- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah razı olsun canım 5 sene sonra tüp bebekle oldu yeğenim şimdi kendiliğinden hamile yengem yakında doğumu ikinci yeğenim geliyor nasipseEvet Bünyamin bey benim doktorum.kesinlikle öyle biriYakup hoca ığdırlıymış galiba ona da gitmişliğim var. Çok şükür inşallah bende kucağıma alırım. Yengenizinde gözü aydın çok sevindim
Ben üniversite yaptırdım canım 22. Haftada ücretsizYa kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Şifa olsun inşallah canımBen dun oldum asi.
Bir yan etki yasamiyorum henuz 24 saat oldu. Hafif kolumda asi vurulan yerde agri disinda.birkac doktorla gorustum
Hepsinde olmami onerdiler.
Pfizer oldum bu arada
Şifa olsun inşallah
Tesekkur ederim canim. Ben cok korktum cunku 3.trimestarda covide yakalanmaktan, cigerlerimiz tam kapasite calismadigi icin en riskli donemmis covide yakalaninca. Hem trde hem de yasadigim ulkedeki birkac doktorla gorustukten sonra karar verdim asi olmaya.Şifa olsun inşallah canım
Yaa baya pahalıymış hangi şehirdensiniz acaba bu arada bende 22haftaya yeni girdim gitmem gerekir o zmn
Van canım, klinikte yaptırdım ondan olabilir dediğin gibi.Bu arada özl hastanemi cnm yoksa klinik mi çünkü oda baya fark atıyor
750 TL 22.hafta içinde yaptırdım canımYa kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Sağolsun eşim ilk çocuk olmasına rağmen çok anlayışlıydı loğusa halime. En büyük destekçim o oldu. Ama ne yaptıysak süt yetmedi. Ilk zamanlar mama verince çocuğu zehirliyormuşum gibi hissediyordum. Şimdi düşünüyorum da ne kadar yanlış düşünceler. Çocuğum hem mama yedi hem emdi. Gayet de sağlıklı oldu çok şükür.Geçmiş olsun canım ins sende yine yaşamazsın bu durumu eşim de başta üstüme gelirdi niye sütun gelmiyot neden icimiyo başka bir derdi mi var derdi artık bunaldım bağırdım çağırdım bu halde üstüme gelme stres yapma senin yüzünden olmuyor dedim adam o saatten sonra üstüme gelmedi internetten arastirdineden oluyor böyle şeyler ne yapmak lazım die araştırdı bebeğin gazını çıkardı gezdirdi odadan odaya üstünü değiştirdi yardımcı oldu bana bitkisel çaylar aldı onu bunu yememi önerdi allkillandi artık bilgisi var ne neden oluyor nasıl düzelir die
Kesinlikle katılıyorum ihtiyaçlar çok değişken. Değişmeyen tek şey çocuğun doğduğunda yeni doğan kiyafetine ihtiyacı olduğu. Insanlar da tutturmuş onca gereksiz eşya varken hastane çıkışı alma, yeni doğan alma. Ne giyecek bu çocuk 6 aylık olana kadar çıplak mı tutacağızBuna kesinlikle katılıyorum çalışan anne ve çalışmayan / izindeki annenin ihtiyaçları vs çok farklı. Bu listelerde yazanlara bazen inanamıyorum, etrafımızda çocuk büyümese neyse diyeceğiz çok nadir kullanılacak belki kullanılmayacak maliyetli şeyleri bile ekliyorlar. Hastane çıkışı çok az al diyorlar bir de ama bu bebekler kusuyor, üstü başı berbat olabiliyor o yüzden 1-2 takım filan bana çok az geliyor.
Geçen bir Doğum Hazırlıkları seminerine katılmıştım kızlar orada bu konuyla ilgili güzel bilgiler vermişlerdi. Şu an işteyim ama notlarımı toparlayıp eve gidince buradan da paylaşırım belki faydası olur sizlere de.
Doktorum bana sinovac olabilirsin dedi ama ben geçirdiğim için eylülde açılıyor bana aşı. Sinovac yok şimdilik o zaman gelirse düşünebilirim. Ya da doğumdan sonrayı bekleyip biontech olurumBen dun oldum asi.
