- 5 Şubat 2021
- 88
- 106
- 8
- 42
Ben ingiltereden aldim emin degilim turkiyede satilip satilmadigindan. Burda chicco next to me ve snuzpod cok tercih edilenlerdendi. O yuzden snuzpod aldim yoksa cok da asiri arastirdigimdan degil yani. Chiccoyu de cok oneriyorlar ama bu boyle tahta kisimlari oldugu icin daha cok mobilya gibi durdugu icin aldim biraz da.snuzpodu nerden aldınız, internet sitelerinde göremedim satışta?
Sifa olsun. Insallah işe yarar . Biontech'in koruyuculuğu daha yüksek o yüzden gönlünden geçen o. Bakalım o zamana kadar neler olacak.Hayirlisi olsun canim. Bnm yasadigim ulkede sinovac yok bana da sadece pfizer biontech ya da moderna olabilirsin dediler cunku ellerinde en cok data hamile olanlar icin bu ikisi icin varmis. Ben de biontech sectim
Tesekkur ederim cvp icin. Bakayim ben de burada bulabilirsem alayim onerdiginiz kremiBenim bi dönem öyle oldu lanolin kullandım ben şu doğum öncesi kullanılması gerekenden yağ falan fayda etmedi o 1 haftada tamamen geçirdi
Kurutma makinesi var bizde aynı gün yıkayıp giydirme şansım var ama yine de çok az almayı düşünmüyorum. Evet ömrü kısa ama yapacak bir şey yok.Ben kıyafeti kesinlikle çok alacağım çapraz komşum az almış zaten bir kaç ay sonra büyüyor diye çocuk sürekli ekşi ekşi kusmuk kokuyor çünkü değiştiremiyor değiştirse günde iki makine yıkaması gerekecek çünkü büyüyor diye almamış onu gördükçe varsın giydirmeyeyim alayım dursun sonra çocuğumun sadakası olur ihtiyacı olana veririm diyorum.
Bizde de var ama yine de onuda hergün yıka kurut ütüle ne bileyim en azından iki üç günde bi yapılsın yaKurutma makinesi var bizde aynı gün yıkayıp giydirme şansım var ama yine de çok az almayı düşünmüyorum. Evet ömrü kısa ama yapacak bir şey yok.
Ben varım doktor istirahat vermemişti ama plesantam aşağıdaymış . Geçen hafta 20. hafta kontrolümde yukarı çıkmış artık riskin yok dedi . Umarım sizinde öyle olurKızlar ya plasentası aşağıda olup yukarı çıkan var mı? Cumartesi günü kontrolüm var çok heyecanlıyım. Insallah yukarı çıkmıştır. 5 haftadır yatıyorum. Yatmaya devam mı tamam mı belli olacak.
Kizlar peki bebek arabasi markasi oneriniz var mi? Ben 3lu travel system almayi dusunuyorum ama marka konusunda cok kararsizim. O kadar cok cesit var ki allak bullak oldu kafam. Zaten 7-8 ayda falan alicam ama simdiden basladim arastirmaya
Cok tesekkur ediyorum ayrintili cevap icin. Ben de iste gidip magazaya falan henuz denemedim surus vs, tek internetten baktim ben. Hem puset hem de araba koltuklu olanlardan istiyorum 3u1 arada diye geciyor sanirim. Bir de hem bana baksin hem de karsiya, cift yonlu degisrirebileyim de istiyorum koltuk kisimlarini. Cidden cok pahali idi benim baktigim marka ve modeller de. Bugaboo ve inglesina markalarinda gonlum ama cok asiri fiyatlilarTam bebek arabası bakmadan dönüyorum şimdiAma ben baston ya da kabin baktım canım travelleri bilmiyorum maalesef.
Ben baktıklarımdan en çok Bagi Quickfold u beğendim, sürüşü inanılmaz rahat. Ben hafif, kolay katlanan ve doğumdan itibaren kullanılabilen bir araba istiyordum o açıdan benim beklentilerimi de karşılıyor. 1700 tl fiyat verdiler. Bagi Easyfold var o travel sistem sanırım belki onu inceleyebilirsin.
Peg Pereno Selfie (2700 tl) ve Chicco Trolley Me’yi (1400 tl) de inceledim, ama sürüşü en güzel kesinlikle Bagi’ydi. Peg Pereno markası da iyi ve önerilen bir marka, Chicco’nunki ise bana biraz dar geldi. Maclaren Atom’un da sürüşü güzel ama yine Bagi ile birebir kıyaslayınca pek beğenmedim ayrıca fiyatı da 3500 tl’ydi, o kadar fark vermelik bir özelliği yok açıkçası.
Mamas Papas’ın özellikle travel ürünleri çok şık duruyor ama çok hantal dedi satıcı. Bir de Kanz ürünlerinde sıkıntı varmış, araba sürerken ikiye katlanıyormuş bir anda. Bunu ben de birkaç yerde okumuştum o yüzden Kanz’dan uzak durun bence. Yarın da ebebek’e gidip bakıcam, orada aklımı çelen başka biri ürün olmazsa da Bagi’yi alıcam muhtemelen.
Canım kabin tipi nasıl oluyor? Onlar da travel sistemdeki gibi bebeği tam düz yatırabiliyor muyuz? Çok güzel bilgiler vermişsin, kaydettim. Bebek arabası alırken bakacağım mutlaka.Tam bebek arabası bakmadan dönüyorum şimdiAma ben baston ya da kabin baktım canım travelleri bilmiyorum maalesef.
