallahoğlum gülümsedi hatta güler yüzlü bi bebeğin olacak dedi doktorum 2li testte yaş riski çıktı Amniyosentez istedi yaptırmamıştımm biraz içimde korku vardı 3lü 4lü bunlarıda yaptırmamıştım çok şükür her şey yolunda dedi doktor
Paylaşabilirsen çok sevinirim gerçekten. Dediğiniz gibi farklılıklar olabilir, ama bana iyi bir fikir verirBen kendime bir liste yaptım ama herkesin ihtiyacı farklı olur. Sen çalışmıyordursun ben çalışıyordurum sen rahata çok önem vermezsin ben veriyordurum sen daha ucuza mal etmek istersin ben pahalı istersen ben kendi listemi paylaşabilirim sende bi araştırır gereksizleri çıkarır gereklileri eklersin
İnşallahAyy vallah benim ikinci gebelikte lohusalık kötü geçtigogusuclari yara süt gelmiyor kızım gece yatmiyotdu sezeryrnden dikişler almış başını gidiyot ağrıdan yatamıyorn birde hanımefendi bırakmıyor sürekli aç gazı var süt gelmiyor ağza yaralar var delikelri kapalı esim sağ olsun nöbet tutardı gece onu gezdirir di yatırırdi ins bu sefer ki iyi geçer
Aaa öyle mi görev filan mı? Yoksa kayınvalidenler mi burdaAma ben geçiçi burdayım canım normalde muğlada oturuyorum
Yok yok görev değil kayınvalidemler burda bende burda tüp bebek yaptırdım gidemedim ne olur ne olmaz doktorumda burda olduğu için öyle doğuma kadar diye durucam gibi görünüyor hayırlısı bakalım. Eşim Erzurumlu ailesi burda ilk zamanlar burda oturuyorduk sonra gittik tayin aldı eşimAaa öyle mi görev filan mı? Yoksa kayınvalidenler mi burda
Anladım canım Bünyamin hocaya mı gidiyorsun çok tatlı adamdır yengem onda tedavi oldu ikinci transferinde yeğenim dünyaya geldiYok yok görev değil kayınvalidemler burda bende burda tüp bebek yaptırdım gidemedim ne olur ne olmaz doktorumda burda olduğu için öyle doğuma kadar diye durucam gibi görünüyor hayırlısı bakalım. Eşim Erzurumlu ailesi burda ilk zamanlar burda oturuyorduk sonra gittik tayin aldı eşim
Evet Bünyamin bey benim doktorum.kesinlikle öyle biriAnladım canım Bünyamin hocaya mı gidiyorsun çok tatlı adamdır yengem onda tedavi oldu ikinci transferinde yeğenim dünyaya geldiYakup hoca da hemşom olur
Geçmiş olsun canım ins sende yine yaşamazsın bu durumu eşim de başta üstüme gelirdi niye sütun gelmiyot neden icimiyo başka bir derdi mi var derdi artık bunaldım bağırdım çağırdım bu halde üstüme gelme stres yapma senin yüzünden olmuyor dedim adam o saatten sonra üstüme gelmedi internetten arastirdiİnşallahben logusa depresyonuna girmem diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Çok diplerde yaşadım. Sağdığım 10 cc süt döküldü diye saatlerce ağladım. Annem evi topluyor diye ağladım. Birisi çocuğun yıkanmış kıyafetlerinin üstüne oturdu diye resmen sinir krizi geçirdim, gecenin bir vakti hepsini tekrar yıkadım. Hatırlamak istemiyorum loğusa kafasını. 40 gün kimseyle görüşememek en güzeli
ben 21+5 de gideceğim randevu aldığım doktor öyle verdi tarihi 650 tl imiş ücreti deYa kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben 21.haftada 450 tlye yaptırdım canım. İş ve ilçeye göre değişiyor fiyatlar.Ya kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Yaa baya pahalıymış hangi şehirdensiniz acaba bu arada bende 22haftaya yeni girdim gitmem gerekir o zmnBen 21.haftada 450 tlye yaptırdım canım. İş ve ilçeye göre değişiyor fiyatlar.
Bu arada özl hastanemi cnm yoksa klinik mi çünkü oda baya fark atıyorBen 21.haftada 450 tlye yaptırdım canım. İş ve ilçeye göre değişiyor fiyatlar.
Ben kendime bir liste yaptım ama herkesin ihtiyacı farklı olur. Sen çalışmıyordursun ben çalışıyordurum sen rahata çok önem vermezsin ben veriyordurum sen daha ucuza mal etmek istersin ben pahalı istersen ben kendi listemi paylaşabilirim sende bi araştırır gereksizleri çıkarır gereklileri eklersin
Ya kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben 22+6’da yaptıracağım canım, 400 tl özel bir merkezde
Ben snuzpod aldim 6 aya kdr kullaniyormus, ya da bebek yataga sigana kadar.. chicco next to me benzeri bir yatak, bir tarafi acilip kapaniyor bebegi geceleri rahat emzirmek icin. Guzel gibi duruyor bakalim. Kullaninca gorucezkızlar aranızda beşik alan var mı ben araştırmaya başladım ama karar veremedim bi türlü hangi manka model öneriniz varsa açığım
Ben dun oldum asi.Merhaba arkadaşlar bende 20. Haftadayim covid 19 asi sıram gelmiş vurdurup vurdurmamada kararsızım acaba ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?