Bir yan etki yasamiyorum henuz 24 saat oldu. Hafif kolumda asi vurulan yerde agri disinda.birkac doktorla gorustum
Hepsinde olmami onerdiler.
Pfizer oldum bu arada
Şükür cnsim bende 10 gün den sonra mama takviyesi ylde yaptım göğüs uclarim iyileşti o arada sonrası beraber ikisini de ictilerSağolsun eşim ilk çocuk olmasına rağmen çok anlayışlıydı loğusa halime. En büyük destekçim o oldu. Ama ne yaptıysak süt yetmedi. Ilk zamanlar mama verince çocuğu zehirliyormuşum gibi hissediyordum. Şimdi düşünüyorum da ne kadar yanlış düşünceler. Çocuğum hem mama yedi hem emdi. Gayet de sağlıklı oldu çok şükür.
22.haftada üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdımYa kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben kıyafeti kesinlikle çok alacağım çapraz komşum az almış zaten bir kaç ay sonra büyüyor diye çocuk sürekli ekşi ekşi kusmuk kokuyor çünkü değiştiremiyor değiştirse günde iki makine yıkaması gerekecek çünkü büyüyor diye almamış onu gördükçe varsın giydirmeyeyim alayım dursun sonra çocuğumun sadakası olur ihtiyacı olana veririm diyorum.Buna kesinlikle katılıyorum çalışan anne ve çalışmayan / izindeki annenin ihtiyaçları vs çok farklı. Bu listelerde yazanlara bazen inanamıyorum, etrafımızda çocuk büyümese neyse diyeceğiz çok nadir kullanılacak belki kullanılmayacak maliyetli şeyleri bile ekliyorlar. Hastane çıkışı çok az al diyorlar bir de ama bu bebekler kusuyor, üstü başı berbat olabiliyor o yüzden 1-2 takım filan bana çok az geliyor.
Geçen bir Doğum Hazırlıkları seminerine katılmıştım kızlar orada bu konuyla ilgili güzel bilgiler vermişlerdi. Şu an işteyim ama notlarımı toparlayıp eve gidince buradan da paylaşırım belki faydası olur sizlere de.
Benim bi dönem öyle oldu lanolin kullandım ben şu doğum öncesi kullanılması gerekenden yağ falan fayda etmedi o 1 haftada tamamen geçirdiSelam guzel anne adaylari.umuyorum herkesin sagligi sihahti yerindedir.
benim son 1 haftasornfalan sol meme ucum acayip aciyordu, farkettim kimcok catlamis hatta yarilmiz bile. Ayni durumu yasayaniniz oldu mu hic? Sanki sut yanda akinti gelmis gibi de kabuk tutmus bir de.
snuzpodu nerden aldınız, internet sitelerinde göremedim satışta?Ben snuzpod aldim 6 aya kdr kullaniyormus, ya da bebek yataga sigana kadar.. chicco next to me benzeri bir yatak, bir tarafi acilip kapaniyor bebegi geceleri rahat emzirmek icin. Guzel gibi duruyor bakalim. Kullaninca gorucez
Maşallah oh darısı benim başıma ikinci kendiliğinden olur inşallah.Allah razı olsun canım 5 sene sonra tüp bebekle oldu yeğenim şimdi kendiliğinden hamile yengem yakında doğumu ikinci yeğenim geliyor nasipse
Ben üniversite yaptırdım canım 22. Haftada ücretsiz
Hayirlisi olsun canim. Bnm yasadigim ulkede sinovac yok bana da sadece pfizer biontech ya da moderna olabilirsin dediler cunku ellerinde en cok data hamile olanlar icin bu ikisi icin varmis. Ben de biontech sectimDoktorum bana sinovac olabilirsin dedi ama ben geçirdiğim için eylülde açılıyor bana aşı. Sinovac yok şimdilik o zaman gelirse düşünebilirim. Ya da doğumdan sonrayı bekleyip biontech olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?