Ben baktıklarımdan en çok Bagi Quickfold u beğendim, sürüşü inanılmaz rahat. Ben hafif, kolay katlanan ve doğumdan itibaren kullanılabilen bir araba istiyordum o açıdan benim beklentilerimi de karşılıyor. 1700 tl fiyat verdiler. Bagi Easyfold var o travel sistem sanırım belki onu inceleyebilirsin.
Peg Pereno Selfie (2700 tl) ve Chicco Trolley Me’yi (1400 tl) de inceledim, ama sürüşü en güzel kesinlikle Bagi’ydi. Peg Pereno markası da iyi ve önerilen bir marka, Chicco’nunki ise bana biraz dar geldi. Maclaren Atom’un da sürüşü güzel ama yine Bagi ile birebir kıyaslayınca pek beğenmedim ayrıca fiyatı da 3500 tl’ydi, o kadar fark vermelik bir özelliği yok açıkçası.
Mamas Papas’ın özellikle travel ürünleri çok şık duruyor ama çok hantal dedi satıcı. Bir de Kanz ürünlerinde sıkıntı varmış, araba sürerken ikiye katlanıyormuş bir anda. Bunu ben de birkaç yerde okumuştum o yüzden Kanz’dan uzak durun bence. Yarın da ebebek’e gidip bakıcam, orada aklımı çelen başka biri ürün olmazsa da Bagi’yi alıcam muhtemelen.
Cok tesekkur ediyorum ayrintili cevap icin. Ben de iste gidip magazaya falan henuz denemedim surus vs, tek internetten baktim ben. Hem puset hem de araba koltuklu olanlardan istiyorum 3u1 arada diye geciyor sanirim. Bir de hem bana baksin hem de karsiya, cift yonlu degisrirebileyim de istiyorum koltuk kisimlarini. Cidden cok pahali idi benim baktigim marka ve modeller de. Bugaboo ve inglesina markalarinda gonlum ama cok asiri fiyatlilar
Canım kabin tipi nasıl oluyor? Onlar da travel sistemdeki gibi bebeği tam düz yatırabiliyor muyuz? Çok güzel bilgiler vermişsin, kaydettim. Bebek arabası alırken bakacağım mutlaka.
Ayyy ne güzel haber. Benim de cumartesi 20 hafta oluyor. Tam yatak istirahatindeyim 5 haftadır. Insallah çıkmıştır yukarı.Ben varım doktor istirahat vermemişti ama plesantam aşağıdaymış . Geçen hafta 20. hafta kontrolümde yukarı çıkmış artık riskin yok dedi . Umarım sizinde öyle olur
Kurutma makinesi olunca ütüye gerek olmuyor diye biliyorum. Yuksek ısıda kuruttuğu için ütü mantığı görüyor mikropları öldürme konusunda. Ben ilk kiyafetlerini utuledim hamileyken sonra hiç ütülemedim. Bir süre sonra da kurutma almıştık ama yokken de ütülemedimBizde de var ama yine de onuda hergün yıka kurut ütüle ne bileyim en azından iki üç günde bi yapılsın ya
Bugün baktım ben de. Kabin tipi almak istiyorum. Bugaboo diye bir markanın çok beğendim ama fiyatı 5500 tl. Kızımda almamıştık. Kuzeniminkini kullandık. Ilk zaman yine onu kullanacağız ama puset zamanı geçince diğer kısmı mor renk olduğu için alacağım mecbur. Kabin tipi az yer kaplayan hafif bir şey istiyorum.Kizlar peki bebek arabasi markasi oneriniz var mi? Ben 3lu travel system almayi dusunuyorum ama marka konusunda cok kararsizim. O kadar cok cesit var ki allak bullak oldu kafam. Zaten 7-8 ayda falan alicam ama simdiden basladim arastirmaya
Ya bugün biraz araştırdım ben ama kabin boylarda hem.cift yönlü kullanılabilen hem de yatar pozisyona alındığında tente ile arasında boşluk olmayan sadece bugaboo diye bir markada var. Fiyatı çok yüksek onun da değer mi bilemedim.Tam bebek arabası bakmadan dönüyorum şimdiAma ben baston ya da kabin baktım canım travelleri bilmiyorum maalesef.
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün, travel sistem ne demek tam olarak?Tam bebek arabası bakmadan dönüyorum şimdiAma ben baston ya da kabin baktım canım travelleri bilmiyorum maalesef.
Ben olmayı düşünmüyorum canım aşı sıram geldi tedirginim aşı konusundaKızlar mesleğimden dolayı bana da aşı sırası geliyor. Olmak istemiyorum ama bir yandan da covide yakalanmak daha fena allah korusun... Sizler ne düşünüyorsunuz, sırası gelip de olmayı düşünen var mı ya da olmam diyen??
Galiba ben de olmayacağım ama bir yandan virüse yakalanmaktan da çok korkuyorumBen olmayı düşünmüyorum canım aşı sıram geldi tedirginim aşı konusunda
Bana sıra gelmedi, gelince olacağım. Bugün biraz annemle yürüyüş yaptık, bi de çok yemek yedim bugün, zaten şişkoyum, o kadar nefes nefese kaldım ki, çok korktum. Dedim ben korona olursam tıkanır kalırımKızlar mesleğimden dolayı bana da aşı sırası geliyor. Olmak istemiyorum ama bir yandan da covide yakalanmak daha fena allah korusun... Sizler ne düşünüyorsunuz, sırası gelip de olmayı düşünen var mı ya da olmam diyen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?