2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah razı olsun canım 5 sene sonra tüp bebekle oldu yeğenim şimdi kendiliğinden hamile yengem yakında doğumu ikinci yeğenim geliyor nasipse
Ya kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben üniversite yaptırdım canım 22. Haftada ücretsiz

Şifa olsun inşallah
Şifa olsun inşallah canım
Tesekkur ederim canim. Ben cok korktum cunku 3.trimestarda covide yakalanmaktan, cigerlerimiz tam kapasite calismadigi icin en riskli donemmis covide yakalaninca. Hem trde hem de yasadigim ulkedeki birkac doktorla gorustukten sonra karar verdim asi olmaya.
Saglikla kavusmak kismet olsun insallah bebeklerimizw hepimiz icin.

Selam guzel anne adaylari.umuyorum herkesin sagligi sihahti yerindedir.
benim son 1 haftasornfalan sol meme ucum acayip aciyordu, farkettim kimcok catlamis hatta yarilmiz bile. Ayni durumu yasayaniniz oldu mu hic? Sanki sut yanda akinti gelmis gibi de kabuk tutmus bir de.

Sağolsun eşim ilk çocuk olmasına rağmen çok anlayışlıydı loğusa halime. En büyük destekçim o oldu. Ama ne yaptıysak süt yetmedi. Ilk zamanlar mama verince çocuğu zehirliyormuşum gibi hissediyordum. Şimdi düşünüyorum da ne kadar yanlış düşünceler. Çocuğum hem mama yedi hem emdi. Gayet de sağlıklı oldu çok şükür.

Kızlar ya plasentası aşağıda olup yukarı çıkan var mı? Cumartesi günü kontrolüm var çok heyecanlıyım. Insallah yukarı çıkmıştır. 5 haftadır yatıyorum. Yatmaya devam mı tamam mı belli olacak.

Kesinlikle katılıyorum ihtiyaçlar çok değişken. Değişmeyen tek şey çocuğun doğduğunda yeni doğan kiyafetine ihtiyacı olduğu. Insanlar da tutturmuş onca gereksiz eşya varken hastane çıkışı alma, yeni doğan alma. Ne giyecek bu çocuk 6 aylık olana kadar çıplak mı tutacağız

Reactions: The
Ben dun oldum asi.
Bir yan etki yasamiyorum henuz 24 saat oldu. Hafif kolumda asi vurulan yerde agri disinda.birkac doktorla gorustum
Hepsinde olmami onerdiler.
Pfizer oldum bu arada
Doktorum bana sinovac olabilirsin dedi ama ben geçirdiğim için eylülde açılıyor bana aşı. Sinovac yok şimdilik o zaman gelirse düşünebilirim. Ya da doğumdan sonrayı bekleyip biontech olurum

Şükür cnsim bende 10 gün den sonra mama takviyesi ylde yaptım göğüs uclarim iyileşti o arada sonrası beraber ikisini de ictiler

Ben kıyafeti kesinlikle çok alacağım çapraz komşum az almış zaten bir kaç ay sonra büyüyor diye çocuk sürekli ekşi ekşi kusmuk kokuyor çünkü değiştiremiyor değiştirse günde iki makine yıkaması gerekecek çünkü büyüyor diye almamış onu gördükçe varsın giydirmeyeyim alayım dursun sonra çocuğumun sadakası olur ihtiyacı olana veririm diyorum.

Benim bi dönem öyle oldu lanolin kullandım ben şu doğum öncesi kullanılması gerekenden yağ falan fayda etmedi o 1 haftada tamamen geçirdi

Tabiki bunlara sonradan birşeyler daha ekledim bir kaç şeyi çıkardım

Eklentiler

• 0A4B36EB-C619-47A5-89FA-28210C9D39B3.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 97C390ED-80A9-461C-AC98-6F74950BB5D5.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 03C5DDAA-05A6-4C4C-9FBC-9E0A228EF151.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 4F1253F3-D977-49CF-ADDE-1ED5ADB5E187.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
Ben çok yoğun çalışan doğum izni de muhtemelen tam olarak yapmayacak bi tarafım hep işte olacak bir insanım açıkcası herşeyi biraz fazla tuttum çünkü bir dakikam bile önemli çünkü iş çok vakit ayıracağım İçin çocuğuma da ayırmam İçin bazı şeylerde daha kolaylık istedim aynı zamanda kendime ve dinlenmeyede vakit ayırmam gerekecek.

Ben snuzpod aldim 6 aya kdr kullaniyormus, ya da bebek yataga sigana kadar.. chicco next to me benzeri bir yatak, bir tarafi acilip kapaniyor bebegi geceleri rahat emzirmek icin. Guzel gibi duruyor bakalim. Kullaninca gorucez
snuzpodu nerden aldınız, internet sitelerinde göremedim satışta?

Doktorum bana sinovac olabilirsin dedi ama ben geçirdiğim için eylülde açılıyor bana aşı. Sinovac yok şimdilik o zaman gelirse düşünebilirim. Ya da doğumdan sonrayı bekleyip biontech olurum
Hayirlisi olsun canim. Bnm yasadigim ulkede sinovac yok bana da sadece pfizer biontech ya da moderna olabilirsin dediler cunku ellerinde en cok data hamile olanlar icin bu ikisi icin varmis. Ben de biontech sectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…